Gigi Becali are 30.000.000 de euro in SUA. Toma Zonea, unchiul lui Becali si cel care administreaza contul de peste Ocean al latifundiarului, a venit de la New York sa ajute Steaua. In urma cu cateva zile a venit in tara, din Statele Unite ale Americii, de la New York, Toma Zonea, considerat unul dintre cei mai bogati aromani de pe continentul nord-american. Mai mult, Toma Zonea este si unchiul lui Gigi Becali, patronul echipei Steaua. Libertatea a aflat ca Toma Zonea administreaza o parte din banii lui Gigi Becali, depusi in conturi ale bancilor americane. Suma respectiva se ridica la aproape 30.000.000 de euro si ar putea reprezenta una din sursele de venit vizate de bossul Stelei pentru a-l convinge pe Victor Piturca sa preia echipa. Integral in Libertatea.

Mariana Rosca are o sora supersexy. A aparut o noua bomba-sexy in showbizul romanesc. E vorba despre Irina Rosca, sora mai mica a celebrei Mariana Rosca si care seamana leit cu blonda lui Iri. Mezina familiei Rosca are 24 de ani si locuieste de aproape 5 ani in Italia. Irina a cochetat o perioada cu modellingul si a participat la mai multe concursuri de miss, insa din pricina iubitului ei a fost nevoita sa renunte la toate acestea. Integral in Libertatea.

Moni il duce pe Gabi la Izvorani. Alex Gabriel (3 ani si 7 luni) va primi un cadou minunat chiar de Ziua Copilului. Micutul va ajunge azi la Izvorani, acolo unde isi va petrece cateva zile alaturi de noua lui mamica, Monica Columbeanu. Ieri, Monica a primit acordul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Bucuresti, pentru a avea grija de micutul Alex Gabriel. “Sunt foarte fericita ca il voi putea lua pe Gabi la Izvorani, chiar pe 1 iunie. Si Irina abia asteapta”, ne-a declarat Monica ieri, dupa ce i-a cumparat acestuia cateva hainute marca Crocodillo. Prima intalnire dintre Irina si Gabi va avea loc in aceasta dupa-amiaza, la centrul de infrumusetare Miko Palace, cu ocazia evenimentului pe care Moni il organizeaza pe 1 iunie, impreuna cu presedintele grupului, Stefan Cristofor, “Ziua Portilor Deschise”. Integral in Libertatea.

Bomba lui Tanase invarte barbatii pe degete. „Bomba sexy” a lui Cristi Tanase joaca barbatii pe degete. Mai multi in acelasi timp! In timp ce fotbalistul era in cantonament cu echipa nationala, iubita sa, Iulia Tabacaru, se saruta de mama focului cu un amic, dar si cu un manelist. Fotbalistul Cristi Tanase incaseaza lovitura dupa lovitura. La nici doua luni de la ultimul scandal din care mijlocasul stelist a aflat ca iubita lui l-a inselat in Pitesti, „bomba sexy" a recidivat, scrie Click.

Paula Seling, sexy cu diete si scufundari. Privirea galesa si formele apetisante, evidentiate perfect de costumul mulat, au propulsat-o pe Paula Seling pe locul al doilea in topul celor mai frumoase soliste de la Eurovision. La 30 de ani, solista se intretine cu foarte mult sport si o dieta severa. Paula si Ovi au cucerit Europa cu piesa „Playing with fire" si mai mult ca sigur ca frumusetea Paulei a atras o parte dintre voturile obtinute la Eurovision. De altfel, cantareata chiar a ocupat pozitia secunda in topul celor mai aratoase soliste, ea fiind devansata la mustata de Safura (17 ani), reprezentanta Azerbaidjanului. Distinctia a flatat-o pe Paula, care s-a dovedit a fi, si de data aceasta, mult mai modesta decat ar trebui, scrie Click.

Oana Zavoranu s-a bucurat degeaba ca e insarcinata. Vestea ca vor avea un copil i-a dus pe culmile fericirii, iar viitorul tatic s-a grabit sa sarbatoreasca alaturi de prietenii lui. Din pacate, sarcina Oanei a fost doar o alarma falsa. Pentru ca se simtea foarte ametita de cateva zile, joia trecuta vedeta si-a facut un test de sarcina. "Testul a iesit pozitiv! Doua liniute!", ne-a declarat, in exclusivitate, Oana. Cum era de asteptat, s-a programat pentru un consult ginecologic, iar ieri a mers sa afle parerea specialistului. Din nefericire, acesta s-a vazut nevoit sa le dea o veste proasta - ecograful nu a confirmat sarcina. Integral in Cancan.

Alexandra Enachescu i-o trage lui Bendeac. Mihai Bendeac si-a gasit nasul. Dupa ce si-a atras antipatia vedetelor si a intrat in conflict deschis cu Serban Huidu, Stefan Banica si Mugur Mihaiescu, se pare ca, in sfarsit, cineva a gasit ac de cojocul umoristului de la "In puii mei!". Este vorba de Alexandra Enachescu, pe care Bendeac a desfiintat-o pe blogul sau. Actorul si-a exprimat parerea, sustinand ca Alexandra nu este nici frumoasa si nici sexy, ci un "0" barat, care nu are ce cauta in modelling. "Daca tot trebuie sa promovam niste "0-uri" barate a caror singura calitate pe fata pamantului e ca au s..t-o nu-stiu-cui, hai macar sa le cernem" , spune Bendeac. Fara sa inteleaga motivul pentru care Bendeac a atacat-o pe ea, Enacheasca, ex-iubita a fotbalistului Cristi Pulhac, a decis sa ii vina de hac umoristului pe care are de gand sa il tarasca prin tribunale pentru calomnie si insulta. Integral in Cancan.

Doria Ivan i-a cerut scuze lui Liviu Varciu. Indignata de emisiunea "Happy Hour" de vineri, in care mai multe tinere s-au luat la intrecere pentru rolul de iubita a lui Liviu Varciu, Doria si-a varsat nervii intr-un articol pe care l-a publicat sambata dimineata pe blogul ei. "Imi vine sa rad cu gura pana la urechi. Zeci de femei se bat mai nou la TV pentru Liviu Varciu, un alt "tavalici" sub soare. Chiar asa mare barbat e? Pot sa admit ca are un simt al umorului care prinde, stie sa faca haz de necaz, insa, dincolo de asta, eu una, de acasa, nu vad mai nimic, nu simt decat amaraciune, penibil, suferinta si aiureala, copilarie", conchide fosta prezentatoare TV. Dupa ce a realizat insa ca fost cam dura, ea a decis sa il sune imediat pe cantaret si sa ii ceara scuze. "Cred ca am cam exagerat. Stiu cum e dupa un divort", ne-a declarat Doria. Integral in Cancan.