Dragoş Dolănescu: "Fratele meu nu a mai plătit nimic". La aproape un an de la moartea lui Ion Dolănescu, urmaşii acestuia se află in plin război pentru moştenire. Marţi, Dragoş şi Ionuţ vor fi din nou faţă în faţă, la tribunal. Înainte de a ajunge în ţară din Costa Rica, Dragoş aruncă o nouă săgeată către Ionuţ, acuzându-l că a transformat chiar şi înmormântarea tatălui lor într-o afacere, scrie Libertatea.

Iulia Vantur l-a "dezvirginat" pe Marius Moga. Compozitorul ne-a declarat ca din anul 2000 pana in 2007, cand a devenit iubitul blondei, nu s-a bucurat deloc de viata, stand numai inchis in studioul de inregistrari. Marius Moga este, la ora actuala, unul dintre cei mai valorosi compozitori din industria muzicala autohtona, statut pentru care insa a trebuit sa-si sacrifice o mare parte din viata. Mai exact sapte ani, in care nu a colindat cluburile de noapte si nici nu s-a plimbat sub clar de luna cu fetele, stand inchis in studioul de inregistrari pentru a compune si a-si face un nume pe piata. Devotamentul absolut al lui Moga fata de munca a fost zdruncinat doar de aparitia Iuliei Vantur in viata lui, in anul 2007, moment de cotitura pentru artistul care a realizat ca bucuria ii poate fi adusa si de altceva in afara de muzica, scrie Cancan.

Marius Nedelcu îşi petrece Valentine's Day alături de rusoaice. Marius Nedelcu are program special de Valentine's Day! Artistul va pleaca în Rusia în acest weekend, însă nu condiţionat de motive amoroase ci de două concerte pe care acesta le va susţine la Moscova şi la Sankt Petersburg, anunţă Agenţia de Presă Mondenă. Marius Nedelcu se numără printre invitaţii speciali ai seriei de evenimente Love Radio Festival, care se desfăşoară în acest weekend la Moscova şi Sankt Petersburg, artistul pregătind o coregrafie specială pentru acest eveniment alături de echipa sa de dansatori, scrie Click.

Fratele lui Ilie Năstase, despre divorţ: "Dacă e dobitoc, aşa să moară". Costică Năstase (76 de ani), fratele fostului jucător de tenis, a rămas fără replică imediat cum a auzit că Amalia şi Ilie vor să divorţeze. “Eram în casa surorii noastre când am aflat şi nu-mi venea să cred că Ilie va divorţa. Am rămas interzis”, a fost prima reacţie a lui Costică. Vădit marcat de această ştire neplăcută, Costică Năstase a izbucnit la adresa fratelui său: “Păi, ce poţi să mai spui când auzi aşa ceva... Dacă fratele meu e dobitoc, atunci aşa o să moară, dobitoc. Mi-am dat seama că lucrurile nu mergeau prea bine între ei încă de la Crăciunul trecut, când m-au invitat la masă. Nu s-au certat de faţă cu mine, dar era clar că ceva s-a întâmplat. Atmosfera a fost apăsătoare”. Integral in Libertatea.

Oana Zavoranu a suferit o "operatie" de schimbare de sex. Cand vine vorba despre televiziune, imaginatia Oanei Zavoranu nu are limite. Joi dupa-amiaza, aceasta a filmat promoul noii sale emisiuni de la OTV, "Vreau sa ma razbun!". Daca pentru spoturile anterioare si-a dus echipele de filmare pe strazile Bucurestiului vechi sau in cimitir si a mizat pe o imagine extrem de sexy si provocatoare, de data aceasta a reusit sa socheze pe toata lumea, scrie Cancan.

O zi din viaţa lui Connect-R. Face furori cu piesa "Murderer" in topuri şi este un artist de care are priză la public, motiv pentru care l-am invitat pe Connect-R să apară la "O zi cu o vedetă", rubrică pe care o puteţi vedea în fiecare weekend în exclusivitate pe Libertatea.ro. Connect-R, pe numele adevărat Ştefan Mihalache, este un tip foarte simpatic şi a acceptat ca reporterul să petreacă să stea o zi alături de el, dar ne-a spus din start că va avea foarte mult de muncă la studioul pe care tocmai l-a redecorat.

N'doye face urat in cluburi: "Sa v-o trag!" "Cainii" s-au intors in Bucuresti din cantonamentul pe care l-au efectuat in Turcia si asta s-a vazut imediat si in viata de noapte a Capitalei. Cel mai bucuros de incheierea stagiului de pregatire centralizata a fost Ousmane N'doye. Imbracat in stilul sau caracteristic, senegalezul a "evadat", la doar cateva ore de la aterizarea in Romania, in clubul Princess din Regie, impreuna cu coechipierul Marius Alexe si cu inca un prieten. "Am liber, nu-mi pasa ca e presa aici", a strigat africanul la sosire. Dupa ce a dansat si a sorbit din priviri cateva domnisoare, N'doye s-a dus glont spre o fata de culoare cu forme apetisante, care era nimeni alta decat verisoara sa, noteaza Cancan.

Ilinca Vandici: «Marica m-a cucerit cu zâmbetul». Prezentatoarea a mărturisit că a fost atrasă de dantura perfectă a atacantului lui Stuttgart. Nici faima, nici contul din bancă nu au impresionat-o pe Ilinca Vandici atunci când a venit vorba de iubitul ei, Ciprian Marica. Fotbalistul a dat-o gata cu... dinţii perfecţi pe care îi are! Ciprian Marica (24 de ani) are lipici la femeile din show-bizz-ul autohton. Ultima cucerire a atacantului de la Stuttgart, vedeta Antenei 2, Ilinca Vandici, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit cum a cedat farmecelor tânărului sportiv, scrie Click.