Florin Salam, parastas cu hamburgeri. A trecut un an de cand Florin Salam si-a pierdut sotia, pe Stefania. Ar fi implinit 28 de ani, insa soarta nu i-a fost sa-si vada cei doi copii mari. La ora 14.00, dupa ce parintii Stefaniei s-au retras, si-a facut aparitia manelistul, care a venit incarcat de pachete pentru pomana: hamburgeri, cartofi prajiti si sucuri de la McDonald's. Vizibil marcat, a simtit nevoia sa ramana singur, asa ca, mai intai, s-a retras in spatele crucii, pentru a-si plange sotia mult iubita. Dupa ce s-a recules cateva momente, Florin Salam a tamaiat mormantul, apoi bucatele de pe masa. A urmat o a doua slujba de pomenire, dupa care manelistul a impartit pachetele. Integral in Click.

Puya face din nou misto de Columbeni. „V.I.P.”, cel mai nou hit pe care Puya si Kamelia il canta impreuna, este o parodie la adresa mondenilor autohtoni. Evident, nu au scapat de bascalie nici Columbenii, reprezentati in videoclip de doi figuranti care le seamana leit. Obisnuita sa apara in parodii, bancuri, reclame si diverse clipuri, Monica n-a fost deloc impresionata de gluma lui Puya. Nu vreau sa ma incarc cu energia negativa a nimanui. Poarta ghinion", ne-a spus ea. In 2005, Puya l-a facut cu ou si cu otet pe Irinel, in melodia „Misca-te". Anul trecut, Connect-R a ironizat-o pe Moni in piesa „Fata de la tara", iar mai nou, Sylvie s-a luat si ea de doamna Columbeanu in cantecul „Poale-n brau". Integral in Click.

Magda Ciumac: «Tolea l-a rapit pe Sasha». S-au incins din nou spiritele intre luptatorul K1 Tolea Ciumac si sotia sa, Magda. Dupa ce barbatul si-a luat fiul si a plecat cu el in Republica Moldova, femeia e disperata ca nu-l va mai vedea niciodata pe Sasha. Prezenta ieri pe holurile Tribunalului Bucuresti, unde a avut loc un nou termen de judecata in procesul de divort dintre ea si Tolea, Magda Ciumac a spus ca sotul sau l-a luat pe Sasha in Republica Moldova si ca nu-l mai aduce inapoi. “I-am dat lui Tolea procura ca sa poata iesi cu Sasha din tara de Paste si mi-a promis ca azi mi-l aduce inapoi, insa in ultimele zile nu mi-a mai raspuns la telefon, asa ca ii transmit prin presa: «Adu-mi-l inapoi». Practic, mi l-a rapit”, a declarat Magda. Integral in Libertatea.

Tonciu despre Raluca: "A pus tiganii pe mine". Razboiul dintre Andreea Tonciu si Raluca de la Bambi continua. Dupa ce cele doua s-au batut in culisele emisiunii "La Sueta cu Bahmu", Raluca a venit la emisiunea Happy Hour pentru a prezenta propria versiune. "Nu m-am batut cu ea, ci am fost agresata. M-am trezit cu o palma peste fata si cu reprosuri. Eu am fost victima", a declarat Raluca in aceasta seara. "Raluca este foarte mincinoasa. Mereu a vorbit urat despre mine, mereu m-a amenintat. Spune ca sunt o femeie usoara. Ea degeaba traieste pe acest pamant, este foarte invidioasa. I-am spus sa nu mai vorbeasca cu el si ea l-a sunat in pauza publicitara", a replicat Andreea Tonciu. Aceasta a adaugat: "Raluca m-a amenintat si a pus tiganii pe mine". Integral in Libertatea.

Scenaristul lui Bendeac are inspiratie: "Oda lui Botezatu". Actorul Mihai Bendeac nu a ramas indiferent la miile de articole care s-au scris in ultimele saptamani pe tema despartirii lui Catalin Botezatu de Bianca Dragusanu. Astfel, pe blogul personal al lui Bendeac apare "Oda lui Botezatu", compusa de scenaristul actorului, pe care o reproducem integral. Cititi mai mult in Libertatea

Bianca Dragusanu: "Toate prietenele mele si-au tras-o cu iubitii mei". In tinerete, fosta blonda a lui Bote nu era prea inspirata cand isi alegea prietenele, care, mai devreme sau mai tarziu, nu se fereau sa se culce cu barbatii cu care iesea Bianca. "Toate prietenele mele si-au tras-o cu iubitii mei. Nu am avut prietene, ci multe cunostinte. Multe au stat pe langa mine pentru ca aveau avantaje, ca sa invete cate ceva", a spus Bianca Dragusanu. Fosta iubita a lui Catalin Botezatu a recunoscut, de asemenea, ca a luat bataie de la unul dintre iubitii sai. "Am luat si palme la viata mea", a declarat Bianca. Integral in Cancan.

In plin divort, sotia lui Liviu Varciu afla ca e insarcinata. Soc pentru Adelina Varciu! La cateva saptamani dupa ce a introdus actiune de divort si s-a separat definitiv de Liviu, sotul ei, bruneta a aflat ca va fi mamica. Dar vestea nu a apucat sa o bucure pe Adelina: ea a fost instiintata de medici ca trebuie sa faca urgent intrerupere de sarcina, daca vrea sa scape cu viata. Destinul Adelinei Varciu pare copiat la indigo dupa scenariul unei telenovele de mare audienta. Saptamana trecuta, atunci cand spera ca toate problemele ei sa-si gaseasca o rezolvare odata cu divortul de Liviu Varciu, tanara a primit o lovitura grea. A aflat ca asteapta un copil, dar ca nu va putea tine sarcina. CANCAN a intrat in posesia uluitoarei vesti, culmea, de la o tanara viitoare mamica. Aceasta ne-a spus ca Adelina a fost vazuta intrand, aproape zilnic, intr-o clinica Medlife din Capitala. Personalul medical a refuzat sa dea amanunte in mod oficial despre acest caz, din cauza unor contracte de confidentialitate semnate intre institutie si pacientii sai, insa mamica respectiva ne-a confirmat faptul ca Adelina a fost consultata de un ginecolog si chiar si-a facut ecografie. Contactata telefonic, Adelina ne-a confirmat stirea printre hohote de plans.

Alina Sorescu se marita la toamna. Pasiunile comune i-au adus pe Alexandru Ciucu si pe Alina Sorescu impreuna. A trecut mai bine de un an de cand formeaza un cuplu si au decis ca a venit momentul sa-si oficializeze relatia. Desi au vrut sa pastreze secret marele eveniment, designerul a scapat pretioasa informatie in culisele unei emisiuni. Alexandru Ciucu si Alina Sorescu pot candida pentru titlul "Cel mai potrivit cuplu". De aproape un an si jumatate de cand sunt impreuna au pastrat discretie totala asupra povestii lor de dragoste si, cu toate acestea, nu au ascuns faptul ca au multe pasiuni comune. Nu o data, de exemplu, cei doi au fost fotografiati de paparazzi plimbandu-se cu bicicleta prin parc, scrie Cancan.