Iulia Tabacaru: "Nu pozez nud pentru ca mi-e rusine de tata". Iulia Tabacaru (21 de ani), iubita stelistului Cristi Tanase, e pudica! Desi saptamana trecuta a defilat cu nonsalanta intr-un club din Bucuresti cu un penis desenat pe spate, bomba-sexy a fost intimidata, ieri, de o oferta venita de la o revista pentru barbati. Iulia Tabacaru s-a lansat de curand in lumea prezentarilor de moda, participand deja la doua evenimente de acest gen. Daca la prima aparitie s-a multumit sa defileze intr-o eleganta rochie de mireasa, saptamana trecuta, intr-un club din Capitala, bomba-sexy a incendiat atmosfera, prezentand lenjerie intima, scrie Libertatea.

Stilistii germani: "Silvana Bragaru era prea vulgara". Viata romancei Silvana Bragaru, 24 de ani, care tocmai a fost desemnata de cititorii ziarului german Bild drept cea mai sexy fata de la prima pagina, s-a schimbat, pare-se, intr-una de basm. Dupa ce a incasat cei 10.000 de euro oferiti de cotidianul german, Silvana a intrat pe mainile unei echipe de stilisti care a transformat-o intr-o tanara distinsa. Cu o multime de pungi de cumparaturi in maini, Silvana Bragaru a pornit in aventura ei ce a avut ca scop schimbarea totala de look. “Romanca avea un aspect prea vulgar, ii placeau accesoriile stralucitoare si purta haine prea stramte care o faceau sa arate urat. Noi am invatat-o sa se coafeze, sa se machieze si sa se imbrace potrivit pentru varsta ei si pentru statutul de vedeta pe care l-a dobandit”, a declarat unul dintre stilistii angajati de Bild. Integral in Libertatea.

Nadia, la brat cu Hugh Grant. La mijlocul saptamanii, Nadia Comaneci (48 de ani) a fost invitata la Adu Dhabi, pentru a prezenta Gala Laureus, care premiaza excelenta in sport. In capitala Emiratelor Arabe Unite, cea mai mare gimnasta din istorie s-a lasat fotografiata alaturi de vedete din domenii diferite. Nadia Comaneci a profitat de putinele momente libere pe care le-a avut la Abu Dhabi si s-a intretinut cu personalitati din sport si nu numai. La Gala Premiilor Laureus, "Zeita de la Montreal" s-a intalnit cu fosta mare jucatoare de tenis Monica Seles (36 de ani), dar si cu celebrul actor englez Hugh Grant (49 de ani), cunoscut drept un practicant fervent al golfului. Cea mai mare gimnasta din istorie a fost fotografiata alaturi de celelalte doua vedete, in compania carora s-a simtit excelent, scrie Libertatea.

Bianca Dragusanu a flirtat cu iubitul Nataliei Mateut. Catalin Botezatu a reusit sa-si supere din nou iubita. Sau ea pe el. Cine mai stie? Dupa ce, in urma cu cateva luni, au fost la un pas de a se desparti pe motiv ca blonda a acceptat sa pozeze in "Playboy" fara sa-l consulte intai pe el, weekendul trecut, cei doi au inceput un razboi al orgoliilor. Vineri seara, Bote a iesit sa se distreze fara Bianca. Luat de val si prins de atmosfera din club, designerul s-a lasat prins in mrejele unui cuplu de blonde din Chisinau. Distractia celor trei nu s-a incheiat in Bamboo, ci intr-un bloc nou din Baneasa, situat in apropierea sediului Antenei 1. Bianca a aflat despre escapada iubitului ei si l-a pedepsit, refuzand sa-si petreaca restul weekendului cu el, scrie Cancan.

Anna Lesko munceste la domiciliu. Cantareata poate sta linistita, inchisa zile in sir in casa sa din zona Baneasa, pe care a compartimentat-o in asa fel incat sa-i satisfaca necesitatile. In loc sa piarda timpul in traficul infernal din Capitala, deplasandu-se unde are nevoie, cand la sala, cand la studioul de inregistrari sau la un atelier de pictura, Anna Lesko a ales sa-si simplifice viata, transformandu-si vila intr-un spatiu multifunctional. Astfel, Anna ajunge in cateva secunde din bucatarie, unde ia micul dejun, la sala de sport de la subsol, la sauna din acelasi loc, la studioul de inregistrari din living, unde repeta sau lucreaza la melodiile noi, sau in atelierul de pictura aflat la cativa pasi distanta. In aceasta vila ultraluxoasa isi petrece Anna cea mai mare parte din timp, scrie Cancan.

Mutu, aparitie-surpriza in Romania. Internationalul roman va ramane doua zile in Romania, timp in care are de gand sa-si revada parintii, dar si pe prietenii apropiati. Adrian Mutu a ajuns astazi in tara, fiind intampinat de catre Ana Maria Prodan, de sotul acesteia, Laurentiu Reghecampf, dar si de doi prieteni comuni. Acestia au descins imediat la restaurantul Aquarium, acolo unde au luat masa. Dupa aproximativ doua ore, au schimbat locatia, ajungand la un alt retaurant, La Medusa, localul lui Dumitru Tudor, zis Ciorba. Mutu este in asteptarea unei decizii privind "scandalul sibutramina", in care a fost implicat, scrie Cancan.

Jude Law isi va vedea fetita doar o data la 6 luni. Actorul britanic a ajuns la un acord cu Samantha Burke, mama fetitei sale, Sophia, si isi va putea tine in brate copilul de doua ori pe an. Jude Law si modelul Samantha Burke, cu care actorul a avut o aventura, au discutat intr-un hotel din Miami despre timpul pe care Jude il va petece cu fetita lui. Tot cu aceasta ocazie, starul, in varsta de 37 de ani, a vazut-o pe Sophia, 5 luni, pentru prima data, scrie Click.

Vampirul Robert Pattinson, hartuit de femei. Viata actorului de 23 de ani s-a schimbat intr-atat dupa seria „Amurg“, incat cu greu reuseste sa-si exercite meseria care l-a facut atat de celebru. Din cauza isteriei admiratoarelor sale, sex-simbolul traieste un adevarat cosmar. Robert Pattinson a declarat de curand ca la filmarile pentru pelicula „Aminteste-ti de mine" (lansata de trei zile si in cinematografele din Romania) s-a confruntat cu un haos total: „Experienta a fost foarte ciudata. Cel putin in prima luna, aproape ca nu cunosteam pe nimeni din echipa de filmare, pentru ca pur si simplu nu puteam sa ies din rulota", Paparazzi si cele aproape o mie de admiratoare s-au bulucit la locul filmarilor in speranta de a-l zari pe Rob macar pentru cateva secunde intr-o ipostaza intima alaturi de o femeie, fie ea Emilie de Ravin, partenera lui din „Aminteste-ti de mine", ori Kristen Stewart, iubita sa din „Amurg" (dar si din viata reala). Integral in Click.