Britney ma obliga sa fac sex cu ea! Chiar daca Britney Spears, de 28 de ani, este fantezia a numerosi barbati de pe glob, cand ai de-a face cu ea si cand incepi s-o cunosti mai bine, nu stii unde sa te mai ascunzi de ea. Cel putin asa sustine unul dintre fostii bodyguarzi ai lui Britney Spears care o acuza pe cantareata ca l-a hartuit sexual. Barbatul a demisionat recent pe motiv ca „nu mai poate suporta avansurile libidinoase" ale starului american. Fernando Flores, in varsta de 29 de ani, a marturisit ca solista americana aparea goala in fata lui fie ca venea pe furis la el in dormitor fie ca bodyguardul se afla la toaleta. Flore o va da in judecata pe cantareata pentru ca diva i-a facut zilele amare, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Oana Zavoranu si-a tuns motanul la chelie. De doua zile, Marty, celebrul motan al Oanei Zavoranu, e pregatit pentru venirea verii. El a fost la frizer si s-a ales cu o tunsoare noua si extrem de moderna. Ce-i drept, cam scurta, pisoiul ramanand cam... chelios. Motanelul a iesit de la salon cu un alt look, cu o tunsoare moderna, ramanand fara podoaba capilara cu care era inzestrat. De asemenea, Marty a fost nevoit sa stea nemancat de dimineata pana in jurul orei 18.30, intrucat i s-a recoltat si sange pentru analize, informeaza Libertatea.

Inna a batut-o pe Madonna in Turcia. In clasamentul audientelor TV din Turcia, in perioada 1 ianuarie - 31 martie 2010, dat publicitatii de D&D Medya Forum, Inna se claseaza pe pozitia a patra cu piesa Hot. Romanca a acumulat 16.274 de secunde rulate, adica 161 de difuzari, situandu-se in urma celor de la Madcon, Black Eyed Peas si Michael Jackson si peste Pitbull, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce si Britney Spears, anunta Cancan.

Cristina Spatar a slabit 17 kg cu 3 mere pe zi. Dupa ce nasc, vedetele se supun unor cure draconice pentru a-si „recupera" formele. Astfel, Cristina Spatar, Nicoleta Luciu si Andreea Banica au reusit sa dea jos in doar trei luni, kilograme bune, infometandu-se. Au cunoscut celebritatea datorita formelor apetisante. Intre timp, multe dintre vedete, ajunse in pragul varstei de 30 de ani, s-au facut femei de casa si au devenit mamici. Constiente ca pot ramane la acelasi nivel de celebritate, doar daca revin la masurile perfecte, fetele s-au supus unor regimuri de slabit drastice, pentru a scapa de surplusul de greutate, acumulat in timpul sarcinii, informeaza Click.

Brianna Caradja nu vrea sa divorteze. Printesa Brianna Caradja este decisa sa nu divorteze de Perry Zizzy, deoarece se simte reponsabila fata de cei doi bebelusi pe care, sotul ei doar in acte, i-a avut cu ajutorului unei mame surogat. Prezenta pe holurile Tribunalului Bucuresti pentru a rezolva aceasta rasturnare de situatie, printesa era vizibil slabita si palida. Brianna se gandeste sa depuna o cerere de custodie temporara a copiilor, anunta Libertatea.

Paris Hilton este disperata sa se cupleze cu Robert Pattinson! Starleta americana este disperata sa il cucereasca pe actorul din Twilight, despre care presa internationala sustine ca ar avea o relatie cu partenera sa, Kristen Stewart. Paris Hilton s-a indragostit de Robert Pattinson si acum este dispusa sa faca absolut orice pentru a-i deveni iubita. "Paris face tot ce ii sta in putinta ca sa intre in vorba cu Rob. De obicei reuseste tot ce isi propune", a declarat un prieten al lui Paris, scrie Cancan.

Delia, fostul tau iubit este tatic! Edi Iordanescu, fiul cel mare al lui Anghel Iordanescu, a devenit de nici o luna tatal unui baietel care a primit numele Luca. Edi si iubita lui, Arabela, au o relatie serioasa si ferita de ochii presei de cativa ani buni, iar venirea pe lume a lui Luca este o mare bucurie pentru toata familia. Astfel, Anghel Iordanescu, fostul antrenor al nationalei de fotbal, a devenit bunic, Luca fiind primul sau nepot. In familia Iordanescu exista deja "traditia" de a se naste mai ales baieti, Edi avand doi frati mai mici si o singura sora, Maria, care este si cea mai mica dintre copiii generalului. In 2006, Edi a trait o poveste de dragoste pasionala cu Delia Matache, care a durat doi ani si a fost la un pas sa se finalize in fata altarului, anunta Click.

Naomi Campbell a plecat de la prezentarea parfumului sau pentru ca... nu mergea liftul. Naomi Campbell, cunoscuta pentru fitele sale de diva, a refuzat sa participe la prezentarea propriului sau parfum deoarece liftul cladirii unde a fost tinut evenimentul nu functiona, iar ea nu a vrut sa urce pe scari. Supermodelul, in varsta de 40 de ani, a lasat balta prezentarea si echipele de televiziune venite la eveniment si a plecat. Reprezentantii vedetei, care cunosteau deja comportamentul ei, au ramas sa le explice tuturor situatia creata, informeaza Libertatea.