Mutu a sarit la bataie pentru Consuelo. In asteptarea deciziei in cazul de dopaj in care este implicat si pe care ar trebui sa o afle luni, Adrian a cautat sa se relaxeze, joi seara, in clubul „Cavalli". Era insotit de Consuelo si de doi amici, un bijutier libanez pe nume Fawaz Gruosi, cunoscut ca "regele diamantelor", si de Tommaso Buti, un om de afaceri local, scrie Click.

Cristiano Ronaldo "inscrie" la Kim Kardashian. Starul lui Real Madrid joaca mai eficient in afara terenului de fotbal. Bomba sexy Kim Kardashian este ultima sa cucerire, sustine tabloidul britanic The Sun. Cei doi au fost vazuti in ipostaze foarte tandre la o cina in Miami. Intr-o perioada in care programul i-a permis, portughezul a dat o fuga peste Ocean, in Miami, unde detine o proprietate. Cu toate ca are 4 ani in plus fata de el, 29, Ronaldo n-a putut refuza compania lui Kim Kardashian, proaspat despartita de Reggie Bush, scrie Libertatea.

Tonciu si Mitea nu se mai dau jos din pat. Ca un scenariu de telenovela sud-americana. Asa arata relatia cu nabadai dintre Andreea Tonciu si Nicolae Mitea. Dupa ce s-au batut, acum cei doi porumbei fac sex salbatic. Iubita fotbalistului Nicolae Mitea (25 de ani) pare sa fi dat uitarii bataia si injuraturile pe care le-a incasat recent. Cum spune si vorba aceea romaneasca, „Rau cu rau, dar mai rau e fara rau", Andreea Tonciu (24 de ani) l-a iertat repede pe Nicky si doarme din nou in casa acestuia, scrie Click.

Ricky Martin, nud in noul sau videoclip. Cantaretul portorican Ricky Martin a renuntat la haine in noul sau videoclip "My Skin Talks", la doar cateva saptamani dupa ce si-a dezvaluit adevarata orientare sexuala, marturisind ca este gay. Artistul, in varsta de 38 de ani, apare gol pusca in pozitii care mai de care mai bizare si cu trupul plin de tatuaje. Videoclipul de doua minute a fost deja postat pe pagina de Twitter a cantaretului, scrie Cancan.

A fost descoperita Susan Boyle de Australia. Susan Boyle, femeia care a impresionat Marea Britanie si intreaga lume prin vocea ei, are o varianta australiana. Kim Pickering, originara din Australia, a uimit pe toata lumea in cadrul unui concurs de talente, “Australia's Got Talent”. Acum ea este comparata cu Boyle in privinta talentului, dar si fizic. De asemenea Kim a marturisit in cadrul competitiei ca Susan reprezinta sursa ei de inspiratie, scrie Libertatea.

Lazariuc l-a vrajit pe Seagal cu silicoanele. Steven Seagal a avut toate motivele sa se indragosteasca de Romania. Printre primele sale cunostinte de aici a fost Ileana Lazariuc, pe care actorul a distribuit-o, fara casting, in pelicula „Harvester”. Motivul? Ilenuta are sanii mari si e generoasa cu scenele sexy. Sase femei l-au acuzat recent pe Steven Seagal de hartuire sexuala, iar romanca Dana Neacsu, alias DJ Harra, le tine isonul, scrie Click.

Iri si-a petrecut seara cu doua blonde. La numai cateva zile dupa ce Moni s-a distrat nestingherita alaturi de un patron intr-un pub din centrul vechi al Bucurestiului, episod relatat in exclusivitate in Cancan-ul de ieri, sotul ei s-a simtit liber sa-si petreaca si el timpul cu alte femei. Intalnirea a fost organizata de nasul lui de cununie Matei Miko si a avut loc intr-un cunoscut restaurant din vecinatatea Ateneului Roman, scrie Cancan.