Mutu si Bianca si-au facut de cap la hotel. Ce coincidenta! Adrian Mutu si Bianca Dragusanu s-au "nimerit" in acelasi hotel, in aceeasi zi si la aceeasi ora! Si ciudateniile nu se opresc aici: blonda lui Bote a fost condusa la plecare pana in parcare chiar de un amic al fotbalistului, dezvaluie revista "Star". Sambata, 13 martie, ora 22. Bianca Dragusanu iese din Hotelul Novotel din Capitala, unde petrecuse mai bine de o ora. La scurt timp, din hotel iese si fotbalistul Adrian Mutu. Care este legatura dintre aceste doua personaje? Cei doi au fost insotiti de aceeasi persoana, Alin, un apropiat de-al "Briliantului". Integral in Click.

Dani Otil isi face reclama cu sanii Mihaelei. „Lasati-ma in pace, dar nu de tot"! Asta pare sa fie deviza lui Dani Otil, care, din cand, in cand mai arunca presei cate o momeala. Dupa blugii cu penis, dupa momentul lacrimogen pe care l-a oferit la lansarea cartii „Niste raspunsuri", „matinalul" ataca din nou. Mai nou, acesta s-a inscris pe site-ul de socializare Facebook, iar pentru a-si convinge fanii de veridicitatea contului a gasit o metoda inedita de „recunoastere". Dani a postat o poza cu el, tinand in mana un afis pe care scrie „Feisbucu meu", insa ochii iti fug imediat in planul secund al fotografiei, unde apare un decolteu superb. Nurii apartin, evident, iubitei lui, Mihaela Radulescu! Integral in Click.

Silvana Bragaru ii da tarcoale lui Tantareanu. Cristian Tantareanu a marturisit pentru ziarul CANCAN ca frumoasa bruneta a luat legatura cu el printr-o cunostinta comuna din Germania. Miliardarul o asteapta in acest weekend pe Silvana in Paradisul Verde din Corbeanca pentru a pune la punct detaliile afacerii. "O astept sa vina la sfarsitul saptamanii. M-a cautat printr-un prieten mai vechi, care este stabilit in Germania, pentru ca vrea sa isi faca o casa, cu plata in rate, aici. Eu i-am zis ca o ajut", ne-a povestit afaceristul. Tatal Silvanei, Doru Bargaru, sustine ca fata lui nu are nevoie de casa, desi conditiile in care acesta locuieste in Targu-Jiu nu sunt tocmai de lux.

Morar il desfiinteaza pe Enache: "Mi-a cerut 3.000 de euro ca sa apara in emisiune, mi-a zis ca e un guru al audientei". "Eu sunt un om foarte bun pana cand sunt calcat in picioare. Noi avem un principiu, nu platim niciun invitat care vine in emisiune. De vreo doi ani de zile fetele din echipa incearca sa sune perodic un personaj din Romania. Eu il apreciez si personal si profesional, pana astazi. Acum cinci minute ne-am intalnit in sala de sedinte si mi-a spus ca este un entertainer si vrea 3.000 de euro pentru a aparea in emisiune. Eu i-am spus ca nu-i dau acesti bani. Daca va intrebati despre cine este vorba, nu am nicio problema sa o spun: Buna seara Adrian Enache!" a povestit Morar. Integral in Cancan.

Alex Velea: "E o telenovela in trupa mea". Alex Velea pare urmarit de Cupidon. Dupa ce el insusi s-a indragostit fulgerator de Ana-Maria, o tanara pe care a cunoscut-o la metrou, si acum se pregateste sa se insoare, cantaretul a asistat la inchegarea mai multor idile in jurul sau. Mai exact, unul dintre dansatorii sai, Florin, zis Cotoi, s-a amorezat de Diana, dansatoarea Sylviei, iar DJ-ul sau, Speak, s-a cuplat cu Adriana, care face parte din trupa de balet a formatiei Fly Project. Integral in Cancan.

Simona-Sensual si-a busit SLK-ul. Simona-Sensual si-a lovit masina, din nou. De data aceasta, frumoasa prezentatoare a rubricii "Vremea" din Libertatea a intrat cu autoturismul sau, un Mercedes SLK de culoare alba (pe care abia il scosese din service din cauza unui alt incident in care fusese implicata), in doi taximetristi care oprisera, regulamentar, la culoarea rosie a unui semafor din Piata Unirii, din Bucuresti. Integral in Libertatea.

Ramona Gabor, operata de urgenta. Ramona Gabor a fost operata, duminica seara, de urgenta, la Spitalul Floreasca, din Bucuresti. Sora mai mica a Monicai Columbeanu a ajuns acolo in urma durerilor cumplite si a unor sangerari puternice cauzate de un chist ovarian si a fost dusa imediat in blocul operator. Ramona Gabor a fost operata, duminica seara, de medicul de garda la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti. Frumoasei vedete de 21 de ani i-a fost extirpat un chist ovarian, ajungand la urgente dupa ce a reclamat dureri si sangerari puternice, scrie Libertatea.

Tanase, cu "bomba sexy" la suc. Desi s-au mai si certat in ultima vreme, stelistul Cristi Tanase (23 de ani) si Iulia Tabacaru (21 de ani) formeaza in continuare un cuplu. Cei doi au fost surprinsi, luni dupa-amiaza, de fotoreporterii Libertatii la un suc, pe o terasa din mall-ul din Vitan. Putin mai tarziu, “porumbeii” au vizionat un film. Pentru a convinge pe toata lumea ca nu s-a despartit de focoasa Iulia Tabacaru, Cristi Tanase si-a scos alaltaieri iubita la un suc. Luni, in jurul orei 17.30, cei doi au luat loc la o terasa din mall-ul din Vitan si au comandat cate un fresh de portocale. In jumatatea de ora cat au stat la terasa, ei au schimbat priviri tandre. E drept, cand Iulia mai vorbea la telefon, Cristi urmarea meciul Timisoarei cu Astra la televizorul instalat la bar. Integral in Libertatea.