Sotii Banica vor canta impreuna. Andreea Marin si Stefan Banica pregatesc o noua surpriza fanilor: vor canta din nou impreuna. Invitata, ieri-dimineata, in emisiunea "Desteptarea" de la Europa FM, fosta vedeta de televiziune a marturisit ca va lansa, curand, o noua piesa alaturi de sotul sau, cea de-a doua dupa melodia "Te iubesc, femeie" pe care au cantat-o in duet, scrie Cancan.

Elan: «Mihaela m-a vrut inainte sa-l cunoasca pe Banica Jr.» Miliardarul Elan Schwartzenberg scoate la iveala noi detalii incendiare cu privire la inceputul relatiei sale cu Mihaela Radulescu. Prezent la lansarea noului model de BMW Seria 5, afaceristul a povestit in exclusivitate pentru Click! faptul ca vedeta l-a agatat inainte de mariajul cu Stefan Banica jr.

Andreea Raicu nu-si mai ascunde iubitul. Andreea Raicu se afiseaza, in sfarsit, cu iubitul ei. Dupa cateva luni de relatie in care au incercat sa tina totul departe de ochii presei, vedeta Prima TV si Ciprian Bercea s-au afisat impreuna la un eveniment monden. La intalnirea de joi seara, au lasat deoparte insa orice prudenta si nu s-au mai ferit de fotografi, facand chiar risipa de gesturi tandre, comportandu-se ca doi oameni indragostiti-lulea, scrie Libertatea.

Botezatu, cel mai bun de la "Dansez pentru tine"! Celebrul designer a debutat aseara pe scena de la "Dansez pentru tine". Vizibil emotionat, "Bote" a depus "juramantul" ca va face tot ce ii sta in putinta pentru a-i indeplini visul partenerei sale, Liuba. Catalin Botezatu si partenera sa au ocupat primul loc in editia de aseara. Dansurile lor, stomp si quick-step, au fost apreciate de juriu. Ei au primit de la Beatrice Rancea, cea care a acordat nota secreta, cea mai mare nota, 10, scrie Cancan.

Tonciu il tine pe Mitea fara sex in postul Pastelui! Credincioasa din fire, Andreea Tonciu si-a propus sa respecte cu sfintenie canoanele bisericesti, in postul Pastelui. Vedeta a renuntat la alimentele interzise si l-a pus la respect pe iubitul sau, Nicolae Mitea, partidele de sex fiind programate abia dupa Vinerea Mare. „In ultima vreme am slabit foarte mult, pentru ca, pur si simplu, uit sa mananc. Asa ca nici nu am simtit ca am renuntat la carne. Oricum, e mult mai sanatos sa mananci fructe si legume si sa nu faci excese" , a mai povestit Andreea pentru Click.

Diva sarba, ucisa pentru ca a avortat? Presa din Serbia continua sa zumzaie pe tema mortii celei mai iubite cantarete, Ksenia Pajcin, gasita fara suflare miercuri, alaturi de iubitul sau, in apartamentul ei din Belgrad, aducand la lumina cat mai multe dezvaluiri. Astfel, in timp ce unele publicatii sustin ca diva si iubitul ei, fotomodelul Filip Kapisoda au facut un pact si s-au sinucis impreuna, altele afirma ca Ksenia a fost ucisa de Filip, pentru ca aceasta ramasese insarcinata cu un alt barbat, scrie Libertatea.

Karl Lagerfeld spune ca-i place sa faca sex cu prostituate de lux. Daca si-a propus sa socheze, renumitul designer Karl Lagerfeld si-a atins scopul. In varsta de 76 de ani, creatorul german care a facut-o celebra pe Claudia Schiffer a acordat recent un interviu revistei americane "Vice". Complet lipsit de inhibitii, germanul, care este gay declarat, a vorbit deschis despre obiceiurile lui sexuale. "Trebuie sa recunosc ca imi place sa fac sex cu prostituate de lux. Urasc sa intretin relatii intime cu persoanele pe care le iubesc, pentru ca sexul are un final, in vreme ce afectiunea este nesfarsita", s-a confesat designerul, scrie Cancan.

Natalia, fiica lui Dorin Mateut, a defilat aproape goala. Designerul Roxana Butnaru, fosta iubita a fotbalistului Radu Stefan, si-a prezentat, joi seara, in Clubul Princess, din Bucuresti, prima colectie vestimentara de club, cu tinute variate: lenjerie intima, costume de baie, dar si rochite à la Moulin Rouge. A fost si o ocazie pentru modelele prezente sa-si etaleze formele voluptuoase, in tinute sumare, doar se apropie vara! Cea mai fericita a fost fiica lui Dorin Mateut, fost fotbalist la Dinamo, Natalia, care a defilat intr-un costum de baie ce a atras toate privirile, scrie Libertatea.