Iri i-a luat Ferrari lui Moni! Desi toata lumea se astepta la un divort in cuplul Columbeanu, Monica a reusit, se pare, sa intoarca lucrurile in favoarea ei. Iri si-a "rasplatit" sotia, culmea!, cu o masina de aproape 200.000 de euro, aceeasi marca cu a miliardarului englez cu care Moni si-a petrecut noptile la Londra, scrie Cancan.

Razboi intre Amalia Nastase si Elan Schwartzenberg. Insa in urma divortului, omul de afaceri nu s-a sfiit sa o catalogheze pe sotia prietenului sau in categoria profitoarelor. Aceasta declaratie a creat un adevarat scandal intre cei doi, ajungand pana la a se evita la petrecerile mondene. Aflata la lansarea unui nou model de masina, Amalia a cerut organizatorilor sa i se ofere un loc departe de miliardar, scrie Click.

George Michael se saruta cu un alt barbat decat iubitul sau. George Michael si-a prelungit vacanta, anulandu-si biletul de avion catre Anglia pentru a mai petrece timp in Austria cu un alt barbat. Desi parea fidel in relatii, avand in vedere ca el si iubitul sau formeaza un cuplu de 14 ani, George Michael a fost surprins in timp ce se saruta cu un alt barbat, scrie Cancan.

Iubitul Deliei i-a dat masina amantei. Iubitul Deliei Matache joaca la mai multe capete! Inca nu a divortat de Lucica, Delia e iubita lui oficiala, iar manechinul Andreea Tivadar ii tine de urat cand solista se afla in turnee. Click! a surprins-o pe bruneta conducand o masina de la firma lui Florin Moldoveanu.

Cele mai mici si cele mai mari penisuri de la Hollywood. Chiar daca este o masina de facut copii, actorul Brad Pitt are un mic secret. El a fost dat in vileag de fosta lui iubita, actrita Juliette Lewis, care s-a plans unui patron de discoteca ca Brad nu este prea dotat de la Mama Natura. La fel ca si Pitt, actorul Jude Law are si el un penis mic. Britanicul a fost surprins in Franta gol pusca, iar presa a fost extrem de ironica cu privire la barbatia lui. Inainte sa devina sotul actritei Demi Moore, tinerelul Ashton Kutcher a fost iubitul actritei Brittany Murphy. Iar cand cei doi s-au despartit, Brittany nu l-a iertat pe Kutcher. Intrebata de David Letterman ce crede despre relatia fostului ei prieten cu Demi Moore, Murphy a replicat: "Cred ca pentru el nu conteaza varsta, iar pentru ea nu conteaza marimea!", scrie Cancan.

Nepoata lui Ilie Nastase si-a deschis salon de masaj erotic. Alice Martinov si-a inaugurat cu mult fast noul salon de masaj erotic pe care-l detine. Alaturi de ea, la chef, au fost Simona-Sensual si Maharu care pareau ca s-au impacat, in ciuda declaratiilor date de vedeta care afirma ca abia a depasit momentul despartirii de iubitul ei. Si, chiar daca a fost supravegheat de Sensuala, Maharu “a scapat” pentru cateva minute si a cerut sa fie primul barbat care beneficiaza de “tratamentul” maseuzelor, scrie Libertatea.

Mihaela a scapat definitiv de numele Tiganu. Acuzata de bigamie de primul ei sot, Mihaela Radulescu a demonstrat in fata judecatorilor ca Bogdan Radulescu a reusit doar sa-si faca putina reclama intr-un scandal mediatic, iar acuzatiile sunt nefondate. Dupa cateva luni de tergiversare a procesului de catre Bogdan Radulescu, Judecatoria Sector 1 s-a pronuntat cu privire la invinuirile primului sot al Mihaelei, scrie Click.

Criticat de americanii grasi, Jamie Oliver a inceput sa planga. Emisiunea englezului este filmata in orasul Huntington, West Virginia, care este considerat "capitala grasilor" din Statele Unite. In timpul filmarilor, Jamie a fost criticat de catre membrii comunitatii, care opuneau rezistenta in fata oricarui argument pe care Jamie il aducea impotriva mancarii nesanatoase. Bucatarul a fost ironizat cu replici de genul "doar nu vrei sa mancam frunze de salata toata ziua", scrie Libertatea.