Paula Seling si Ovi au o problema: Le e frica sa nu dea foc scenei. Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu se vor juca, si la propriu, si la figurat, cu focul la Eurovision. Ei vor beneficia de efecte pirotehnice pe scena de la Oslo, unde vor reprezenta Romania cu piesa "Playing With Fire". Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu au repetat pentru a doua oara pe scena Telenor Arena de la Oslo, Norvegia. Reprezentantii Romaniei au avut un pian adus din Romania, special pentru concurs, foc si multe artificii. Dupa ce au vazut repetitiile celor doi, ziaristii norvegieni s-au declarat impresionati de spectacolul reprezentantilor Romaniei. Pe langa melodia propriu-zisa, cei doi au repetat, sambata, si coregrafia spectacolului pe care-l vor oferi in semifinala din 27 mai, iar apoi au declarat ca se tem ca, din cauza efectelor pirotehnice, sa nu dea foc scenei, la propriu. Integral in Libertatea.

Columbeanca, de mana cu un barbat. Monica Columbeanu a defilat pe podium, weekendul trecut, in Clubul Bellagio din Capitala, jucand rolul lui Cupidon si tinandu-se de mana cu un barbat. Dupa terminarea prezentarii, Moni a mai ramas inca doua ore in club, unde s-a distrat si a dansat cu mai multe fete care au participat la eveniment, dar si cu modelul masculin care a urcat cu ea pe scena. In alta ordine de idei, vedeta a declarat pentru site-ul cascar.ro ca, de la 1 iunie, Irina va mai avea un frate sau o sora infiata, pentru ca “barza a fost putin bolnava si si-a luat concediu medical... si probabil ca anul viitor se va simti mai bine”. Integral in Libertatea.

Nicole Kidman si-a pus silicoane. Actrita Nicole Kidman (42 de ani) s-a afisat, zilele trecute, la un eveniment de caritate cu un bust mult mai generos fata de anii trecuti. Nemtii de la Bild au scris ieri ca actrita si-a implantat in sani cate 300 de grame de silicon si ca interventia a costat-o 15.000 de euro, scrie Libertatea.

Aici petrece Crudu nopti fierbinti! Daniela Crudu si-a transformat portbagajul intr-un si­­­­fonier, caci face naveta din Ferentari, la Buftea. La 20 de ani, Danielei Crudu ii vine greu sa-si asume rolul de gospodina si sa se mute definitiv cu iubitul ei. Asistenta de la matinalul Antena 1 traieste o poveste de dragoste de aproape patru ani cu omul de afaceri Bogdan Defta (38 de ani), alias Mucifer, dar isi doreste sa mai copilareasca. Cum nu-i arde de maritis, Daniela inca imparte un apartament in Ferentari, impreuna cu tatal si cu sora ei, insa face naveta in Buftea, acolo unde sta iubitul ei. Integral in Click.

Lady GaGa in ipostaze intime cu o femeie. Intre concerte, Lady GaGa profita cat mai mult de timpul liber. Ea a fost fotografiata pe un iaht in portul din Saint Tropez, alaturi de o mulatra cu care a devenit destul de intima. Deloc deranjata de prezenta paparazzilor, artista, care s-a declarat bisexuala, si-a facut de cap cu amica ei, spre deliciul fotografilor. Lady GaGa si-a surprins dansatorii, dupa ce le-a interzis relatiile intime in timpul turneelor, pentru ca vrea ca acestia sa "faca dragoste cu ea pe scena". "Le-a spus foarte clar tuturor dansatorilor ca nu au voie sa faca sex pe durata turneului. Vrea ca ei sa dea randament suta la suta pe scena, nu sa-si risipeasca energia in dormitor", a declarat o sursa pentru Daily Star. Cititi mai mult in Click.

Inna filmeaza un videoclip cu regizorul celebritatilor. Succesul incontestabil pe care Inna l-a avut in ultimul an in lume l-a determinat pe celebrul Paul Boyd sa accepte sa-i regizeze urmatorul videoclip. In aceste conditii, romanca va intra in randul starurilor internationale cu care Boyd a lucrat si care au dat lovitura cu produsele obtinute sub indrumarea lui. In CV-ul lui Boyd, numele Innei va fi trecut alaturi de Celine Dion, Shania Twain, Inxs, Tina Turner, Bryan Adams si Kylie Minogue. O astfel de colaborare insa are si un pret pe masura. In timp ce in Romania un videoclip costa in jur de 10.000 de euro, Inna va avea unul de sapte ori mai scump - 70.000 de euro este bugetul alocat pentru "10 Minutes", suma care va fi acoperita de casa de productie Roton alaturi de colaboratorii din cele 45 de tari in care artista este licentiata. Integral in Cancan.

Moni si Bote rad impreuna de SMS-urile de la Iri. Relatia de prietenie dintre Monica Columbeanu si Catalin Botezatu a redevenit extrem de stransa. Atat de stransa incat Moni nu-i mai ascunde amicului ei nimic. Nici macar mesajele de la sotul ei, care, se presupune, tin de intimitatea cuplului. Mai mult, Bote pare sa se amuze copios pe tema lor. Totul a inceput in momentul in care aceasta a primit un mesaj de la sotul ei. Nu l-a citit singura, ci i l-a aratat si prietenului sau, izbucnind amandoi intr-un ras isteric, din care nu si-au revenit decat dupa cateva minute bune. La prima vedere, situatia pare cel putin penibila, dat fiind faptul ca SMS-ul cu pricina ii era adresat numai ei, scrie Cancan.

Megan Fox, prea slaba pentru Transformers 3? La cateva zile de la vestea ca Megan Fox nu va mai juca in "Transformers 3", au aparut si zvonurile privind motivele pentru care actrita s-a retras din proiect. Reprezentantii brunetei au declarat ca "Megan Fox nu va mai juca in "Transformers 3". A fost decizia ei sa nu se mai intoarca. Ea ureaza francizei numai bine", fara a oferi informatii suplimentare referitoare la decizia ei. Potrivit The Sun, ceea ce a infuriat-o pe Megan Fox a fost comentariul regizorului Michael Bay la aspectul sau. Se pare ca acesta i-ar fi spus ca este prea slaba si ca ar trebui sa mai ia in greutate, scrie Click.