Syda, iubitul Elenei Basescu, se muta la Paris. Are bani, e iubitul fiicei presedintelui si in curand se va muta in Franta. Si nu oricum, ci pe banii statului. Pentru ca Bogdan Ionescu, cunoscut sub porecla de Syda, va fi secretarul economic al Ambasadei Romaniei la Paris. Tanar, bogat si cu cariera. Asa ar suna descrierea pe scurt a iubitului Elenei Basescu, viitorul ginere al presedintelui. La doar 30 de ani, Syda a avut o cariera de invidiat, ajutat fiind de oameni din apropierea lui Traian Basescu, viitorul sau socru. Dupa ce in 2007 a fost, timp de cateva saptamani, consilierul ministrului integrarii, Anca Boagiu, el a reusit, anul acesta, o ascensiune fulminanta, ajutat de un alt pedelist, Adriean Videanu. In ultima perioada, Bogdan Ionescu a realizat cate altii nu fac intr-o viata de munca, scrie Libertatea.

Blonda lui Petrosel are geanta de 2.000 de euro si masina de 25.000 de euro. Blonda cu care paparazzii Cancan l-au prins pe tobosar sarutandu-se duce o viata in puf. Diana are 22 de ani si, potrivit apropiatilor, traieste pe picior mare datorita barbatilor cu care se combina. Blonda, inalta, supla si moderna, amanta lui Petrosel pare genul de femeie dupa care se intorc privirile pe strada. Dupa accesoriile scumpe, ca geanta Louis Vuitton si masina pe care o conduce, un Mini Cooper, amanta cantaretului nu sta rau nici in ceea ce priveste situatia materiala. Tot ce-i lipsea era un iubit insurat, cu multi bani si multi ani mai in varsta decat ea. Potrivit unor informatii, Diana este din Galati si s-a mutat in Bucuresti ca sa razbeasca in viata.

Chilian condamnat: «M-a dat cu capul de bordura». Un accident auto de acum patru ani scoate la lumina amanunte-soc despre relatia dintre doua vedete. Cantareata Ana Maria Georgescu a povestit, joi, la tribunal, despre bataile pe care le incasa de la Florin Chilian, cu care a trait o poveste de iubire. Florin Chilian bate femeile, nu se joaca! Marturie stau declaratiile pe care cantareata Ana Maria le-a dat impotriva acestuia in procesul de la Cluj. Chilian este acuzat de consum de alcool la volan, accidentarea masinii si declaratii mincinoase, scrie Click.

«Regele sexului» risca 5 ani de puscarie. Politistii de fontiera din Calarasi au avut, ieri, un client de soi: manelistul Romeo Cobzaru, alias "Regele sexului", alias "Romeo Fantastik", vinovat de a fi circulat cu masina cu numere de inmatriculare expirate. Nici nu se crapase bine de ziua ca la Chiciu, Calarasi, in zona bacului, si-a facut aparitia un Nissan Primera care a atras imediat privirile politistilor de frontiera, noteaza Libertatea.

Marina Dina e dependenta de pastile si injectii. Dornica sa scape definitiv de eruptiile de pe fata, asistenta lui Mihai Morar de la emisiunea "Rai, da' buni" respecta cu stoicism tratamentul prescris de medic. Dupa ce o perioada a incercat sa-si ascunda imperfectiunile tenului sub un machiaj mai consistent, Marina Dina s-a lasat in sfarsit pe mana unui specialist in dermatologie, care sa o scape de probleme. "Dupa ce am facut o serie de teste, medicul mi-a stabilit un tratament pentru ten (n.r. ? pastile si creme) si mi-a spus sa fac si un vaccin pentru intarirea sistemului imunitar, care e praf. Prin urmare, de trei luni iau zilnic cate patru pastile si merg saptamanal la policlinica pentru a-mi face injectia", a declarat Marina Dina pentru Cancan.

Ana Maria Crudu si Lavinia Mantea au defilat la o prezentare de moda. Seamana, dar nu rasar! Surorile vedetelor din show-biz s-au intrecut in a-si arata formele pe podiumul de moda, insa, din pacate, nu au reusit sa le egaleze pe acestea la capitolul frumusete. Silicoanele si botoxul fac legea in show-biz. Acest lucru a fost demonstrat din plin, miercuri seara, pe podiumul clubului Princess, unde au defilat tantose surorile celor mai sexy vedete din show-biz. Lavinia Mantea, Ramona Gabor, Ana Maria Crudu, Oana Ogararu sau Ana Maria Oprea au incercat din rasputeri sa-si eclipseze surorile ajunse deja celebre, insa, din pacate, nu au reusit, noteaza Click.

Ce fasneata e Romanita la 44 de ani! Romanita ar face senzatie in revistele pentru barbati, daca ar accepta sa pozeze goala. Pentru cine nu crede, iata dovada: desi are 44 de ani, designerul arata si se misca precum un manechin de 20. Asta au constatat paparazzii Libertatii recent, cand au surprins-o luandu-si baietelul de la gradinita. Fasneata creatoare de moda parea ca zburda alaturi de Albert (are are trei ani si jumatate), imbracata in haine de firma si purtand ghetute cochete, cu toc.

Simona Sensual a amutit de-a binelea! Blonda a cerut ajutorul medicilor pentru a-si recapata vocea. Simona a facut o laringita care s-a complicat si a trimis-o la "Urgente". In perioada aceasta a anului vremea este extrem de inselatoare, iar Simona Sensual a aflat acest lucru pe pielea ei. Duminica trecuta, blonda a fost la echitatie si, incalzita din cauza efortului, nu a simtit vantul rece. A doua zi a simtit o durere puternica in gat, dar nu i-a dat importanta. Facuse laringita si lipsa unui tratament a complicat extrem situatia, scrie Cancan.