Mihaela Radulescu, sex salbatic cu Dani. Tavi Colen povesteste pentru Click! cum sunt vedetele in pat, in functie de motoare. Tavi spune ca, printre motociclisti circula vorba ca preferintele sexuale ale barbatilor sunt date de gol de capacitatea motorului. Astfel, Dani prefera sexul salbatic, iar Radu Pietreanu, stilul iepureste. „Iti poti da seama daca un barbat face sex iepureste sau tandru, in functie de motorul pe care si-l cumpara. La femei nu stiu daca se aplica regula, dar la barbati cam asa stau lucrurile", a declarat cantaretul pentru Click! Astfel, daca un barbat detine o motocicleta chopper, gen Harley Davidson, precum Tavi, inseamna ca ii place sexul tandru, romantic, fara graba. Acesta conduce o mandrete de motocicleta, Honda Shadow de 10.000 €.

Garcea a platit 1.7 milioane de euro pe magazinul "Muzica". Actorul din Vacanta Mare vrea sa puna pe picioare cel mai mare si mai tare magazin de muzica din Romania. Pentru asta, actorul a investit o suma consistenta de bani, intr-un contract preluat de la Uniunea Compozitorilor. Umoristul Mugur Mihaescu sfideaza criza! Acesta a achizitionat de curand celebrul magazin Muzica de pe calea Victoriei, unde doreste sa dezvolte cel mai mare si mai frumos magazin de muzica din Romania. „Se alesese praful de el. Cand intram acolo aveam impresia ca sunt in piata la Obor sau mai stiu eu ce angro. Am investit foarte mult in aceasta afacere dar sunt sigur ca imi voi scoate banii. Oamenii au nevoie de un magazin de muzica aranjat ca la carte. Un loc in care sa-ti faca placere sa intri", a declarat Mugur in exclusivitate pentru Click!

Cornel Palade se "trateaza" cu sanii Biancai Dragusanu. De la Superbingo, Romica Tociu si Cornel Palade si-au mutat glumele in platoul de la "Un Show Pacatos". Inspirati de scandalul recent dintre Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu, Tociu si Palade au ironizat conflictul. Prezentandu-se cu un ochi vanat, Palade s-a dat lovit de Botezatu. Care e cel mai bun remediu pentru vanatai? Carnea cruda. Asa ca, pentru a mai uita de "dureri", Palade a fost invitat sa se "trateze" in decolteul generos al asistentei lui Capatos, Bianca Dragusanu. De un asemenea tratament ar fi vrut sa beneficieze si Tociu, care cu greu a fost tinut sa nu-si urmeze colegul. Integral in Click.

Botezatu despre Bianca: "Relatia cu ea a fost un esec emotional". Invitat in aceasta seara la Happy Hour, designerul vestimentar Catalin Botezatu a povestit aventurile prin care a trecut la Festivalul de la Cannes. Printre altele, Bote a vorbit si despre fosta legatura cu Bianca Dragusanu: "Relatia cu ea a fost un esec emotional". "Pe Red Carpet, toata lumea se uita la fetele noastre. Am stat la hotelul unde stateau toate vedetele. Mi s-a facut o primire extraordinara", a povestit Bote. Acesta a adaugat: "Alaturi de mine au mai fost si vedete de la noi: Andi Moiescu, Andreea Esca sau Monica Barladeanu". Referitor la fosta sa relatie, Botezatu a spus: "Daca Bianca m-ar fi ascultat, ar fi facut niste cursuri de actorie la Los Angeles. Timpul nu este trecut vom vedea. Vorbim la telefon, ne sunam. Nu stiu daca ne impacam, dar orice e posibil. Relatia cu Bianca a fost un esec emotional, dar e un capitol inchis". Integral in Libertatea.

