Ricky a lasat-o pe Moni pentru fosta. Chiar daca a trecut aproape un an de la despartirea Monicai Columbeanu de fostul ei sofer, Voicu Panzar, cei doi pastreaza si azi secretul in legatura cu adevaratul motiv al rupturii. Oficial, Ricky a renuntat la jobul de la familia Columbeanu pentru a lucra ca model. Neoficial: a facut-o pentru ca s-a impacat cu fosta iubita. Voicu Panzar, alias Ricky, ne-a povestit ca are o iubita: o studenta din Cluj, pe care a cunoscut- o cu mai bine de trei ani in urma. “Este o fata frumoasa si modesta careia nu-i place publicitatea si nici luminile reflectoarelor. Este din Turda si ne-am despartit atunci cand am devenit sofer la familia Columbeanu. Am reluat relatia anul trecut, cand am demisionat de la Izvorani”, ne-a declarat Ricky. Integral in Libertatea.

Zavoranca, despre fostii ei producatori: "Sunt niste hoti!". Scandalul dintre Oana Zavoranu si casa de productie cu care a facut emisiunile 'Judecata de apoi' si 'Oana Zavoranu Show' e departe de a se fi stins. Dupa ce la finele anului trecut anunta ca Mamitzu Productions fura din bugetul emisiunilor, acum Oana a descoperit ca angajatii acestei firme nu si-au primit banii. De data aceasta, Zavo e decisa sa dea casa de productie in judecata. In ultima vreme, Oana Zavoranu e asaltata cu telefoane de fostii colaboratori ai emisiunilor “Oana Zavoranu Show” si “Judecata de apoi”. Acestia ii cer disperati sa ii ajute pentru ca nu si-au primit salariile. Integral in Libertatea.

Tiriac l-a dus la dezvirginat pe Ilie Nastase. Ilie povesteste in carte ca 1966 a fost un an iesit din comun pentru el, fiind perioada in care a cunoscut atat satisfactia profesionala, cat si pe cea personala. Si nu oriunde, ci la Paris. In plan profesional, ajunsese sa joace finala de dublu alaturi de Ion Tiriac, pe celebra arena Roland Garros. In plan personal, Ilie avea sa cunoasca placerile sexuale, in bratele unei “profesioniste” in tainele amorului. Nastase, care se considera un timid incurabil, caruia ii era rusine sa ridice privirea spre fete, povesteste cu lux de amanunte cum a ajuns sa cunoasca placerile sexuale. Totul s-a petrecut in zona Le Halles, recunoscuta in Paris pentru bordelurile ei. Acolo, intr- un bar-hotel, impreuna cu Ion tiriac si cu bunul lor amic, Gheorghe, un roman care se stabilise de ani buni in Franta, Ilie si-a ales partenera cu care urma sa intretina prima relatie sexuala din viata lui. Integral in Libertatea.

Ilie Nastase divorteaza de sotia lui, Amalia. In vara lui 2004 (la aproape un an de la oficializarea relatiei), sotii Nastase s-au cununat si religios, tot la Paris. Nunta a fost grandioasa, pe lista invitatilor figurand, printre multi altii, Omar Sharif, Alain Delon, Nadia Comaneci, Ion Tiriac, Gheorghe Hagi sau John Mcenroe. Sotii Nastase au impreuna doua fetite, Alessia (6 ani) si Emma (3 ani). De dragul lor au hotarat acum sa anunte divortul exclusiv prin intermediul redactiei CANCAN! Vor ca astfel sa ucida din fasa orice speculatie. Si ca sa le respectam dorinta, vom publica integral declaratia lor, fara alte comentarii. Sotii Nastase marturisesc asadar ca: "Datorita zvonurilor aparute in ultima perioada si pentru a evita speculatiile de presa ce pot aparea, am hotarat sa divulgam noi pasul pe care am hotarat sa-l facem. Asadar, confirmam zvonurile conform carora Ilie si Amalia Nastase s-au hotarat sa divorteze."

Nationala l-a pus pe pastile pe Lucescu junior. Dupa modelul Adrian Mutu, care si-a cumparat singur medicamente fara a cere avizul medicului Fiorentinei, iata ca si Razvan Lucescu aplica aceeasi "tactica". Selectionerul a fost surprins de paparazzii CANCAN la o farmacie, de unde si-a procurat pastile de cap, nu de slabit, ca in cazul "Briliantului". Totusi, juniorul nu este in situatia lui Mutu, el neriscand sa iasa pozitiv la vreun control antidopping. Totusi, mai in gluma, mai in serios, e clar ca grupa de calificare pentru turneul final al Campionatului European din 2012, cu Franta, Bosnia, Belarus, Albania si Luxemburg, ii da mari batai de cap, si la propriu, si la figurat, lui Razvan. Integral in Cancan.

Bianca Dragusanu catre Mihai Morar: "In geanta mea s-ar putea sa gasesti doua vibratoare!" Invitata la emisiunea "Rai da buni" de la Antena 2, asistenta lui Capatos a glumit si a spus ca are in geanta doua vibratoare. Bianca i-a raspuns astfel lui Mihai Morar care i-a spus ca ar fi tentat sa se uite in poseta ei Hermes. "Odata, cand am cautat in geanta unei doamne, am gasit un vibrator", a precizat prezentatorul de la Antena 2. "La mine nu o sa gasesti unul, poate vei gasi doua vibratoare", i-a raspuns Bianca Dragusanu. Integral in Cancan.

Adrian Minune risca inchisoarea. Manelistul Adrian Minune este cercetat de procurori pentru fals in declaratii de avere si de interese. Documentele au fost completate de cantaret in calitate de consilier local al comunei Stefanestii de Jos. Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul Judecatoriei Buftea in cazul lui Adrian Simionescu, alias Adrian Minune. Conform ANI, manelistul a omis sa treaca in declaratia de avere mai multe terenuri, apartamente si cateva limuzine. Informatiile si documentele atasate la dosar confirma ca, in declaratia de avere din 30 septembrie 2008, Adrian Minune nu a declarat sau a facut mentiuni eronate cu privire la «bunurile proprii, comune si cele detinute in indiviziune», obtinute sau realizate impreuna cu familia sa, precizeaza ANI. Integral in Click.

Andreea Mantea, afara de pe podium pentru ca are sanii prea mari. Au fost dusmance in dragoste, iar acum sunt rivale si in meseria de fotomodel. Daca pana acum Andreea Mantea era rasfatata creatorilor, de o luna ea a intrat intr-un con de umbra, designerii preferand-o pe Alexandra, fosta sotie a lui Tirdea. Cele doua femei, care, in timp, si-au dat seama ca Andrei Tirdea este instabil emotional, au un nou motiv de disputa. Acum , Andreea si Alexandra sunt rivale si din punct de vedere profesional, caci fosta sotie a lui Tirdea si-a facut, miercuri seara, debutul pe podiumul de moda. Integral in Click.