Bote, vedeta la Romanian Fashion Trends. Catalin Botezatu a fost in centrul atentiei, joi seara, la Romanian Fashion Trends and Brands, eveniment organizat chiar de el in colaborare cu o firma de textile. Desi e toata ziua ocupat cu filmarile pentru noul sau show de la Antena 1, "Burlacul", Catalin Botezatu si-a facut timp pentru a pune in scena doua spectacole pentru prima editie a Romanian Fashion Trends and Brands. "Sunt foarte obosit, dar e un proiect in care cred. Romania avea nevoie de un asemenea targ in care producatorii sa se intalneasca si cu designerii", ne-a declarat creatorul de moda, unul dintre organizatorii evenimentului, scrie Libertatea.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Ramona Gabor a ramas singura: "M-am despartit de Gabi". Ramona Gabor este din nou singura. Dupa o relatie care a durat un an, ea si Gabi si-au spus ''Adio!''. Motivul? Se pare ca a disparut pasiunea, asa ca legatura care parea ca va duce la o casatorie s-a destramat ca un nor de fum. "M-am despartit de Gabi Badalau, totul s-a terminat intre mine si el. Nu este vorba de infidelitate sau de vreo cearta, dar pasiunea dintre noi disparuse si, dupa o discutie destul de lunga, am luat impreuna decizia ca e mai bine sa ne continuam viata mergand fiecare pe drumul sau. Nu ne purtam pica, ci dimpotriva, Gabi imi va ramane intotdeauna un prieten apropiat si pot spune cu mana pe inima ca este un baiat extraordinar. Doar ca, in ultima vreme, nu mai simteam acea atractie necesara pentru a continua o relatie", ne-a spus Ramona, care, totodata, ne-a marturisit ca acum are nevoie de o perioada de liniste in plan sentimental, scrie Libertatea.

Adelina si iubitul, hartuiti noaptea la telefon. Nici nu a inceput bine sa se consume povestea de dragoste dintre Adelina Pestritu si Sorin Boiangiu, afaceristul de 32 de ani din Timisoara, ca au si aparut probleme in Paradis. Cei doi sunt hartuiti constant cu mesaje si telefoane in puterea noptii, de o persoana care suna insistent: "Sorin primeste mesaje, eu mai mult telefoane cu numar ascuns. In sms-uri, persoana respectiva spune ca eu si Liviu ne iubim si il atentioneaza pe Sorin sa ma lase in pace. Apoi, noaptea, sunt sunata de 4-5 ori, iar el e sunat imediat dupa ce inchid eu. Probabil ca cel care face chestia asta vrea sa stie daca la mine se aud aceleasi zgomote ca la Sorin si, astfel, sa afle daca dorm cu el sau nu", a declarat Adelina, scrie Click.

Mihaela: "Voi sta cu Dani doar o zi la Sibiu". Dani Otil a plecat, ieri, spre Sibiu, unde va participa la cel mai dur concurs de motociclism din lume. Insa, iubita sa, Mihaela Radulescu, nu-l va lasa la greu, venind tocmai de la Monte Carlo, unde a ales sa locuiasca, pentru a-l incuraja. Imediat dupa ce si-a terminat treaba la matinalul postului tv Antena 1, Dani s-a grabit ieri sa plece spre Sibiu, orasul care va gazdui, in perioada 26-30 iunie, cel mai dur concurs de enduro din lume, "RedBull Romaniacs", scrieClick.

Vladescu o vrea si pe Valentina, actuala sotie a lui Boureanu. Dupa ce i-a furat si prima sotie lui Boureanu, Sebastian Vladescu o place acum si pe actuala sotie a acestuia, Valentina Pelinel. Intr-un interviu acordat revistei "Kamikaze", Vladescu a recunoscut ca Valentina Pelinel, actuala sotie a lui Boureanu este o femeie exact pe gustul sau. "Am vazut-o de cateva ori. Este una dintre femeile frumoase din Romania, dupa standardele mele", a spus acesta, scrie Click.

Si-a luat pantofi de 9 lire. Doamna Columbeanu face pe modesta. In urma cu cateva zile, sotia lui Iri a profitat de faptul ca se afla la un eveniment monden inconjurata de camere de luat vederi si a inceput sa se laude ca pantofii pe care ii poarta si i-ar permite oricine, pentru ca nu au costat-o decat 9 lire, echivalentul a 50 de lei. Moni Columbeanu si-a pus la punct strategia de criza. Ca sa nu fie blamata ca poarta doar haine scumpe si accesorii de fite in timp ce in jurul ei saracia ia amploare, sotia lui Iri a inceput sa afiseze o modestie exagerata. Zilele trecute, aceasta a venit la inaugurarea unui magazin incaltata cu o pereche de pantofi extrem de ieftini pentru pretentiile ei - noua lire sterline. Moni s-a laudat in stanga si in dreapta ca i-a cumparat de la Londra, la reduceri, si ca este mandra de achizitia ei, care in bani romanesti a costat-o in jur de 50 de lei, scrie Cancan.

Jorge: "Bianca il amageste pe Cristea". Vrea sa il tina pasiv o luna". Jorge crede ca Bianca Dragusanu se joaca cu Adrian Cristea si il lasa sa fiarba inainte sa ii accepte avansurile. Cantaretul glumeste pe seama fotbalistului lui Dinamo si afirma ca blonda lui Bote vrea sa il tina pasiv pe acesta timp de o luna de zile. Pe de alta parte, Jorge marturiseste ca asistenta lui Capatos nu este tocmai genul lui de femeie. "Bianca il amageste pe Cristea, il mai lasa un pic. Vrea sa il tina pasiv o luna de zile. Daca mi-ar fi placut sa am o sotie ca Bianca as fi avut o nevasta ca ea.", a spus Jorge, la "It's Showtine", scrie Cancan.

Rocsana Marcu: "Nu am spus niciodata ca Aurelian e tatal biologic". In urma cu trei ani, Rocsana Marcu declara ca tatal fetitei sale este Aurelian, acum insa s-a sucit si sustine ca fiul primarului din Giurgiu, Adrian Stefan Iliescu, ar fi de fapt tatal copilului. Luata la intrebari de jurnalistii de la Story in legatura cu acest fapt, Rocsana s-a pierdut in declaratii. "Nu am afirmat niciodata ca Aurelian este tatal ei biologic, ci ca este un om cu o latura umana desavarsita, care si-a manifestat fata de mine si copil o adevarata prietenie intr-o situatie dificila", a declarat ea, scrie Click.