Bianca vinde bine in Italia. Romanii au fost in prim-plan, miercuri, la Saptamana Modei de la Milano. Bianca Dragusanu i-a lasat muti pe italieni cu frumusetea ei si a reusit sa vanda o intreaga colectie, realizata de Catalin Botezatu, pentru Valeria Marini. Bianca Dragusanu i-a zapacit pe italieni cu frumusetea ei. Blonda lui Bote a stralucit pe podiumul Festivalului de Moda de la Milano, acolo unde a deschis colectia “Seduzioni Diamonds by Valeria Marini”, la care si-a adus contributia si romanul Catalin Botezatu, scrie Libertatea.

Sanziana Buruiana, topless pe canapeaua lui Maruta! Sanzianei ii place rolul de model, dar se pare ca il joaca atat de bine incat l-a atras si pe Catalin Maruta in jocul ei! Si pentru ca un fotograf cu inspiratie are nevoie de o muza buna, Sanziana l-a ajutat putin renuntand la... haine! Sanziana a pozat topless pentru novicele ei fotograf care a ajutat-o chiar sa isi lege corsetul! Maruta a provocat-o pe frumoasa Sanziana sa isi arate nurii: "Lasa rochita sa cada, toata lumea stie ca esti sexy!". Prezentatorul emisiunii Happy Hour si Sanziana au facut un schimb interesant de haine: el i-a daruit sacoul lui, iar ea... sutienul, scrie Cancan.

Imagini soc! Moni, experta in sex oral. Cu toate acestea doamna Columbeanu are planuri mari: «Vreau sa-i mai fac un copil lui Iri!». Ce mai cuplu sunt si Columbenii! Monica recunoaste ca nici macar ea nu stie sigur daca Irinel va depune sau nu actele de divort. A planuit sa-i faca inca un copil miliardarului. Un nou scandal, insa, ii da planurile peste cap: au aparut imagini cu ea facand sex oral, noteaza Click.

Cele doua fete ale Andreei Mantea. Trebuie sa fie foarte obositor sa n-ai nimic de facut toata ziua. Altfel nu ne explicam de ce Andreea Mantea arata de parca ar fi muncit o saptamana in fabrica, dupa ce a facut o vizita la Antena 1, vechiul ei loc de munca, apoi a stat cateva ore intr-un salon de infrumusetare. S-a intamplat intr-una din zilele trecute, cand fotoreporterii Libertatii au surprins-o pe bruneta dupa ce a iesit pe usa casei sale din Popesti-Leordeni, putin dupa 10 dimineata. Prima oprire, sediul Antenei 1. Andreea arata perfect. Machiata si coafata, a facut toti barbatii sa intoarca privirile dupa ea, noteaza Libertatea.

Morosanu: "Il bat mar pe Botezatu!" Morosanu spune ca vrea sa castige concursul de dans in fata designer-ului, desi recunoaste ca se teme de anumite probe, in special de slow-uri si de stilurile latino-americane. Catalin Morosanu si Catalin Botezatu sunt doua dintre cel mai bine cotate vedete care vor participa in noul sezon de la "Dansez pentru tine", alaturi de Dragos Bucurenci sau Diana Dumitrescu. Spre deosebire de designer, care a spus ca nu crede ca are calitatile necesare pentru a castiga concursul, luptatorul K1 nu poate renunta la atitudinea pe care o are in ringul de bataie si este decis sa fie si aici numarul 1. "Moartea din Carpati" nu se teme de nimeni, poate doar de propriile miscari de pe scena, noteaza Cancan.

Marin, mai tare ca Mindruta. Andreea Marin s-a dovedit mai eficienta in vanzarea martisoarelor decat colegul ei de breasla, Lucian Mindruta. Cei doi au strans, ieri, bani pentru copiii cu deficiente de auz si vaz, in cadrul unui eveniment organizat de fundatia “Light Into Europe”, la Carrefour Orhideea, scrie Libertatea.

Picioarele Zavorancai «i-au spart» pe alesi. Silviu Prigoana a dat numai note de 10, fara sa stie despre ce vedete e vorba. Oana Zavoranu are cele mai frumoase picioare. Alessandra Stoicescu - cele mai urate. Mihaela Radulescu are picioare de 55 de ani, iar Amalia Nastase are glezna eleganta. Fara sa stie cui apartin, politicienii au dat note picioarelor vedetelor autohtone. Si au fost tare pretentiosi! Nu e diplomatic sa te pui rau cu vreo ziarista, realizatoare tv sau cu vreo cantareata, asa gandesc politicienii, scrie Click.

Iulia Vantu s-a distrat cu Bittman de Dragobete. Cum si Iulia, si DJ Wanda au fost "parasite" de iubiti chiar de Dragobete, cele doua au decis sa-si petreaca seara zilei de 24 februarie impreuna, la concertul trupei Holograf. Un concert pe care trupa Morandi l-a sustinut alaltaieri seara la Minsk, capitala Belarusului, le-a stricat Iuliei Vantur si lui Marius Moga planurile de a petrece impreuna Ziua Indragostitilor. Ca sa nu stea singura acasa de 24 februarie, stirista de la Pro TV a sunat-o pe DJ Wanda, prietena sa, care, culmea, nici ea nu avea program cu iubitul. Hotarata sa se distreze, Iulia a cumparat bilete la concertul trupei Holograf, care a avut loc miercuri seara la Sala Palatului. Cele doua au avut locuri la loja, de unde au putut vedea foarte bine tot ce se intampla pe scena, scrie Cancan.