Iubitul moldovean a venit dupa Elena Voscoboinic la Bucuresti. Atunci cand a aparut informatia conform careia Elena Voscoboinic va face parte din corpul de balet al emisiunii 'Dansez pentru tine', multi au crezut ca moldoveanca s-a intors pentru Radu Valcan, cu care, se spune, ar fi avut o relatie. Lucrurile se complica insa pentru ca in peisaj apare si iubitul ei oficial, Dima. Calitatile de dansator ale tanarului l-au impresionat pe Edi Stancu, coregraful oficial al show-ului, astfel incat Dima a impuscat doi iepuri dintr-o singura lovitura: s-a ales cu un job bun si va putea s-o si tina sub observatie pe Elena. Toamna trecuta, cand Elena era concurenta, el a venit pe neasteptate la Bucuresti, pentru ca auzise ca iubita lui il insala cu Radu Valcan. Integral in Libertatea.

Moni s-a distrat in Los Angeles. Monica Columbeanu a fost plecata pentru opt zile la Los Angeles, in Statele Unite ale Americii, pentru a-si face relatiile necesare construirii unei cariere de actrita la Hollywood. Ea s-a intors recent in tara, iar filmarile de acolo vor putea fi urmarite la B1 TV, in acest weekend. In cele opt zile pe care le-a petrecut la Los Angeles, Monica nu a vrut sa rateze cu nici un chip o plimbare in Beverly Park, cea mai eleganta si luxoasa zona din America. De altfel, ea a si locuit in cartierul miliardarilor, Beverly Hills. Monica, in perioada petrecuta in Statele Unite, a reusit sa se imprieteneasca cu celebritati de la Hollywood si, in acest fel, sa se asigure ca va reusi sa isi construiasca o cariera la Hollywood. Integral in Libertatea.

Mihai Morar e «emo»? Noi il stim pe Mihai Morar un tip vesel, insa zilele trecute, cand fotoreporterii Libertatii au dat nas in nas cu el prin Bucuresti, parea atat de abatut, ca se asorta cu numarul de la noua sa masina: EMO. Colegul lui Buzdugan de la Radio ZU si realizatorul emisiunii “Rai, da’ buni” de la Antena 2 n-a schitat nici un zambet vreme de o jumatate de ora, cat l-au urmat fotoreporterii. Asta, desi are cel putin un motiv sa fie foarte bucuros: conduce un superb Audi S8, bolid ce poate ajunge la 100.000 de euro cu toate dotarile si dupa care ofteaza multi impatimiti ai volanului. Integral in Libertatea.

Gina Pistol nu a putut sa manance sau sa vorbeasca dupa ce si-a scos siliconul din buze. Blonda a avut de tras dupa interventa de extragere a chisturilor de silicon din buze. Din cauza firelor nu prea si-a putut folosi gura, ajungand aproape sa se infometeze. Cosmarul insa s-a terminat. Chinul prin care a trecut in ultima perioada a determinat-o pe Gina Pistol sa jure ca nu mai lasa niciun estetician sa se atinga de buzele ei. Ultima interventie de marire s-a demonstrat a fi un mare esec, iar vedeta a fost nevoita sa se opereze pentru a inlatura chisturile de silicon formate, de teama sa nu migreze spre fata. Dupa interventie a inceput chinul. Timp de o saptamana, cat a durat pana i-au fost scoase firele, blonda nu a consumat decat lichide cu paiul, ajungand uneori sa se infometeze. Si, de parca nu ar fi fost de ajuns, nu a avut voie, dar nici nu a putut sa vorbeasca. Integral in Cancan.

Mihaela Radulescu s-a antrenat cot la cot cu Mandinga. Vedeta sustine ca nu avea cum sa refuze oferta de a fi povestitorul spectacolului ce va avea loc duminica, 21 martie, la Sala Palatului, o premiera pentru piata muzicala romaneasca. Mihaela este convinsa ca va fi un show grandios care se va apropia de performantele artistilor de afara. Dupa ce a luat parte la programul general de repetitii al trupei Mandinga, vedeta a afirmat ca efortul si munca depuse de toata echipa, de la muzicieni la managementul trupei, se vor materializa intr-un show fara precedent. Integral in Cancan.

Traistariu isi face vila de 800.00 de euro. Solistul a economisit ban pe ban, iar luna viitoare va demara constructia vilei sale impozante, ce se va invarti dupa soare. Locuinta, care-l va costa aproape un milion de euro, va avea 11 camere, studio de inregistrari, piscina in forma de inima si teren de joaca. Integral in Click.

Oana Zavoranu: "O voi strivi pe mama ca pe un sarpe". Esecul de anul trecut, cand a pierdut procesul civil cu mama ei, Marioara, a ambitionat-o si mai mult pe Oana Zavoranu. Vedeta, care a dat-o in judecata pe cea care i-a dat viata pentru fals, uz de fals si inselaciune, e convinsa ca, de data aceasta, i se va face dreptate. „In curand voi zambi triumfatoare. O sa planga Satana cand o voi strivi sub tocul cizmei mele ca pe un sarpe otravitor. Fosta mea mama simte ca i se strange latul in jurul gatului. Se zbate Satana din ea. O voi distruge, o fac bucati mici, mici, asa cum a facut ea cu sufletele si memoria tatilor mei", a declarat Oana, pentru Click

Andreea Spataru, plina de vanatai si schioapa. Emotii mari pentru concurentii de la „Dansez pentru tine"! Pline de vanatai, de bataturi si cu dureri musculare atroce, cele opt vedete, alaturi de partenerii lor, se vor duela asta seara, pentru prima oara, in „competitia viselor". Concurentii celui de-al noualea sezon „Dansez pentru tine" (Pro Tv), ce va debuta asta seara, de la orele 20.30, se resimt din plin dupa cele trei saptamani de repetitii istovitoare. Cei mai ghinionisti s-au dovedit a fi Andreea Spataru si Catalin Botezatu, ei avand parte de accidentari care s-au lasat cu dureri groaznice. Frumoasa blonda schiopateaza de cateva zile, caci a suferit o leziune la genunchiul stang care nu-i da pace, in ciuda tratamentului cu unguente si analgezice. Colac peste pupaza, s-a ales si cu o serie de vanatai de toata frumusetea, pe care spera sa le poata acoperi cu machiaj, scrie Click.