Bianca Dragusanu conduce cu piciorul pe geam. Este cat se poate de limpede ca Bianca Dragusanu face orice pentru a iesi in evidenta. Recent, fosta blonda a lui Bote a fost fotografiata de un cititor al Libertatii conducand smechereste, cu un picior scos pe geamul luxosului ei automobil BMW X6. Imaginile de mai sus par surprinse dintr-un film prost cu gangsteri, insa sunt cat se poate de reale. Un bucurestean, care a si apucat sa fotografieze scena cu Bianca, povesteste: “Eram in statia tramvaiului 41, in zona Crangasi. La un moment dat, am auzit muzica, cred ca era data foarte tare. Initial am crezut ca e vreun manelist frustrat, genul care ar face orice pentru a atrage privirile trecatorilor. Cand colo, surpriza! Muzica venea dintr-un BMW ultimul tip. Era Bianca Dragusanu, care statea cu un picior scos pe fereastra din stanga, sprijinit pe oglinda retrovizoare”. Integral in Libertatea.

Cornel Pasat se insoara cu Bianca Badoi. Cornel Pasat a decis sa iasa din randul burlacilor si sa-si intemeieze o familie. Aleasa lui se numeste Bianca Badoi, e fosta gimnasta de performanta si in prezent activeaza in trupa de fete a lui Cornel: Flamingo Girls. Liderul trupei Flamingo Boys a invitat-o, recent, pe Bianca intr-o scurta vacanta la Barcelona, sub pretextul sa vada impreuna spectacolul lui Cristi Ursu (fost component al trupei Flamingo Boys), fara a-i dezvalui de fapt adevaratul motiv al acestei calatorii. Cuplul s-a cazat la “W”, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din orasul spaniol (cazarea costa 800 de euro pe noapte), Cornel solicitand ca patul din camera unde urmau sa stea in scurtul lor sejur sa fie umplut cu petale de trandafiri. N-a fost sa fie, pentru ca cei de la hotel nu i-au indeplinit dorinta, insa Cornel nu s-a lasat. Integral in Libertatea.

Angela Gheorghiu, una dintre cele mai capricioase cantarete de opera. Celebra soprana romanca Angela Gheorghiu a fost desemnata alaturi de Maria Callas si Kathleen Battle, una dintre cele mai capricioase cantarete de opere, din cauza conflictelor iscate in spatele scenei. Potrivit LA Times, cantareata care este poreclita de colegi "Draculetta", a fost concediata in 2007 din cauza prea multor absente de la repetitiile pentru productia "Boema" din Chicago. In ultimul sezon al productiei "Carmen" de la Metropolitan Opera din New, care a fost conceputa special pentru ea, Angela Gheorghiu s-a restras din cauza problemelor pe care le avea cu sotul sau, alaturi de care trebuia sa apara pe scena. Integral in Libertatea.

Simona Sensual e hartuita de un barbat. De cateva zile, Simona Sensual se hraneste, la propriu, cu pastile de distonocalm si alte calmante pentru ca nu mai rezista psihic la presiunea pe care un individ necunoscut a pus-o asupra ei, dupa ce a inceput sa o ameninte zilnic, la telefon, ca o va terfeli in presa, declarand lucruri oribile despre ea. Barbatul nu isi ascunde numarul de telefon, ceea ce face foarte probabila varianta ca formeaza de pe o cartela pre-pay. "Ma suna de vreo saptamana, in fiecare zi la ora 09.00 dimineata, si imi vorbeste foarte urat, ma injura. Mi-a zis ca va spune tot felul de mizerii despre mine, care nici nu sunt adevarate macar, daca nu ma intalnesc cu el. Iar daca nu ii raspund, imi trimite niste mesaje ingrozitoare. Nu inteleg ce are cu mine, pentru ca nu am nimic de impartit cu nimeni. Integral in Cancan.

Dani Otil: "Am pupat televizorul pana mi s-a implinit visul de a fi cu Mihaela". Recunoscut pentru sinceritatea lui si modul sau de viata nonconformist, Dani nu s-a sfiit sa recunoasca intr-un interviu pentru site-ul revistavip.net ca pana la varsta de 22 de ani urmarea atent fiecare moment televizat in care Mihaela Radulescu era prezenta. "Toata lumea o iubeste pe Mihaela, nu mai este o noutate pentru nimeni. Trebuie sa recunosc faptul ca, pana la varsta de 22 de ani, am pupat ecranul televizorului pana am innebunit. Si uite ca nu a fost in zadar. Am pupat ecranul pana mi s-a implinit visul de a fi cu Mihaela", a povestit Dani. Integral in Cancan.

Varciu catre Adelina: «Ce faci, iubi?» Si-au aruncat reciproc cuvinte grele, s-au despartit in conditii deloc amiabile si erau hotarati nici sa nu se mai salute. Acum, la o luna de la despartire, Adelina si Liviu Varciu au revenit la sentimente mai bune. Ei au dat nas in nas vineri, la Rin Grand Hotel, iar atunci cand si-a vazut sotia, Liviu a intrebat-o: „Ce faci, iubi?" Pana in urma cu doua luni, Adelina si Liviu Varciu formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Astazi, cei doi isi spun adio in sala de judecata a sectorului 3, acolo unde are loc divortul dintre cei doi soti. Integral in Click.

Zavoranu: «Frumusetea mea starneste multe invidii». Oana Zavoranu este singura vedeta care s-a inflamat, dupa ce a aparut in Topul celor mai urate vedete din Romania, propus si votat de cititorii Click! Protagonista a zeci de pictoriale sexy a fost socata sa constate ca a adunat un punctaj rusinos de mare, si sa se claseze pe locul 8, in conditiile in care oglinda ei ii sopteste mereu ca este o femeie sexy. Drept urmare, a luat atitudine, in stilu-i caracteristic. „Multumesc lui Dumnezeu, nu am avut nici o clipa in viata mea vreun dubiu cu privire la frumusetea mea, sunt constienta de ea si stiu cate invidii si rautati a starnit acest lucru. Stiu si simt ce inseamna sa fii frumoasa si sexoasa, doar traiesc printre oameni", ne-a declarat ea. Integral in Click.

Laurette a luat foc pe scena. Invitata sa defileze la o prezentare de moda a Soniei Trifan, Laurette a avut parte de un accident "la locul de munca", cand, din neatentie, rochia pe care o etala cu mandrie a luat foc din senin. Momentul teribil s-a produs spre finalul serii, cand a fost organizata o petrecere surpriza pentru manechinul Andreea Tivadar, care vineri a implinit 25 de ani. Cu aceasta ocazie au fost montate pe marginea scenei artificii, ce au fost aprinse in momentul in care sarbatoritei i-a fost adus tortul. Pentru ca s-a fatait in partea din fata a scenei fara sa tina cont ca fusese averizata sa nu faca asa ceva, Laurette a fost la un pas de dezastru. Rochia in care defila a fost cuprinsa de scanteile care se indreptau de la falduri spre partea de sus. Abia dupa ce a inceput sa simta caldura la picioare, mulatra si-a pus mainile in cap si a inceput sa alerge, disperata, in culise, unde a aruncat cat colo rochia care nu a mai putut fi salvata. Integral in Cancan.