Monica Iagar - vacanta in Kuweit, Cosmin Cernat - "dadaca". Aflata intr-o delegatie in Kuweit, Monica Iagar le-a lasat pe cele doua fiice ale sale in grija mamei si a fostului iubit. Desi se afla la mii de kilometri distanta de casa, fosta campioana olimpica doarme linistita, la gandul ca Cernat este un tatic grijuliu si responsabil, scrie Click.

Delia Matache: "Iata dovada! NU m-am drogat". Delia Matache a fost extrem de deranjata de declaratiile lui Rares, fratele Laurei Andresan, care sustinea ca aceasta plateste 300 de euro pe un gram de cocaina buna. Blonda pretinde ca nu e adevarat si aduce, in sprijinul afirmatiilor sale, un certificat de la Institutul de Medicina Legala, care atesta ca nu e consumatoare de droguri. Chiar si asa, Delia spune ca nu-l va da in judecata pe barbat, scrie Libertatea.

Ministrul Finantelor, surprins cu iubita secreta la Amsterdam. Sebastian Vladescu, considerat unul dintre cei mai bogati ministri, nu se uita la bani cand e vorba de pasiune. Paparazzii l-au surprins pe acesta in Olanda, de Valentine's Day, in timp ce colinda prin magazinele de lux, in incercarea de a-i satisface poftele unei tinere pe care nu s-a sfiit s-o sarute. Desi are o iubita oficiala in tara, cu care se afiseaza pe la diferite manifestari, ministrul Vladescu s-a delectat de Ziua Indragostitilor cu o alta femeie, scrie Cancan.

Iubitul Alinei Petrescu, crai in Realitatea TV. Succesoarea lui Lucian Mandruta, la pupitrul Observatorului, a facut tot posibilul sa il desparta pe Catalin de sotie, numai ca nici acesta nu este tocmai usa de biserica. Redactorul sef al postului Realitatea TV are renume de mare crai, pe lista cuceririlor sale aflandu-se alte doua colege. Surse din Realitatea TV ne-au dezvaluit ca Popa a avut mare trecere la colegele frumoase, pe lunga lista de cuceriri figurand Melania Medeleanu si Diana Enache, ambele prezentatoare de stiri, scrie Click.

Cristina Tintila: "Mutu e innebunit dupa blonde!" Dupa ce Libertatea a dezvaluit ca Bianca Dragusanu ar fi avut o aventura, la Florenta, cu Adrian Mutu, prietenul cel mai bun al fotbalistului Fiorentinei, Alex Parvu, a sarit in apararea fostului decar al nationalei. “Lui Adrian nici macar nu-i plac blondele. Singura blonda din viata lui, pe care a si iubit-o, a fost Alexandra, fosta lui sotie”, a afirmat Parvu, dorind astfel sa indeparteze zvonul potrivit caruia Mutu ar fi avut o idila cu “blonda lui Bote”. Numai ca prin aceasta declaratie, Alex nu a facut decat sa puna paie pe foc si sa o faca pe Cristina Țintila, una dintre fetele care i-au tinut companie la cheful de dinaintea meciului cu Serbia, sa spuna ca tinde sa creada ca Mutu a avut o aventura cu Bianca, scrie Libertatea.

Madalin Voicu a sarbatorit divortul cu amanta. Acum doua zile, Madalin Voicu a redevenit burlac si, dupa divortul-fulger, care a durat mai putin de cinci minute, si-a petrecut dupa-amiaza cu iubita lui, pictorita Carmen Olteanu. Deputatul si artista s-au intalnit la mall cu un alt cuplu de prieteni, plecand apoi la vanatoare de oferte, scrie Cancan.

Dita Von Teese, in sanii goi pe scena de la Sanremo. Prima seara a Festivalului de la Sanremo a fost dezbatuta in presa din Peninsula datorita productiei monumentale a spectacolului. Atractia serii de 16 februarie a fost Dita Von Teese. Ea a delectat spectatorii si telespectatorii din Italia cu un strip-tease senzual. Dita s-a dezbracat si a facut baie in fata oamenilor intr-un pahar imens de sampanie. Acesta este cel mai cunoscut numar al actritei, scrie Click.

Taticul Playboy: "Alina e supersexy". Romanca Alina Puscau, care a pozat in decembrie anul trecut in revista pentru barbati Playboy, i-a sucit mintile lui Hugh Hefner. Pictorialul fierbinte pe care frumoasa romanca l-a realizat pentru editia americana a revistei pentru barbati nu a trecut neobservat de patronul publicatiei. "Taticul Playboy" a fost impresionat de calitatile fizice ale Alinei si a marturisit ca aceasta este una dintre cele mai sexy femei din lume, scrie Libertatea.