Scandalul "sex oral" a imbogatit-o pe Moni! Din ce nu face bani Moni! Doamna Columbeanu a profitat din plin de scandalul cu asa zisul divort de Iri, dar si de filmuletul porno si a castigat mii de euro pe minut! Intr-o singura zi, ei i-au intrat in buzunar peste 240 de milioane. Sotia magnatului Irinel Columbeanu este o adevarata fabrica de bani. Desi multi o vad in postura de victima, Monica nu mai conteneste cu aparitiile mondene, din care strange bani pentru zile negre. Integral in Click.

Fite de vedeta cu Andreea Raicu. La Chisinau, Andreea s-a imbarcat in avion cu o jumatate de ora inaintea celorlalti pasageri. Andreea Raicu este tratata ca o printesa, la Chisinau, in calitate de membra a juriului la emisiunea „Fabrica de staruri". Sambata, vedeta a fost imbarcata in avion mai devreme decat ceilalti pasageri, iar stewardesele au roit in jurul ei pentru a-i satisface toate poftele. Andreea e o mai veche cunostinta de-a moldovenilor de peste Prut, aceasta prezentand editia de anul trecut a emisiunii „Fabrica de staruri", difuzata de doua posturi tv din Chisinau, Prime si 2 Plus. Onorariul a fost mai mult decat multumitor, Raicu incasand la acea vreme aproximativ 10.000 de euro. Acum, desi este doar membra a juriului, ea este in continuare rasfatata de producatorii moldoveni, care ii fac sederea cat mai placuta, scrie Click.

Cand amorul e mare, ce-ti mai trebuie bagaje. Silvia Pop si Andrei Stefan, fiul vitreg al miliardarului Dinu Patriciu, au revenit, ieri, in tara, dupa o saptamana de nebunii prin Europa. Nici unul, nici celalalt nu avea cu el vreun geamantan, semn ca relatia e atat de fierbinte, incat nu au avut nevoie de mai multe randuri de haine si nici timp de cumparaturi. Cand dragostea e mare, ce nevoie mai ai de bagaje? Cam acesta pare mottoul relatiei dintre cei doi amorezi. Silvia Pop si Andrei Stefan au revenit ieri destul de obositi din vacanta petrecuta in Elvetia si in Italia, la Venetia. Au aterizat in jurul orei 14.00, pe Aeroportul Henri Coanda si nu au fost asteptati de nimeni, scrie Libertatea.

Bittman, avere de 1.000.000 €. Cantaretul Dan Bittman, devenit recent consilier al ministrului de finante Sebastian Vladescu, detine bunuri, conform declaratiei de avere, de peste un milion de euro. La fel de bogata este si Alexandra Gatej, subordonata presedintelui Traian Basescu. Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a castigat anul trecut 150.000 de euro din activitatile sale artistice, precum si din cele de realizator de emisiune la televiziunea publica. Consilierul ministrului Vladescu a mai avut venituri si din inchirierea unor imobile pe care le are in proprietate, suma incasata astfel in anul trecut fiind de 120.000 de lei. Integral in Libertatea.

Botezatu da o superpetrecere pentru ziua de nastere a Biancai. Bianca Dragusanu implineste sambata viitoare 28 de ani, iar iubitul ei, Catalin Botezatu, i-a pregatit o petrecere de proportii in club Bamboo din Bucuresti. Peste o suta de invitati vor petrece sambata seara alaturi de Bianca in club Bamboo din Capitala la invitatia Biancai Dragusanu, blonda lui Bote. Designerul a tinut sa se ocupe personal de petrecerea iubitei sale pentru care a comandat multe orhidee, sampanie scumpa, dar si un DJ celebru din strainatate pe care il pastreaza ca element surpriza. Integral in Libertatea.

N'Doye a facut striptease pe strazile Capitalei. Fotbalistul lui Dinamo si-a dat jos tricoul si a inceput sa-i certe pe paparazzii CANCAN. Gestul a venit ca urmare a faptului ca N'Doye ii promisese Luizei Bogdan ca nu va mai umbla hai-hui in miez de noapte. Ousmane N'Doye a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Dinamo, echipa care s-a impus la Pitesti, 3-1, cu International. Si ce motiv mai bun pentru fotbalistul al carui tata detine jumatate din Senegal sa faca, inca o data, o noapte alba. Mai ales ca a profitat de bunatatea sefului Borcea. Oficialul a trecut peste ultima regula, imprumutata de la Urziceni, anume, dupa meciuri, jucatorii sa intre in cantonament la Saftica. A doua victorie consecutiva se pare ca i-a inmuiat inima presedintelui, care i-a trimis pe fotbalisti acasa imediat ce echipa s-a intors de la Pitesti. Numai ca le-a cerut, solemn, sa nu iasa dupa ora 23.00. N'Doye a dat si el din cap, semn ca a inteles mesajul, numai ca a facut taman invers.

Gianny Lazarescu, tipul fotografiat cu Raluca de la Bambi este swinger. Gianny Lazarescu, un personaj cunoscut in cercurile mondene ale Capitalei, obisnuieste sa-si imparta partenerele de sex, fiind un swinger infocat. Hobby pe care a incercat sa il tina secret. Gianny, care a fost fotografiat recent de paparazzii CANCAN alaturi de Raluca de la Bambi, pe care a incercat sa o agate, are un cont pe site-ul www.hotswingers.ro, la numele de utilizator fiind trecut dany/deea (partenera sa de swing), varsta si detaliile fizice ale utilizatorului acestui cont corespunzand cu acelea ale lui Lazarescu. In plus, pe site se afla si un mesaj postat pe 29 ianuarie in care alti swingeri ii ureaza "La multi ani", stiut fiind faptul ca Lazarescu si-a serbat ziua la sfarsitul lunii ianuarie in clubul Bamboo. Lazarescu specifica pe contul respectiv si ce cauta. "Cuplu dragut cauta cupluri de o calitate asemanatoare cu care sa ne petrecem timpul intr-un mod cat mai placut". Pentru a nu se afla de pasiunea sa secreta, Gianny a postat pe site poza partenerei sale de swing, aceasta avand fata blurata.