Bianca Dragusanu a sarutat o stripteusa in emisiunea "Un show pacatos". Dan Capatos a organizat un concurs inedit de cuprins cat mai multi morcovi cu gura in platoul emisiunii "Un show pacatos", de marti 6 aprilie. Prima participanta a mimat un lesin, in timp ce isi baga morcovi in gura, iar Bianca Dragusanu i-a acordat primul ajutor, dupa care a sarutat-o, scrie Cancan.

Adela Popescu a facut sex cu mana in ghips. Ca in orice telenovela, ce e mai bun vine la final. Pe asta au mizat si sefii productiei "Aniela" (Acasa TV), care de data aceasta au presarat mai multa patima si mai mult suspans in secventa de amor dintre Mihai si Adela. Prima noapte de dragoste dintre cei doi s-a consumat stingher, Aniela fiind ravasita din cauza unui viol, insa cum pofta vine mancand, cea de-a doua intalnire intima a fost un spectacol. Singurul impediment pentru cei doi protagonisti a fost ghipsul Adelei, cu care actrita s-a ales in ianuarie, in urma unei cazaturi cu placa, in Austria, scrie Click.

Sandra Bullock a facut sex anal, legata cu catuse. Scandalul din jurul Sandrei Bullock, inselata de sotul ei cu mai multe femei, e la un pas sa-i distruga actritei cariera. Jurnalistul Ian Halperin afirma ca exista o caseta in care cei doi soti sunt filmati in timp ce fac sex. Ian Halperin a scris pe blogul sau ca sotul Sandrei Bullock, Jesse James, s-a filmat in timp ce facea sex salbatic cu aceasta. Potrivit celebrului ziarist, dezvaluirile au fost facute de niste prieteni apropiati ai cuplului, iar in filmuletul de cateva minute Sandra si Jesse apar facand sex anal, in timp ce amandoi vorbesc murdar, scrie Libertatea.

Daiana Anghel, noua iubita a lui Bogdan Ivanof. Primavara incepe cu idile. Daiana Anghel si Bogdan Ivanof au fost fotografiati de paparazzii Cancan in urma cu cateva zile, plimbandu-se linistiti printr-un parc din Bucuresti, dupa ce au mancat la un restaurant din Herastrau. Desi au incercat sa se fereasca de privirile indiscrete, ei nu au reusit sa-i pacaleasca pe fotoreporterii ziarului nostru, care au fost pe faza, imortalizand exact momentul in care Bogdan a luat-o de mana pe Daiana, gest tandru de indragostiti, scrie Cancan.

Anamaria Ferent si-a angajat partenerul! Cu lacrimi in ochi, asa a parasit Anamaria Ferent concursul „Dansez pentru tine". Solista i-a intins o mana de ajutor partenerului ei, i-a propus sa se mute in Bucuresti si sa faca parte din echipa ei de dansatori. Venitul lunar al lui Sasha va fi de 2.000 de lei. Anamaria ingroasa randurile vedetelor de la „Dansez pentru tine" care s-au atasat atat de mult de partenerii lor, incat le-au propus si colaborari profesionale ulterioare, scrie Click.

Nicollette Sheridan, agresata de producatorul serialului "Neveste disperate". Actrita Nicollette Sheridan ii cere 20 de milioane de dolari daune morale lui Marc Cherry, producatorul serialului "Neveste disperate". Vedeta, in varsta de 46 de ani, l-a dat in judecata pe Cherry, sustinand ca acesta a agresat-o in timpul filmarilor pentru serialul "Neveste Disperate", scrie Libertatea.

Jim Carrey si Jenny McCarthy s-au despartit. Relatia de cinci ani a actorului Jim Carrey cu Jenny McCarthy a luat sfarsit. Anuntul separarii a fost facut chiar de Jim Carrey pe pagina lui de Twitter. "Eu si Jenny am pus punct relatiei noastre de 5 ani. Ii sunt recunoscator pentru lucrurile pe care le-am impartit si ii doresc tot binele din lume", a scris actorul, potrivit Click.