Andreea Raicu: "Mandruta face circ ca sa castige paine". Andreea Raicu a postat pe blogul personal o replica ironica la adresa lui Lucian Mandruta. Acesta, in emisiunea sa "Paine si circ", editia de sambata a declarat despre Andreea ca este o "vedeta expirata care e vedeta fara sa faca nimic". Replica prezentatoarei tv nu a intarziat sa apara, a fost scurta si la obiect: „Lucian Mandruta face ce stie mai bine. Circ ca sa castige paine. Din pacate el ramane la o zona a circului mai facila: aceea a clovneriei. Pentru ca, se stie, pentru echilibristica si acrobatii e vital sa nu te balbai." Integral in Libertatea.

Laura Cosoi si Bogdan Boanta au trecut de duel la "Bailando por un sueno". Reprezentantii Romaniei la concursul mexican "Bailando por un sueno", Laura Cosoi si Bogdan Boanta, au reusit sa se impuna la duel in fata reprezentantilor Columbiei. Cei doi romani au fost votati in unanimitate de membrii juriului pentru a ramane in concurs si nu au de ce sa-si faca griji pentru saptamana viitoare, deoarece la duel au intrat reprezentantii Americii si ai Marii Britanii. Pentru editia din weekend-ul trecut concurentii au avut de pregatit, in premiera, doua stiluri de dans: tango si merengue. Integral in Libertatea.

Fata lui Geoana, numai buna de model. Ana Maria Geoana, fiica de 14 ani a lui Mircea Geoana, ar putea sa-i calce pe urme Elenei Basescu, alta fiica celebra de politician, si sa devina manechin. Dupa ce a vazut-o in mai multe fotografii pe care fata si le-a postat pe internet, designerul de origine rusa Galyna s-a hotarat sa-i propuna Anei Maria oferta de a prezenta moda pe podium, ca manechin. Galyna Panzaru si-ar dori-o pe fiica lui Mircea Geoana, Ana Maria, chiar pentru colectia pe care o va lansa peste doua saptamani, in Cartierul Francez din Bucuresti, la cel mai luxos restaurant din zona, Maiko. Integral in Libertatea.

Raluca de la Bambi si-a trimis iubitul la analize. Lista stripteuzei Maria Cracana a bagat in sperieti showbiz-ul autohton. Raluca de la Bambi si-a trimis, zilele trecute, iubitul la analize, pentru a vedea daca este infectat cu hepatita C. Razvan a avut de curand o aventura cu Andreea Tonciu, actuala prietena a lui Nicolae Mitea, acesta din urma fiind suspectat ca s-a culcat cu Cracana. Sexy maseuza de 19 ani Maria Cracana a declansat o adevarata isterie printre vedete. Speriate de moarte, iubitele donjuanilor suspectati ca ar fi trecut prin patul bombei purtatoare de hepatita C i-au trimis de urgenta pe acestia sa-si faca analizele, la diverse clinici private. Integral in Click.

Jesse James despre infidelitate: "Voiam sa fiu prins". Jesse James, care a inselat-o pe Sandra Bullock cu cel putin patru femei, a declarat ca s-a simtit groaznic facand acest lucru, dar este de parere ca a incercat, intr-un fel, sa-si saboteze viata. Intrebat cum a putut sa o insele pe Sandra, femeia care a spus in fata a milioane de oameni, la Oscaruri, ca il iubeste, Jesse a declarat: "M-am simtit groaznic in tot acest timp si eram constient ca voi fi prins intr-un final. Si cred ca am vrut sa fiu descoperit, incercam sa-mi sabotez viata", a declarat Jesse James in cadrul unei emisiuni TV. Integral in Click.

Ramona Gabor vrea verigheta pe bune. Dupa ce luni bune a etalat la evenimente mondene nu numai verigheta, ci si inelul primite de la Gabi Badalau, iubitul ei, si chiar a lasat impresia ca e maritata, Ramona Gabor le-a inlocuit de cateva saptamani cu un simplu inel, care, culmea, nu are nicio semnificatie. Manechinul sustine ca a recurs la aceasta schimbare intrucat nu mai are bijuteriile primite de la iubitul sau. "Mi-am pierdut verigheta si inelul, nu stiu, pur si simplu au disparut din casa ori, poate, din greseala le-am aruncat. Eu sper totusi sa le gasesc", a declarat, pentru CANCAN, Ramona Gabor. Suparata rau, sora Monicai l-a obligat si pe Gabi Badalau, iubitul ei, sa nu mai poarte verigheta. Mai mult, ea a refuzat din start ideea propusa de Badalau si anume sa comande alte bijuterii in locul celor disparute. Se pare ca Ramona este deranjata de faptul ca iubitul ei nu a cerut-o inca de nevasta si, pentru a nu se intampla ceva rau in relatia lor, e hotarata sa nu mai poarte sub nicio forma verigheta, nici in cazul in care o va gasi.

Ilie Nastase: "Am doua iubite". Desi se afla la capatul unui mariaj de sapte ani cu Amalia, fostul tenismen sustine ca se impaca mai bine cu sotia sa decat majoritatea cuplurilor de fatada din Bucuresti. Refuza categoric sa se intoarca in politica, pentru ca, "daca ai putina inima, nu poti sa razbati" si se pregateste sa joace din nou la Rolland Garros, in turneul veteranilor. Si, mai presus de orice, are doua iubite, scrie Cancan.

Garcea, in razboi cu chiriasii de la Muzica. Aflat in proprietatea Uniunii Compozitorilor din Romania (UCMR), spatiul in care functioneaza celebrul magazin Muzica a fost inchiriat, cu unsprezece ani in urma, de omul de afaceri Liviu Tomoioaga. La randul sau, acesta a subinchiriat spatiul vanzatorilor de instrumente muzicale. Cu aproximativ o saptamana in urma, Tomoioaga i-a vandut firma, pentru 1,7 milioane de euro, lui Mihaescu, iar contractele de subinchiriere au ajuns in mana actorului. Trei zile mai tarziu, Garcea i-a notificat pe cei 20 de proprietari ai magazinelor ca au la dispozitie 30 de zile calendaristice ca sa-si stranga lucrurile si sa plece. Decizia a declansat o adevarata tragedie in randul patronilor, care, in aceasta situatie, si-ar putea pierde clientela. "Am investit aproximativ un milion de euro. Daca imi mut spatiul comercial din acest loc, ar fi un dezastru", ne-a declarat Alexandru Egri, unul dintre patroni. Integral in Cancan.