Avem dovada! Bianca este cuplata cu Adrian Cristea. Bianca si Adi s-au chinuit in zadar sa ascunda faptul ca sunt protagonistii unei povesti de dragoste. Click! a intrat in posesia unor fotografii incendiare, realizate in weekend, la Deva, orasul ei natal, care ii dau de gol pe cei doi tineri indragostiti. Gandindu-se ca sunt departe de agitatia din Capitala si de blitz-urile aparatelor de fotografiat, Bianca si Adi Cristea nu s-au mai sfiit sa-si impartaseasca gesturi tandre, scrie Click.

Madalin Ionescu: "Ne-am despartit din prea multa iubire". Madalin Ionescu si sotia lui, Mihaela, s-au despartit. Acum insa, desi cei doi nu mai locuiesc impreuna de doua luni, au aparut zvonuri in presa ca prezentatorul de la "Acces Direct" (Antena 1) ar avea o relatie cu Cristina Siscanu, colega lui. Pentru a evita speculatiile, el a acceptat sa ne acorde un interviu. Citeste mai multe in Libertatea.

Luciu, te-ai ametit la petrecerea Iulianei? Surorile Luciu au pus de un chef de zile mari vineri seara, pentru a sarbatori victoria Iulianei, la "Dansez pentru tine". Fetele, insotite de iubitii lor, nu au rezistat tentatiei si au ciocnit cate un pahar de sampanie, astfel ca Nicoleta si-a abandonat masina, timp de trei zile, in fata carciumii, scrie Click.

Sarut gay intre dansatorii Innei. Inna (23 de ani) a facut supershow la finele saptamanii trecute, cand a fost invitata sa participe la gala Eska Music Awards, unde a fost desemnata "Artistul anului" in Polonia. Asemenea marilor artisti americani, romanca a inceput sa-si presare spectacolele cu momente incendiare, controversate, cu mult succes la public. Dupa inmanarea premiului de la Eska Awards, Inna si-a luat trupa si a urcat pe scena pentru a multumi publicului polonez printr-un minirecital. Cireasa de pe tort a fost coregrafia dansatorilor, care, pana la final, au reusit sa ridice publicul in picioare, scrie Cancan.

Whitney Houston nu-si mai poate canta melodiile. Dupa mai bine de un deceniu, Whitney Houston a sustinut primul sau concert in Londra, lasandu-i putin impresionati pe cei care, odata, au fost fanii sai infocati. Cantareata a avut dificultati in a atinge notele inalte care au consacrat-o, avand o prestatie care i-a nemultumit pe cativa fani atat de mult, incat au parasit concertul si au cerut banii pe bilet, scrie Click.

Actorul Richard Chamberlain si-a parasit iubitul. Actorul Richard Chamberlain s-a despartit zilele trecute de iubitul sau, producatorul Martin Rabbett, dupa o relatie de 33 de ani. Americanul Richard Chamberlain s-a mutat din casa din Hawaii pe care o impartea de mai bine de 30 de ani cu iubitul sau, Martin Rabbett. El locuieste acum in Los Angeles si intentioneaza sa isi dedice restul vietii actoriei, scrie Libertatea.

Marica a "marcat" iar la "Regina Craca". Ciprian Marica a fost protagonistul meciului Bochum - Vfb Stuttgart, scor 0-2, disputat vineri, in care a reusit un gol si o pasa decisiva. Drept cadou pentru ultima prestatie a sa, dar si pentru evolutiile anterioare, cand a reusit cinci goluri in sase partide, antrenorul sau, Christian Gross, i-a dat doua zile libere. Atacantul a profitat si a facut o vizita-fulger la Bucuresti, pentru a-si vedea familia, dar si pentru o noapte de distractie cu prietenii, scrie Cancan.

Jennifer Aniston are sfarcuri false. Poate ca are 41 de ani, dar pozele publicate de News Of The World demonstreaza ca starul de cinema arata mai bine ca niciodata. Care este secretul actritei? Vedeta din serialul "Friends" si fosta nevasta a lui Brad Pitt a fost mereu impotriva operatiilor estetice. Ea a refuzat sa-si puna silicoane, desi este la moda acest lucru la Hollywood. Jennifer Aniston a gasit, insa, metoda potrivita pentru a evita operatia estetica: sfarcurile false, care indiferent de stare sau de vreme iti ofera "incredere in sine mereu", scrie Click.