Raluca Sandu: "M-am despartit de Ciro". Fiica presedintelui Federatiei Romane de Fotbal a luat decizia de a pune capat relatiei pe care o avea cu Ciro Castellano, dupa ce acesta a fost surprins de fotoreporterii Libertatii cu amanta. "M-am despartit de domnul Ciro Castellano", a declarat ieri Raluca Sandu, care e insarcinata in luna a noua. Devastata de vestea infidelitatii celui cu care trebuia sa se casatoreasca si de faptul ca a aflat acum, cand trebuie sa nasca si cand mai are pe cap si grija tatalui sau, trecut printr-o operatie de colon, Raluca nu a mai putut spune decat atat: “Va rog sa-mi respectati intimitatea si dorinta ca in aceste ultime saptamani de sarcina sa am parte de liniste atat pentru mine si copilul meu, cat si pentru familia mea”. Integral in Libertatea.

Connect-R, surprins fumand iarba? Aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, la Constanta, unde a sustinut un concert, Connect-R a fost surprins de paparazzii "Uups!" in timp ce tragea dintr-un "joint", asa cum ii spun baietii de cartier. Dupa ce a incantat clientii din clubul Vansses, Stefan Mihalache, pe numele sau adevarat, s-a grabit sa paraseasca locatia, pentru a-si savura in liniste tigara care parea a fi cu marijuana, fara sa se teama ca vreun echipaj de politie ar putea fi prin preajma, scrie Libertatea.

Bote chiuleste la antrenamentele de la "Dansez pentru tine". Catalin Botezatu, una dintre vedetele de la “Dansez pentru tine”, emisiunea care va incepe la PRO TV pe 19 martie, nu s-a prezentat in acest weekend la antrenamentele programate in compania partenerei sale, Liuba, si a coregrafei, Caprioara, riscand astfel sa ramana cu pregatirile in urma celorlalti concurenti. Motivul, ne-au dezvaluit surse din apropierea designerului, este unul cat se poate de simplu: Bote a fost ocupat sa pregateasca petrecerea iubitei sale, Bianca. De altfel, el s-a si distrat sambata noaptea pana tarziu, la Bamboo, iar duminica nu s-a mai putut prezenta la antrenamentul pentru prima seara a emisiunii, fiind extrem de obosit. Integral in Libertatea.

Gyuri Pascu isi cumpara bere la 1 noaptea. Tras la fata si foarte ingandurat. Actorul Ioan Gyuri Pascu pare foarte marcat de divort. Fotoreporterii Click! l-au surprins, vineri noapte, in timp ce cumpara bere si tigari, semn ca nu e impacat cu viata de barbat singur. Apropiatii actorului sustin ca Gyuri este atat de necajit incat cu greu il mai vad zambind. De la PRO TV pleaca direct spre localul sau, "Gyuri's Pub", unde il prinde dimineata. Nu se grabeste sa ajunga acasa, unde nu-i ramane decat sa mediteze la casnicia esuata, in fata unui pahar cu bautura. De altfel, si fotoreporterii Click! l-au surprins pe actor, vineri noaptea, dupa ora 1.00, coborand dintr-un taxi in zona Piata Romana.

Andra a plans in direct la Maruta. Catalin Maruta a reusit sa o faca pe Andra sa planga chiar de ziua femeii. Nu a fost vorba de o initiativa malefica, ci doar de un moment emotionant in care cantareata a povestit despre copilarie si despre relatia cu mama ei, scrie Agentia de presa mondena. Sotia lui Catalin a interpretat in direct o melodie dedicata mamei ei, timp in care lacrimile si-au facut aparitia la coltul ochilor. Emotionata, atunci cand a povestit despre momentele grele prin care a trecut mama ei, Andra nu s-a mai putut abtine, iar lacrimile au inceput sa curga pe obraji. Integral in Click.

Daniela Gyorfi s-a despartit de George Tal. Impresarul George Tal a dezvaluit, in exclusivitate pentru CANCAN, ca el si Daniela Gyorfi nu mai formeaza un cuplu de aproximativ o saptamana si jumatate. In urma unei discutii, cei doi au decis ca nu are rost sa se mai amageasca incercand sa se convinga ca sunt facuti unul pentru celalalt si au decis sa-si caute fiecare fericirea in alta parte. "Sunt prea multe lucruri care ne despart si ne pun piedici. Am stat si am vorbit si am realizat ca am reincalzit de prea multe ori ciorba asta, iar sansele ca relatia noastra sa mai mearga sunt prea mici. Eu vreau ca Dani sa fie fericita, insa asa nu cred ca va merge. Si eu vreau sa-mi refac viata. Imi doresc sa-mi intemeiez o familie. Tocmai de aceea am decis sa ne vedem fiecare de viata lui".

Daniela Crudu a petrecut cu un tanar de 19 ani. Revista Spy publica in ultimul numar care a aparut azi pe piata un material incitant despre Daniela Crudu si despre cum a simtit ea nevoia sa se reorienteze spre un barbat care sa o poata sprijini financiar. Adica spre fostul iubit al Biancai Dragusanu. Crudu este implicata de doi ani intr-o relatie cu Bogdan Defta, poreclit Mucifer, insa acest lucru n-a impiedicat-o pe focoasa bruneta sa petreaca o noapte in club, si nu numai acolo, cu un tanar de 19 ani de origine iraniana care detine, printre altele, si o firma de bodyguarzi. Cei doi s-au distrat de minune in clubul Bamboo, insa n-au incheiat noaptea acolo. Istoria s-a repetat pe 1 Martie, cand Daniela Crudu s-a intalnit din nou cu tanarul de origine iraniana, petrecand alaturi de acesta o seara perfecta. Integral in Cancan.

Inna a investit 40.000 de euro in poze. Cu toate ca nu au trecut nici doi ani de cand s-a lansat pe piata muzicala, cantareata are deja 14 pictoriale, realizate, fiecare, dupa cate un scenariu. Pentru ca nu se lasa pozata decat de un singur fotograf, toate poarta aceeasi semnatura. Reteta succesului international al Innei se datoreaza in mare parte imaginii in care a investit bani seriosi. In timp ce multe dintre colegele ei de scena isi fac, in cel mai bun caz, doua pictoriale pe an, cantareata are deja 14, in conditiile in care nu s-a lansat pe piata muzicala decat de un an si jumatate. In plus, cel mai ieftin realizat a costat-o undeva in jurul a 1.500 de euro, aproape de trei ori mai mult decat unul obisnuit, iar cel mai scump - 5.000, ajungand astfel sa bage aproape 40.000 de euro numai in poze. Integral in Cancan.