Ricky: "Moni mi-a complicat viata". Voicu Pinzar, cunoscut ca Ricky de Romania, a acceptat sa raspunda reporterilor ziarului Libertatea la cateva intrebari cu privire la relatia lui cu Monica Columbeanu, dupa ce un martor a povestit ca i-a vazut, in urma cu un an, sarutandu-se intr-un club din Brasov. El recunoaste ca a avut cu sotia lui Irinel mai mult decat o relatie profesionala.

Libertatea: Mai esti suparat pe fosta ta sefa, Monica Columbeanu?

Ricky: Nu sunt si nici nu am fost suparat, doar m-a deranjat ca s-a laudat la “Happy Hour”, la PRO TV, ca i-as fi trimis sms-uri si dupa ce am plecat de la Izvorani. Nu e adevarat. Citeste mai multe in Libertatea.

Catrinel Menghia s-a harjonit in fata fotografului amator. Catrinel Menghia, cel mai bine cotat model roman de lenjerie intima, are o mare pasiune pentru pozat, care se manifesta nu numai in cadrul sedintelor oficiale, ci si in particular. Cancan a intrat in posesia unor fotografii in care frumoasa romanca este pozata in ipostaze sexy intr-o camera de hotel, sedinta foto nefiind una destinata publicului larg, scrie Cancan.

Consuelo a slabit cu sibutramina! Pastilele care i-au stricat cariera lui Adrian Mutu au ajuns in casa fotbalistului la cererea sotiei acestuia, care a folosit aceste pilule. „Sotia lui Adi, Consuelo, a luat si ea pastile de slabit, aduse in Italia tot de nevasta-mea. A fost multumita de ele si a vorbit despre efectul lor miraculos si cu o matusa de-a sa care lucreaza la Ambasada Republicii Dominicane din Italia. Din acest motiv, Consuelo a rugat-o pe sotia mea sa-i aduca pe 28 decembrie, anul trecut, cand a plecat in Italia, la copii, cateva flacoane. Nu a mai gasit decat trei cutii, dintre care o pastila a luat Adrian, asa cum v-am spus pe 31 ianuarie", sustine Spiridon Mutu, potrivit Click.

Vrei la cina cu Pamela? Te costa 100.000 $! Vrei sa petreci o seara de neuitat, de Ziua Indragostitilor, in compania Pamelei Anderson? Nimic mai simplu. Bomba-sexy in varsta de 42 de ani pretinde nu mai putin de 100.000 de dolari pentru trei ore alaturi de un fan, intalnire ce s-ar putea prelungi daca divei ii va placea de partenerul de cina, mai ales ca nu are iubit de cateva luni, scrie Libertatea.

Delia a primit 4 portbagaje cu flori intr-o singura seara. Delia Matache a implinit 28 de ani. Si cum un astfel de eveniment trebuie sarbatorit cu mare fast, cantareata a dat o petrecere careia i s-a dus buhul in tot Bucurestiul. Blonda si-a strans 50 de prieteni intr-un pub si s-au distrat pana la ivirea zorilor. Printre acestia s-au numarat Marius Moga cu Iulia Vantur, compozitorul Gabi Huiban, coregraful Edi Stancu, Alina Crisan, Codin Maticiuc. Nu aveau cum sa lipseasca de la chef sora Deliei, Oana, si iubitul cantaretei, afaceristul Florin Moldoveanu, scrie Cancan.

Iat-o pe Sophia Loren in bratele lui Elvis Presley. Cele mai mari vedete ale tuturor timpurilor, legendele muzicii si ale filmului, au fost mereu in ochii paparazzilor. De-a lungul timpului, paparazzi au surprins vedetele momentului in ipostaze normale care denota uneori simplitatea, alteori vanitatea acestora, scrie Click.

Adela Popescu si Mihai Petre fac sex in ”Aniela”. Reintalnirea neprevazuta dintre Aniela si Radu face ca sentimentele de iubire sa devina din ce in ce mai puternice. Intr-un cadru romantic, la lumina lumanarilor, cei doi traiesc magia primei nopti de dragoste. "Pentru Radu e o perioada foarte dificila, afla lucruri care nu-i plac, e o perioada foarte grea din punct de vedere emotional, dar dragostea pentru Aniela este mai importanta. Iubirea invinge, dar problemele continua", povesteste Mihai Petre, potrivit Libertatea.

Michael Jackson a contactat-o pe Lisa Marie Presley din lumea cealalta. Regretatul popstar Michael Jackson si-a contactat fosta sotie Lisa Marie Presley din lumea cealalta si si-a cerut scuze pentru ca a tratat-o urat, sustine Karen Faye, care a lucrat ca make-up artist pentru cantaret. Faye a povestit ca a cerut ajutorul unui specialist in spiritism si ca a reusit sa intre in contact cu Jackson, decedat la 25 iunie 2009 in urma unui stop cardiac, scrie Click.