Simona-Sensual, experta in pariuri sportive. Vrand probabil sa demonstreze ca femeile sunt egale cu barbatii in orice domeniu, Simona-Sensual a jucat si a castigat la pariuri sportive, in ultimul weekend, circa 50.000 de lei, echivalentul a 12.500 de euro. Investitia s-a ridicat la putin peste 200 de lei, iar unul din cele doua bilete este prezentat si explicat mai jos chiar de norocoasa vedeta. “Nu ma uit niciodata la meciurile pe care le joc. Mi se pare prea mare stresul sa le urmaresti pe toate. Ma uit la final si daca am castigat, bine, daca nu, asta e”, ne marturiseste Simona, care tocmai si-a incasat banii pe biletul cel mare, de aproape 37.000 de lei, impozabili totusi. Integral in Libertatea.

Bute, cantonament de 100.000 $. Lucian Bute (30 de ani) nu se uita la bani, din dorinta de a se pregati cat mai bine pentru marele meci din 17 aprilie, impotriva columbianului Edison Miranda. Boxerul roman, campion mondial al versiunii IBF, a scos din buzunar o avere, pentru un cantonament de doua luni la Miami (SUA). Incepand din 15 februarie, Lucian Bute se afla in Statele Unite ale Americii, la Miami, unde se pregateste de zor pentru marea partida impotriva columbianului Edison Miranda, programata pe 17 aprilie, la Montreal (Canada). Visand sa-si apere centura de campion mondial al versiunii IBF cu orice pret, boxerul roman a fost dispus sa achite o suma considerabila pentru a se antrena in acelasi loc in care a facut-o si inaintea meciului castigat contra mexicanului Librado Andrade, la sfarsitul anului trecut. Integral in Libertatea.

Bianca Dragusanu e convinsa ca superstitiile au ajutat-o in viata. Bianca Drasuganu a recunoscut ca este o persoana extrem de superstitioasa, fapt ce denota o anumita nesiguranta ascunsa in spatele imaginii pe care o afiseaza. Iubita lui Bote sustine ca este constienta ca a facut adevarate obsesii din anumite superstitii, dar, cu toate astea, crede ca acest lucru a ajutat-o in viata. "In afaceri sau in dragoste, nu vorbesc niciodata despre posibilele reusite, inainte ca acestea sa aiba loc. Nu vorbesc despre proiectele mele cu nimeni, de teama ca nu va mai iesi nimic si uneori pierd tocmai din cauza asta. Am nevoie si de sfaturi pe care, din pacate, nu le pot cere din cauza acestei superstitii obsesive", a declarat asistenta lui Capatos. Integral in Libertatea.

Mantea nu mai face bani nici cu sanii. Au venit vremuri grele pentru Andreea Mantea. A ramas fara serviciu, are bani de luat de la fostul iubit, are rate la banca, iar incasari, ioc! Situatia devine chiar alarmanta, pentru ca nu mai face bani nici macar cu decolteul. S-a intors lumea cu susul in jos, daca nici decolteul Andreei Mantea nu mai reprezinta o miza pentru firmele de lenjerie intima. Dupa ce a vandut, timp de doi ani, pe banda rulanta, sutiene si chiloti de la Jolidon, bruneta a fost exclusa recent din planurile companiei clujene. Culmea, ea a fost inlocuita tot cu o bruneta, la fel de focoasa, cu buze ca ale Angelinei Jolie si sani lucrati la medicul estetician, umblata si ea prin dormitoare mondene cunoscute. Integral in Click.

Marina Dina: "Un psihopat a vrut sa-mi fure sosetele". Nici prin gand nu i-a trecut Marinei Dina ca va fi nevoita sa dea piept cu o asemenea situatie, desprinsa parca dintr-un film porno cu fetisuri. Aflata zilele trecute intr-un magazin de pantofi, asistenta lui Mihai Morar s-a trezit urmarita de un admirator, care nu voia altceva de la ea, decat....un ciorapel. Barbatul, inofensiv de altfel, a fost foarte manierat, insa nu a reusit s-o induplece pe Marina sa plece desculta acasa, scrie Click.

Gyuri Pascu, haz de necaz la divort. Zi grea pentru Ioan Gyuri Pascu, care s-a aflat ieri, alaturi de sotie, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 3, la procesul de divort intentat pe 12 ianuarie de Daniela Pascu. De altfel, sotia umoristului a venit prima la judecatorie, aseptand sa-i vina randul, iar la cateva minute de la inceperea procesului a venit si actorul. "Pozati-ma, pozati-ma, ca sunt tot nebarbierit", a glumit Ioan Gyuri Pascu, care, pus pe sotii, nu s-a putut abtine sa nu scoata limba in fata camerelor de luat vederi, doar ca sa-si ascunda emotiile. Sotii Pascu au stat mai putin de zece minute in fata judecatorului, care a analizat cererea de divort si partaj in sedinta secreta, la solicitarea sotiei actorului. Vizibil afectat, acesta nu a avut nici macar rabdare sa iasa din cladirea judecatoriei pentru a-si aprinde o tigara, scrie Cancan.

Seling si Ovi, la un pas sa fie descalificati. CANCAN a intrat, in exclusivitate, in posesia documentului care ar putea duce la descalificarea piesei "Playing With Fire". Dupa ce au scapat de acuzatia de plagiat, Paula Seling si Ovi, artistii alesi sa reprezinte Romania la Eurovision 2010, sunt din nou in mijlocul unui scandal. De data aceasta li se imputa faptul ca au inscris in concurs, cu buna stiinta, o piesa care contravine regulamentului. Potrivit documentului care ne-a parvenit, piesa "Playing With Fire" a fost inregistrata la Uniunea Autorilor din Norvegia (TONO) de Ovidiu Jacobsen si Eriksrud Simen M, in calitate de co-autori. Conform regulamentului in competitie nu pot fi inscrise piese apartinand unui compozitor strain. In timp ce Ovi are dubla cetatenie, Simen este norvegian. In aceste conditii, piesa ar risca descalificarea, caz in care Luminita Anghel, Tony Poptamas si Adrian Piper, detinatorii locului doi in faza nationala, ar pleca la Oslo din partea Romaniei.

Puya deschide clubul lui Morar. Mihai Morar vrea sa-si faca debutul in afaceri pe cai mari. Dupa petrecerea inaugurala "Carnaval Venetian", in seara aceasta, in clubul sau, cap de afis va fi Puya, care va sustine un recital de exceptie, incepand cu ora 23.00, in cadrul unei petreceri dedicate hip-hop-ului. Artistul va interpreta piese de pe cel mai nou album al sau, "Romanisme - Partea II". Integral in Cancan.