Jean Paler, luat in vizor de hackeri. Actorul de comedie Jean Paler a cazut victima infractorilor cibernetici. Artistul a declarat pentru revistavip.net ca i-a fost sparta parola de la adresa de e-mail, iar cateva sute de adrese de contact i-au fost sterse. "Am facut prostia sa dau ID-ul de messenger pe un post TV si de doua luni m-au tot asaltat cu "add"-uri diversi indivizi si individe cu niste ID-uri mai deocheate. Nu le-am dat accept si banuiesc ca ei m-au sabotat, mi-au spart parola si mi-au facut ravagii prin lista de contacte, trimitand fel si fel de mail-uri cu texte nesabuite celor din lista mea, unor importanti organizatori de spectacole din toate tarile. Acum nu pot comunica in niciun fel cu acestia si nici nu stiu cum sa mai fac rost de contactele lor", a spus, suparat, Jean Paler. Integral in Libertatea.

Adelina a sarit la gatul Marinei Dina. Mihai Morar culege deja "roadele" maretei idei de a avea doua asistente la emisiunea "Rai, daa Buni" de la Antena 2. Luni seara, a fost circ in culise. Adelina Varciu si Marina Dina s-au certat ca la usa cortului, iar Morar nu le-a putut calma decat in momentul in care a trecut la sanctiuni. Totul a pornit de la faptul ca Marina, aflata in intarziere, i-a cerut Adelinei sa elibereze urgent scaunul de machiaj, ca sa-l ocupe ea. Indignata de tupeul colegei ei, dat fiind ca nu era gata, Adelina a rabufnit strigandu-i ca vechimea la emisiune nu-i da dreptul sa se poarte asa si ca, daca a intarziat, sa faca bine sa astepte. De aici a inceput un adevarat razboi al replicilor acide si s-a incins o cearta de toata frumusetea. Spiritele s-au calmat abia in momentul in care a intervenit Morar si le-a amenintat ca, daca nu se potolesc, zboara. Integral in Cancan.

Gabriela Cristea: «Parintii m-au dat afara din casa». In spatele stralucirii din platoul de televiziune, multe vedete ascund secrete care, in cele din urma, le ajung din urma. E si cazul Gabrielei Cristea, care s-a hotarat sa vorbeasca despre familia ei abia atunci cand a fost acuzata ca si-a abandonat mama in spital. Libertatea: Gabi, esti acuzata de fratele tau ca nu te intereseaza soarta mamei voastre, care e grav bolnava... Gabriela Cristea: Sambata trecuta, cand plecam in Turcia, m-am pomenit cu fratele meu in fata blocului, impreuna cu un alt barbat. A inceput sa ma agreseze, sa ma impinga si sa spuna ca ma omoara, pentru ca noi ne lafaim intr-o casa de lux, in timp ce el moare de foame, iar mama e in spital. N-am crezut ca mama e bolnava. Nu e prima data cand primesc mesaje de la ai mei ca sunt bolnavi si ca au nevoie de bani. De cele mai multe ori erau pure inventii. Iar acum nu m-am dus de frica fratelui meu. E incredibil ce povestesti! Cum s-a ajuns aici? Am fost un copil nedorit si am simtit asta toata copilaria mea. Orice faceam nu era bine. Mi s-a povestit chiar ca mama a vrut sa ma lepede, dar nu s-a putut. La 18 ani, mama si tata m-au dat afara din casa. Integral in Libertatea.

Adelina Chivu viseaza ca va avea inca o fata. Este sau nu este baiat? Aceasta este intrebarea care o framanta pe Adelina Chivu inca de cand a ramas insarcinata cu cel de-al doilea copil. Visul ei este ca micuta Natalia sa aiba un fratior, asa ca a facut tot ce i-a stat in putere pentru a si-l implini. Adelina a conceput copilul folosind "Discul femeii", un dispozitiv cu ajutorul caruia a calculat perioada ideala pentru baiat, iar acum asteapta sa vada daca strategia ei a functionat. Din pacate, ecograful traditional nu i-a putut da un raspuns exact, iar acum sotia fotbalistului asteapta ca sarcina ei sa treaca de patru luni pentru a merge la un ecograf 4D, care ii va indica, fara dubii, sexul copilului. Asteptarea insa ii provoaca vise dintre cele mai ciudate. Adelina le-a marturisit unor prietene ca viseaza in mod constant ca va avea tot o fetita, in ciuda tuturor eforturilor si dorintelor sale. Integral in Cancan.