Presupusul fiu al lui Copos: «Vreau sa petrec Pastele alaturi de tatal meu». Mircea Balaban, barbatul de 29 de ani care sustine ca e fiul patronului rapidist George Copos, se afla in Capitala, unde a venit pentru a petrece Sarbatorile Pascale alaturi de “tata”. Mircea nu are inca banii necesari pentru testul de paternitate si pentru a inlatura valul de suspiciuni care planeaza asupra sa, insa viseaza sa-l induplece pe presupusul sau parinte: “Tata, te rog sa ma recunosti drept copilul tau!”. Tanarul ne-a explicat si de ce se afla in Capitala. “Am venit in Bucuresti pentru a petrece Sarbatorile de Paste impreuna cu tatal meu natural, domnul George Copos”, a fost primul lucru pe care ni l-a transmis Mircea, scrie Libertatea.

Morandi se lupta cu Puya. Cinci artisti si trupe autohtone se lupta sa reprezinte Romania la Balkan Music Awards, un concurs a carui finala va avea loc pe 20 aprilie si la care participa 11 tari balcanice. Morandi, Inna, Akcent, Puya si George Hora, dar si Ed. Maya si Vika Jigulina au fost nominalizati la categoria "Cel mai bun cantec din Romania". Din juriul competitiei va face parte Goran Bregovic, reprezentantul Bosniei si Hertegovinei, si Catalin Muraru, Romania, noteaza Cancan.

Robert Turcescu, gelos pe Stefan Banica jr? Robert Turcescu avea doar 15 ani atunci cand Oana Sarbu facea amor cu Stefan Banica jr, in pelicula „Liceenii rock ’n roll”. Au trecut 20 de ani de atunci, iar prezentatorul de la Realitatea TV declara taios: „Nu mi-a placut acest film”. Sunt impreuna de trei ani, insa poti sa numeri pe degete aparitiile lor publice. Acum doua saptamani, Robert Turcescu (34 de ani) si Oana Sarbu (42 de ani) au facut o exceptie si s-au afisat impreuna pentru filmarile emisiunii „VINEri Star", de pe TVR International. Inevitabil, discutia a ajuns si la subiectul „Liceenii", insa realizatorul de la Realitatea TV nu a fost prea incantat de subiect, noteaza Click.

Liviu Varciu "era dator la camatari din cauza pokerului". Adelina Varciu a rupt tacerea saptamana acesta, vorbind despre motivele care au dus la destramarea casniciei sale cu Liviu. Dupa ce a marturisit ca sotul sau i-a vandut o parte din bunuri ca sa-si achite datoriile facute inainte de casatorie, Adelina dezvaluie pentru CANCAN care sunt cauzele care l-au dus pe Liviu aproape de faliment. "Avea datorii la camatari. Cand ne-am casatorit i-am interzis doua lucruri: imprumuturile paguboase la camatari si jocurile de noroc, respectiv pokerul. Ca sa scapam de aceste probleme, am acceptat cu buna stiinta sa-mi vand ceasul Rolex de 10.000 de euro, telefonul Vertu, de 6.000 de euro, si motorul meu Kawasaki Ninja, de 4.000 de euro, ca sa achitam tot si sa incepem o viata noua", si-a inceput Adelina marturisire, noteaza Cancan.

Base, lasat «masca» de Syda! Surpriza totala la Cotroceni, dupa ce Libertatea a publicat, ieri, in exclusivitate, informatia ca Bogdan Ionescu, zis Syda, iubitul Elenei Basescu, fata cea mica a presedintelui tarii, va deveni secretarul economic al Ambasadei Romaniei la Paris. Conform unor surse apropiate presedintelui, Traian Basescu a ramas surprins de informatiile publicate de Libertatea, solicitand expres sa citeasca articolul. Cu acest prilej, spun sursele noastre, seful statului a aflat ca iubitul fiicei sale Elena, Syda, a castigat concursul pentru postul de secretar economic al ambasadei de la Paris, organizat de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, noteaza Libertatea.

Lindsay Lohan a cazut de doua ori in doua saptamani. Lindsay Lohan s-a impiedicat si a cazut, la iesirea dintr-un club, pentru a doua oara in ultimele doua saptamani! Si, pentru ca umilinta sa fie completa, paparazzi au fost pe faza de fiecare data. Ea a tinut insa sa precizeze ca accidentul nu s-a petrecut din vina ei, ci si-a pierdut echilibrul din cauza "paparazzilor rai", care au impins-o, noteaza Click.

Zavoranca a intrat in biserica! Vedeta s-a tinut de cuvant si a stat departe de scandaluri si controverse in Saptamana Mare. Mai mult, a urmat toate obiceiurile bisericesti si, joi seara, a mers impreuna cu Pepe sa treaca pe sub masa si sa se inchine la icoane, noteaza Cancan.