Bomba Sexy: «Cristi imi da singur bani». Acuzatiile lansate ieri de Emmy, care a afirmat ca Iulia Tabacaru ii cere lui Cristi Tanase 300 euro pentru a accepta sa se vada cu el, au starnit furia bombei sexy. Libertatea: Iulia, ai fost acuzata de Emmy ca obisnuiesti sa ii percepi lui Cristi o taxa de 300 de euro pentru a accepta sa te intalnesti cu el. Care e realitatea? Iulia Tabacaru: Totul e o minciuna. Eu nici macar nu o cunosc pe aceasta Emmy. Fiecare e liber sa spuna ce vrea. Exista o mare invidie ca eu sunt impreuna cu “Dodel”. Foarte multi ar vrea sa ne vada despartiti, dar iubirea dintre noi e una cat se poate de sincera. Integral in Libertatea.

Daniela Crudu s-a impacat cu Mucifer. Daniela Crudu s-a intors la Bogdan Defta, zis Mucifer, dupa ce, la sfarsitul lui februarie, asistenta matinalilor Razvan si Dani a petrecut mai multe seri in cluburi cu Aslan Sadeghi, un tanar de origine iraniana care detine, printre altele, si o firma de bodyguarzi. Crudu a fost chiar si de 1 Martie fara Defta, intalnindu-se cu Aslan, alaturi de care a petrecut o seara perfecta, noteaza Cancan.

Syda, corigent la matematica. Vicepresedintele PC, Bogdan Diaconu, face dezvaluiri despre iubitul Elenei Basescu. Dupa scandalul iscat de angajarea lui Bogdan Ionescu, zis Syda, la Ministerul Economiei, unde urma sa ocupe postul de secretar economic al Ambasadei Romaniei de la Paris, iubitul Elenei Basescu a devenit subiect de barfa pentru fostii colegi de liceu. Unul dintre cei care si-au tocit coatele pe bancile scolii alaturi de Syda este vicele PC, Bogdan Diaconu, care a postat pe blogul personal cateva amintiri legate de posibilul viitor ginere al presedintelui Traian Basescu, noteaza Libertatea.

Daniela Györfi, din nou in patul lui Tal. Daniela a trecut cu vederea escapadele iubitului ei, care s-a giugiulit cu o domnisoara intr-un club bucurestean si a hotarat sa-i acorde o noua sansa. Cei doi formeaza, din nou, un cuplu, dar se pare ca nu mai exista nici o sansa sa se mai mute impreuna. „Daniela m-a iertat. Avem o relatie speciala, dar trebuie sa recunosc ca nu mai e ca inainte. Fiecare locuieste la casa lui si cred ca vom continua sa fim impreuna pana cand unul dintre noi va gasi o alta persoana pe care sa o iubeasca", a declarat George, pentru Click!

Sosia romana a Angelinei Jolie isi dorea o firma de pompe funebre. Gabriela Gioacasi, manechinul care s-a spanzurat pe 6 aprilie, la varsta de 21 de ani, si care era numita sosia romana a Angelinei Jolie, voia sa-si deschida o firma de pompe funebre. "Va fi foarte profitabila, pentru ca oamenii nu vor inceta niciodata sa moara", spunea Gabriela intr-un interviu publicat in urma cu cativa ani. Tanara, a carei disparitie brusca i-a socat pe parinti si prieteni, va fi inmormantata in rochie de mireasa, scrie Cancan.

Bianca Badoi, de pe barna, la striptease! Bianca Badoi (27 de ani) e considerata una dintre cele mai sexy fete ale trupei Flamingo Girls. Aparitiile ei in show-urile erotice frang inimile multor barbati, dar putini stiu ca, in copilarie si in adolescenta, Bianca a practicat gimnastica de performanta. “Am practicat gimnastica artistica pana la varsta de 13 ani. Am fost campioana nationala la juniori, dar am abandonat din cauza unei accidentari la genunchi. Eram indragostita de paralele si de sarituri. Daca nu as fi avut probleme de sanatate, ajungeam in lotul mare”, povesteste Bianca, scrie Libertatea.

"Regina Craca", inselata cu Sanziana Negru. Iubitul oficial al Ilincai Vandici, zisa si Regina Craca, da semne ca s-a cam saturat de acest statut. Atacantul a acceptat sa devina nas alaturi de VJ-ita de la Music Channel si nu cu blonda de la Antena 2, asa cum ar fi facut orice barbat indragostit. Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie, in Germania, departe de ochii curiosilor, scrie Cancan.

Deea si Dinu Maxer: «Ne-am rugat la biserici sa avem copii!» Dinu Maxer si tanara lui sotie, Deea, nu si-au revenit nici acum din soc. Frumoasa bruneta de 20 de ani a pierdut sarcina, in luna februarie, iar de Inviere, cei doi s-au rugat la doua biserici, una catolica si alta ortodoxa, pentru ca Dumnezeu sa le dea din nou sansa de a deveni parinti, noteaza Click.