Raluca Sandu, inselata cu doua femei. Gravida in noua luni, Raluca (30 de ani) - fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu - e inselata zi de zi de Ciro Castellano (45 de ani), nimeni altul decat tatal copilului pe care tanara il poarta in pantece. Fotoreporterii Libertatii l-au surprins de multe ori pe barbat iesind dimineata din blocul in care locuieste Lorena Paduraru, fosta sa iubita. Pentru a nu fi prins calcand pe bec, ginerele lui Mircea Sandu nu intra si nu iese niciodata la bratul amantei sale, ci separat. Seara, ea e cea care urca prima in apartament, urmata la scurt timp de Ciro. Dimineata, in schimb, el este cel care iese mereu primul. Merge la masina, o porneste si o asteapta pe amanta. La cateva minute apare si Lorena, se asaza pe locul din dreapta, dupa care pleaca impreuna.

Sexy-Braileanca e insarcinata, dar habar n-are cu cine. Florina Mihaila, cunoscuta ca Sexy-Braileanca, ne-a facut o dezvaluire socanta! “Sunt gravida. Nu sunt sigura cine e tatal copilului, dar sper ca va fi o fetita blonda, cu ochii albastri si foarte frumoasa, care sa imi calce pe urme in domeniul showbizului. Nu imi voi intrerupe, pentru moment, activitatea cu show-urile mele erotice, dar ma voi odihni mai mult de acum. Sunt nerabdatoare sa fiu mama”. Integral in Libertatea.

Eddie Murphy si Paris Hilton, cei mai prosti actori ai deceniului. In cadrul galei de decernare care s-a desfasurat aseara la Los Angeles si care precede gala Oscar, filmul "Transformers" a obtinut cele mai multe "premii" Zmeura de Aur pentru anul 2010, iar Eddie Murphy si Paris Hilton au fost desemnati cei mai prosti actori ai deceniului. Desi "Transformers" este unul dintre filmele americane cu cele mai mari incasari, fiind devansat doar de pelicula "Avatar", acesta a obtinut Zmeura de Aur pentru "cel mai prost film al anului", "cel mai prost regizor" si "cel mai prost scenariu". In cadrul galei de aseara, cei mai prosti actori al deceniului au fost declarati Eddie Murphy si Paris Hilton, premiul pentru cea mai proasta interpretare masculina le-a revenit fratilor Jonas, pentru "The 3D concert movie", iar pentru interpretare feminina actritei Sandra Bullock. Integral in Libertatea.

Monica Columbeanu: "Eu nu sunt un model pentru tinere". Viata tumultuoasa a Monicai Columbeanu a tinut mereu prima pagina a ziarelor din Romania. Intr-un timp foarte scurt, ea a devenit un personaj monden extrem de vanat si invidiat, in acelasi timp, de tinere care isi doresc o viata ca a ei. Constienta de acest lucru si mai ales de faptul ca nu afiseaza intotdeauna imaginea corespunzatoare statutului ei de sotie si mama, Monica a tinut sa se adreseze adolescentelor, carora le-a spus sa nu se lase influentate de deciziile si gesturile ei, care nu sunt totdeauna cele mai bune, scrie Cancan.

Iata de ce nu ramane Gyorfi gravida! CANCAN a descoperit de ce Daniela Gyorfi nu a mai reusit sa ramana insarcinata cu George Tal: nu din motive medicale, ci pentru ca iubitul ei isi petrece noptile cu... o alta femeie. Tal, care declara in urma cu o luna ca "munceste" din greu pentru a-i face un copil Danielei, a fost prins in flagrant de paparazzii nostri, vineri noapte, in timp ce se retragea, discret, cu o tanara satena ce-l invitase la ea acasa. Dupa ce s-au relaxat in clubul Bellagio, in jurul orei 04.00, George Tal si noua cucerire, Monica Serban, au decis sa continue distractia intr-un cadru mai intim, scrie Cancan.

Blonda lui Bote a dat de baut sampanie de 900 de milioane. Crema lumii mondene din Capitala a umplut pana la refuz, sambata seara, Clubul Bamboo, acolo unde Bianca Dragusanu a organizat cel mai tare chef al weekend-ului. Tinute demne de Hollywood, cea mai scumpa sampanie, delicatese cu specific mediteranean, muzica antrenanta, petrecerea a avut toate ingredientele unui chef cu staif. Peste 300 de invitati s-au dezlantuit pe ritmurile moderne pana aproape de zorii zilei, Bianca fiind rasfatata numai cu daruri luxoase: „Am primit 5 rochii foate frumoase de la Catalin, toate de la case de moda de prestigiu, un catelus foarte scump, rasa bichon maltez, bijuterii, parfumuri, bomboane", a declarat Bianca, pentru Click!

Maharu nu poate s-o uite pe Simona Sensual. Asa cum este obisnuit, Nicu Maharu cauta intotdeauna compania femeilor frumoase, cum a facut si sambata seara, in clubul Bamboo, unde s-a afisat la bratul unei blonde sexy si misterioase. Maharu s-a distrat in compania unor prieteni, care nu au avut cum sa nu remarce ca recenta achizitie a lui Maharu este, fizic, o copie fidela a Simonei Sensual, de care se deosebeste doar prin cativa centimetri in inaltime. Cuplul s-a distrat cateva ore la petrecerea din club, iar catre dimineata au plecat singurei in cealalta parte a orasului, in Drumul Taberei, scrie Cancan.

Kelly Osbourne nu mai bea din dragoste. Kelly Osbourne a renuntat la alcool pentru iubitul ei Luke Worrall. Kelly Osbourne, care s-a logodit cu modelul Luke Worrall in martie 2009, spune ca datorita iubitului ei a devenit o persoana mai buna si s-a lasat de baut. M-a transformat intr-o persoana mai buna. Inainte sa-l cunosc pe Luke ieseam in fiecare noapte si beam. Nu aveam pentru cine sa fiu o persoana mai buna, acum totul s-a schimbat de cand a intrat el in viata mea", a declarat Kelly. Integral in Click.