Dana Savuica si-a descoperit o noua pasiune. Dana Savuica si-a dezvaluit talentul artistic la un eveniment monden, unde a facut un adevarat show cantand la tobe. La numai 16 ani, fiica Danei Savuica, Julie, s-a lansat pe piata muzicala odata cu aparitia piesei "Party like an animal". Desi a declarat raspicat ca nu se va ocupa de managementul fiicei ei, lasand acest lucru pe mana unor profesionisti, iata ca Dana nu este inca pregatita sa isi lase copilul sa zboare definitiv din cuib. Asa se face ca fostul model al anilor '90 a lasat de inteles ca este gata sa o acompanieze pe scena pe fiica ei in calitate de percutionist, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Nico: "Mi-am rupt clavicula dupa ce am cazut in beci". Nico a avut parte zilele trecute de un incident extrem de neplacut. Din neatentie, vedeta a cazut in beciul casei, reusind sa-si rupa clavicula, astfel ca a ajuns, acum trei zile, la Spitalul de Urgenta din Capitala. In urma accidentului, solista s-a ales cu multe vanatai si o clavicula rupta: "Nu am fost atenta si am cazut. Efectiv nu mai puteam merge. Am fost in seara aceea la Spitalul de Urgenta, iar acum fac tratament cu un antiinflamator usor. Ar trebui sa fac ceva fizioterapie, insa, deocamdata, nu am timp. Atunci cand reusesc, de obicei seara, fac cateva exercitii de bazin", a declarat cantareata, pentru Click!

Cosmina Pasarin: "Cu un iubit langa mine m-as descurca mult mai bine". In ciuda faptului ca este o bruneta fermecatoare simpatizata de toata lumea, Cosmina Pasarin este singura de mai bine de un an de zile. Totusi, prezentatoarea emisiunii "Intalnire DP2" spune ca nu sufera prea tare din cauza asta, dar recunoaste ca s-ar descurca mult mai bine daca ar avea langa ea sufletul pereche. "Sunt oameni care functioneaza bine de unul singur si oameni care functioneaza bine in doi. Eu fac parte din cea de-a doua categorie, m-as descurca mult mai bine daca ar fi si el langa mine", a declarat Cosmina, citata de Libertatea.

Laurette este socata cum arata Sanziana Buruiana. Mulatra nu si-a putut controla reactia in momentul in care a simtit chisturile care s-au format in interiorul buzelor Sanzianei, in urma unei interventii ratate de marire a volumului. Laurette si Sanziana s-au intalnit, recent, la un eveniment monden care a avut loc intr-un cunoscut club din Capitala. Dupa ce s-au imbratisat si s-au pupat, cele doua au inceput sa-si spuna ofurile. Blonda Sanziana s-a plans, se pare, de rezultatul pe care l-a avut interventia... estetica efectuata la nivelul buzelor. Desi conturul diform era vizibil, Laurette a tinut sa puna mana pentru a se convinge, anunta Cancan.

Alessandra Stoicescu a facut ravagii la piata. O vedem in fiecare zi, numai de la brau in sus, la pupitrul talk-show-urilor politice. Sobra la serviciu, Alessandra Stoicescu este o aparitie incantatoare cand renunta la hainele scortoase. Joi, ora 14.00, zona Dorobanti. Alessandra Stoicescu (34 de ani) isi parcheaza bolidul, un Mercedes GLK, si intra in piata. Poarta o rochita sexy, scurta, iar tocurile inalte ii alungesc si mai mult trupul de sirena. Este subtirica si bine "lucrata" la sala de fitness. Toti ochii din zona sunt atintiti asupra ei, iar baietii sunt pregatiti sa-i intre in gratii. Vedeta se invarte printre tarabe si alege, minutios, legume si fructe proaspete, anunta Click.

Lady GaGa a ramas in lenjerie intima pe stadion si s-a razboit cu fotografii. GaGa s-a dus plina de incantare pe arena Citi Field sa urmareasca meciul dintre New York Mets si San Diego Padres. Suparata ca la locul sau o asteptau deja paparazzii, cantareata a renuntat la haina de piele care o avea pe deasupra si a ramas doar in lenjerie intima. A inceput sa-i injure in fel si chip pe fotografi si le-a facut semne obscene, scrie Libertatea.

Andreea Raicu i-a dat papucii lui Frederico Rivero. In ultimele luni, Andreea Raicu si Frederico Rivero au fost surprinsi de mai multe ori de paparazzi, in ipostaze extrem de graitoare. Desi relatia dintre cei doi parea a fi pe drumul cel bun, zilele trecute totul s-a schimbat radical. Despartirea de spaniol pare ca a deprimat-o pe Raicu, aceasta postand pe blogul personal: "Sa fii singur e trist pentru unii, dar sa fii singur langa cineva mi se pare cumplit de dureros. Nu inteleg aceasta frica de singuratate. Marturisesc ca si eu am avut-o, dar sunt fericita ca am depasit acest moment (...)", informeaza Cancan.

Brad Pitt a cerut ajutorul unui vrajitor. Brad Pitt este in incurcatura. Presat de Angelina Jolie s-o ia cat mai grabnic de sotie si de Jennifer Aniston sa nu se insoare, actorul nu mai stie ce sa faca si a cerut ajutor unui vrajitor. Brad Pitt a facut recent o vizita clarvazatorului Ron Bard, ca sa-i citeasca viitorul. Starul obisnuieste sa apeleze la vrajitori de cate ori are o problema si nu stie s-o rezolve, dupa cum a dezvaluit o sursa apropiata, scrie Click.