Sorinel Pustiu: "Nu am sarutat-o pe Iulia, bomba lui Tanase". Manelistul Sorinel Pustiu a infirmat informatiile conform carora ar fi intr-o relatie cu "bomba lui Tanase", Iulia Tabacaru. "Nu am niciun fel de relatie cu Iulia. Am fost intr-un loc in care am cantat iar acolo a venit foarte multa lume, printre care si ea. O cunosc pe Iulia, ne respectam dar nu ne vedem in particular si nu ne-am sarutat. Ne-am pupat pe obraz cand ne-am luat la revedere, nu ne sarutam. Iulia e foarte frumoasa, e o bunaciune, dar nu mi-as dori o relatie cu ea pentru ca nu e genul meu si, in plus, nu sunt adeptul aventurilor", a declarat Sorinel, citat de Libertatea.

Catalin Botezatu: "Profesoara mea de franceza avea boala pe mine pentru ca semanam cu fostul ei sot!". Despre scoala, Catalin Botezatu are numai amintiri frumoase, asta pana ii revin in minte cele cu profesoara de franceza dar si aici povestea se incheie cu bine: "In scoala aveam numai note mari, eram tocilar, premiant. Dar am avut si note de 4, numai la franceza, profesoara avea boala pe mine pentru ca semanam cu fostul ei sot si mereu imi dadea note proaste ca sa se razbune pe el ca a lasat-o! Dar oricum ii multumesc, pentru ca a trebuit sa iau meditatii si am facut meditatii cu doua profesoare superbe!", scrie Cancan.

Bianca rupe «stâlpii» de pe străzi cu maşina. Chiar dacă pe 21 mai s-a ales cu o amendă de 120 de lei, dar şi cu 4 puncte de penalizare pentru că nu purta centură de siguranţă şi pentru că vorbea la telefon, Bianca tot nu s-a învăţat minte. A condus bine în zona Dorobanţi, după care s-a dat în stambă, schimbând direcţia de mers brusc, chiar dacă îi stăteau în cale "stâlpişorii" din plastic care separă sensurile de circulaţie, informeaza Click.

Romanca Silvana sustine nationala Germaniei. Silvana Bragaru, romanca aleasa de catre cititorii tabloidului Bild cea mai frumoasa fata a anului trecut in Germania, continua sa apara in diverse ipostaze pentru cunoscutul cotidian nemtesc. Dupa ce a pozat sexy in campanii publicitare la bormasini, tanara de 24 de ani din Targu Jiu apare intr-o noua reclama. Ea promoveaza si incurajeaza vanzarea de tricouri ale nationalei de fotbal a Germaniei, cu doar cateva zile inaintea Mondialului din Africa de Sud, scrie Libertatea.

Madonna se "repara" cu 200.000 $. La 51 de ani, controversata cantareata este constienta ca nu mai are cum sa arate la fel de bine ca la 30 de ani. In plus, are un iubit tanar si frumos, modelul brazilian Jesus Luz, in varsta de 23 de ani, pe care nu vrea sa i-l fure vreo pipita mai tinerica. Din aceste motive, dar si pentru ca isi doreste sa arate impecabil de ziua ei, pe 16 august, diva muzicii pop a decis sa apeleze la medicii esteticieni pentru a-si reconstrui anumite parti ale corpului de care nu este multumita, anunta Cancan.

Elena Basescu, 150 de lei pe 8 minute de bronzat! Ca scoasa din cutie. Asa o vedem pe rasfatata Elena Basescu la fiecare eveniment public. Pantofi Louboutin sau Jimmy Choo, de sute de euro, genti Hermes sau Chanel de mii de euro si haine exclusiviste. Parul, unghiile, machiajul, arata ca in reviste, insa, in spatele acestei imagini se ascund bani grei si eforturi consistente. O echipa de stilisti, platita cu bani multi si bacsisuri grase, are grija ca tanara in varsta de 30 de ani sa fie tot timpul un boboc de fata, scrie Click.

Iulia Rosca vrea sa-si bage silicoane pentru a-l innebuni pe Tibi Balan. Dupa despartirea de fotbalistul Tibi Balan (Sportul), ardeleanca Iulia Rosca (25 de ani) s-a transformat, dintr- o iubita de fotbalist docila, intr-o femeie sigura pe senzualitatea si pe formele sale. Mai mult, Iulia este tentata sa apeleze la implanturile cu silicon, pentru a-si mari sanii. Pana la aparitia noului numar al revistei Playboy, unde frumoasa bruneta va putea fi admirata in ipostaze deosebit de incitante, sighisoreanca a facut un pas indraznet in cariera sa de manechin. De acum inainte, tanara va accepta sa defileze la prezentarile de moda fara sutien, dar pictata pe bust, anunta Libertatea.