Adelina lui Varciu a defilat fara sutien. Viitoarea fosta nevasta a cantaretului-actor Liviu Varciu isi traieste viata la maximum. Dupa ce s-a certat cu sotul sau si au hotarat sa divorteze, Adelina a revenit la carierea de model, pe care o abandonase de dragul lui. Liviu era extrem de gelos si nu suporta ideea ca Adelina sa apara pe podium imbracata sumar, astfel ca i-a interzis acesteia sa mai lucreze ca model. Acum, ca nu mai e cu Liviu, Adelina participa la din ce in ce mai multe prezentari, ba chiar accepta sa-si afiseze in mod ostentativ sanii, parca pentru ai face in ciuda lui Varciu. Integral in Click.

Scandal la PRO TV: Atac la sora lui Luciu. Dragos Bucurenci, vedeta eliminata vineri la concursul „Dansez pentru tine", nu se fereste sa atace echipa Iulianei Luciu, spunand ca „nu e in stare sa ofere spectacol". Si Bote are nemultumirile lui. Printre concurentii de la show-ul de vineri seara al PRO TV-ului a aparut o ingrijorare legata de echipa Grigore-Iuliana. Bucurenci este de parere ca ei vor fi mereu la duel, insa cazul dramatic al tanarului, care isi creste singur fratiorul, ii va salva mereu. "Ceva nu e in ordine cu o echipa care nu mai reuseste sa danseze, dar, in schimb, "are caz", cum se lauda Bursucul acum cateva zile. Sigur ca emisiunea asta nu e doar o competitie de dans, ci are o puternica miza sociala. Dar publicul se uita nu doar pentru cazuri, ci si pentru spectacol, iar echipa lui Grigore nu mai pare in stare sa ofere si acest element", scrie Dragos pe blogul sau. Integral in Click.

Prigoana Jr. a filmat-o goala pe Andreea Tonciu? CANCAN a prezentat la sfarsitul saptamanii trecute un filmulet in care Andreea Tonciu danseaza goala in timp ce este filmata cu un telefon mobil. Sursele noastre sustin ca acela care a filmat-o pe bruneta ar fi Honorius Prigoana si ca acesta ar fi unul din motivele pentru care Adriana Bahmuteanu s-a certat cu fosta ei asistenta. Fosta iubita a lui Nicolae Mitea a facut un show de senzatie pentru baiatul care o filma in timp ce ea dansa topless in fata lui, pupaza lui Bahmu nefiind stingherita de camera telefonului mobil. Ba chiar se apropia de aceasta, astfel incat filmarea sa fie cat mai bine realizata. Integral in Cancan.

Bote si-a facut praf mana. O seara plina de spectacol, conflicte si accidentari a fost vineri, la "Dansez pentru tine" de la PRO TV. Emisiunea i-a adus la duel pe Catalin Botezatu si pe “Regina” Diana Dumitrescu, iar Dragos Bucurenci a parasit concursul. Prima care a cedat a fost Diana Dumitrescu, “Regina” izbucnind in plans in timpul in care isi primea notele pentru paso-doble. Ea a avut o saptamana foarte grea, in care, din cauza oboselii, a lesinat si, pe fond nervos, s-a imbolnavit de Zona Zoster. Mai mult, frumoasa blonda este plina de vanatai pe brat din cauza cazaturilor repetate de la antrenamentele facute alaturi de partenerul ei, Adrian. Integral in Libertatea.

Luis Lazarus, mai gras cu 25 de kilograme! Adina Buzatu si-a continuat campania anti-kitsch lansata in urma cu doua luni invitand pe podium noua barbati celebri imbracati in tinute stilizate de ea pentru a demonstra ca si in cazul persoanelor publice o tinuta de calitate, rafinata si de bun gust iese in evidenta fara a fi nevoie de elemente exagerate. O aparitie de-a dreptul socanta, dupa un an de silentio stampa a fost Luis Lazarus (foto dreapta). Cu 25 kilograme in plus, acesta a fost de nerecunoscut cu noul sau look obtinut in urma unei diete hipercalorice si a unui program zilnic de sport. Astfel, silueta filiforma a jurnalistului a devenit una bine conturata desprinsa parca din revistele pentru culturisti. Atitudinea dezinvolta i-a ramas insa dovada faptul ca, fara cea mai mica grija, s-a descaltat sa-i demonstreze prietenului Duban ca sosetele pe care le poarta sunt in tendinte. Integral in Libertatea.

Mircea Badea vrea casa lui Dan Voiculescu. Mircea Badea si Dan Voiculescu au aceleasi gusturi in materie de ceasuri scumpe. Prezentatorul emisiunii "In gura presei" a dezvaluit pe blogul personal ca s-a intalnit cu mogulul la un botez si a facut schimb de ceas cu acesta. Totodata, Badea marturiseste ca, data viitoare cand se va vedea cu politicianul, vrea sa-i puna la incercare darnicia si va incerca sa obtina casa acestuia, scrie Libertatea.

Inna s-a harjonit cu Van Damme. Celebrul actor american a participat la un concert pe care romanca l-a sustinut in Ucraina. Dupa show, a mers in backstage sa o cunoasca si a tinut neaparat sa se fotografieze cu ea. A fost nevoie de cateva glumite si alte cateva cuvinte de lauda pentru ca ei sa devina extrem de familiari. Van Damme a vrut sa o impresioneze luand-o pe sus, iar Inna i-a raspuns cu hohote de ras. Nu a mai trecut mult si mica lor intalnire din culise s-a transformat intr-o harjoneala in toata regula, la care martori au fost dansatorii si stafful artistei romance. Una peste alta, Inna a primit o noua confirmare a succesului ei international. De data aceasta insa a auzit-o din gura unuia dintre idolii copilariei sale. Integral in Cancan.

Bianca Dragusanu a luat bani sa se imbrace. Daca, in general, Bianca Dragusanu primeste oferte financiare greu de refuzat pentru a renunta la haine, de aceasta data ea a fost platita, culmea, ca sa se imbrace. Constienti de popularitatea de care se bucura asistenta lui Dan Capatos, reprezentantii respectivei firme au facut tot posibilul ca blonda sa ramana si in 2010 in ograda lor, ca imagine a pieselor vestimentare. Surse din anturajul ei ne-au marturisit ca Bianca a fost platita cu 5.000 de euro, iar sedinta foto s-a desfasurat in studioul lui Vali Calinescu. In prezent, Bianca Dragusanu apare in ipostaze foarte sexy in 2.500 de cataloage ale firmei de imbracaminte. Integral in Cancan.