Bianca Dragusanu s-a distrat la Constanta alaturi de un tanar de 19 ani. In timp ce iubitul ei era la Milano, la Saptamana Modei din orasul italian, Bianca s-a distrat la mare, la sfarsitul saptamanii trecute, impreuna cu prietena ei, Lavinia. Aflata in Constanta pentru o seara, cand a facut si pe barmanita la Clubul Wish, blonda lui Bote s-a relaxat, spre dimineata, dupa ce a iesit din clubul de la malul marii, plimbandu-se prin oras. Bianca a fost insotita peste tot prin Constanta de Mario Tapangea, un tanar de 19 ani nelipsit din barurile de fite de la malul marii. Mario, care detine un salon de cosmetica, le-a plimbat pe Bianca si pe prietena ei cu masina proprie. Integral in Libertatea.

Andreea Tonciu, prinsa la hotel cu patru barbati. Se pare ca iubita lui Nicolae Mitea, “pupaza” Andreea Tonciu a calcat pe bec. Sambata seara, fotoreporterii Libertatii au descoperit-o pe frumoasa bruneta la un restaurant cu specific oriental de la Hotel Phoenicia, alaturi de patru tineri de bani gata si de Sanziana Buruiana. Potrivit martorilor, cele doua tinere s-au distrat de minune impreuna cu barbatii, au ras si au flirtat intreaga seara. Aceiasi martori sustin ca Andreea Tonciu nu este vazuta pentru prima oara in compania unuia dintre cei patru tineri, in anumite cercuri, relatia lor, desi bine acunsa de ochii presei, fiind de notorietate de mai bine de doi ani. Integral in Libertatea.

Nepoata lui Ilie Nastase isi face salon de masaj erotic. Alice Martinov, nepoata lui Ilie Nastase, s-a asociat cu dansatorul Hamude si vor sa deschida un salon de masaj erotic in Bucuresti. Situat intr-o vila cu trei etaje, "Tattoo masage" isi va deschide curand portile pentru amatorii de masaj erotic, fie ei barbati sau femei. “Voi avea cate 10 fete pe tura, care vor face masaj erotic barbatilor, si patru baieti, printre care si Hamude, care se vor ocupa de femei. Cei care vor dori, vor avea de ales intre trei camere de masaj: una speciala, cu dus asistat, una imperiala, cu baldachin si una a misterelor, intunecata. Am investit pana acum 25.000 de euro si cred ca voi ajunge sa mai bag cam 15.000 de euro in afacere. Sunt nerabdatoare sa deschid salonul, mai ales ca vom oferi servicii si pentru femei, ceea ce nu se prea gaseste in Romania”. Integral in Libertatea.

Sanii au salvat-o de la somaj pe Roxana Ionescu. Un sut in fund inseamna un pas inainte, mai ales daca ai decolteul Roxanei Ionescu. Data afara de la rubrica Meteo a Observatorului, de consilierii de imagine englezi, vedeta postului Antena 1 n-a fost lasata pe drumuri, pregatindu-i-se o emisiune de divertisment. Schimbarile impuse de consilierii de imagine veniti la Antena 1 au inclus-o si pe Roxana Ionescu, cea care, pana vineri, a prezentat rubrica Meteo a Observatorului de la ora 19.00. Desi gurile rele s-au grabit sa spuna ca frumoasa blondina a fost trimisa in somaj, deoarece nu era agreata de echipa venita din Londra, lucrurile nu stau deloc asa. Integral in Click.

Cat mai cer solistele ca sa faca play-back. Cantaretele se incapataneaza sa tina la pret si cer chiar si peste 2.000 de euro pentru un spectacol. Culmea, pretind banii acestia pentru dat din fund, caci o cantare live costa cu 50% mai mult decat un concert play-back. Hainele sumare, coregrafiile incitante si melodiile antrenante le-au adus celor mai in voga soliste autohtone munti de bani. Vedetele cu state „vechi", ce si-au facut debutul la sfarsitul anilor ‘90 au ajuns sa pretinda un onorariu exorbitant, de peste 2.000 de euro pentru 40 de minute de show. Integral in Click.

Cum arata Bianca Dragusanu acum 10 ani la "Din Dragoste". Bianca Dragusanu a apelat la Mircea Radu pentru a-l readuce langa ea pe cel care ii era iubit la vremea respectiva. "Am devenit violenta, isterica, am luat Diazepam, am stat prin spitale", i-a marturisit ea atunci gazdei de la Din Dragoste. "Stii cate crime era sa fac eu din cauza lui si pe cate le-am paruit. Stii cata bataie au mancat saracele fete de la mine?", a mai povestit ea. Partenerul ei i-a facut o surpriza atunci in emisiune si i-a oferit un inel de logodna, scrie Cancan.

Dan Balan cumpara marfa de la colt de strada. Obisnuit cu traiul din Statele Unite, cantaretul si-a inoculat in stilul de viata anumite capricii pe care nu si le poate satisface dand o raita prin magazine, pentru simplul motiv ca obiectul dorintelor sale nu se comercializeaza cu TVA. Dan Balan a fost fotografiat de paparazzii revistei Spy in timp ce si-a dat intalnire cu unul dintre dealerii care comercializeaza stradal marfa cautata de el, scrie Cancan.

Lindsay Lohan iar si-a uitat sutienul acasa. Lindsay Lohan a participat zilele trecute la un eveniment in Atlantic City, SUA, imbracata cu o bluza transparenta, fara a avea si sutien. Nimic nou, de altfel. Dar pana la urma, o tinuta exagerat de sexy e remarcata de fiecare data, chiar daca domnisoara in cauza ar fi zilnic foarte sexy. Totusi, Lindsay a lasat si imaginatia barbatilor sa isi faca efectul putin, deoarece a purtat un sacoas care-i acoperea putin sanii. Integral in Libertatea.