A vrut sa o dezbrace pe Simona Sensual. Asistenta lui Dan Capatos si-a dorit atat de tare ca Simona Sensual sa-i dea salopeta portocalie pe care o avea pe ea in emisiune, incat era pe punctul de a o scoate cu forta de pe aceasta. Bianca Dragusanu face totul pentru a obtine ceea ce isi doreste. Dupa principiul acesta s-a calauzit si luni seara, cand a pus ochii pe o piesa vestimentara a Simonei Sensual, invitata sa-si povesteasca peripetiile de la Ibiza pe canapeaua de la "Un Show Pacatos", la Antena 1. Pentru ca i-a placut atat de mult salopeta portocalie pe care Simona si-o cumparase din Spania, unde a fost in vacanta, Bianca a inceput sa faca presiuni asupra acesteia pentru a i-o ceda. Era asa de entuziasmata de salopeta aia, incat a vrut sa o dezbrace pe Simona ca sa i-o dea ei. Nu a obtinut-o in seara aia, dar a reusit sa smulga de la aceasta promisiunea ca ii va da alta la fel, anunta Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Lady Gaga, cea mai dorita vedeta pe Broadway. Lady Gaga i-a surclasat pe Tom Cruise, Katie Holmes si Britney Spears in cadrul unui sondaj in care fanii erau intrebati pe cine ar vrea sa vada pe Broadway, ea clasandu-se pe primul loc. Potrivit unui sondaj recent, extravaganta cantareata, este prima in topul celebritatilor dorite pe Broadway, obtinand un procent de 32% din voturi. Locul doi a fost obtinut de Britney Spears, urmata de Tom Cruise si Katie Holmes. Pe locurile cinci si sase s-au clasat Miley Cyrus si Justin Bieber, scrie Libertatea.

Andreea Tivadar isi umple sutienul cu buretei din silicon. Fosta amanta a lui Florin Moldoveanu, iubitul Deliei Matache, este complexata de marimea sanilor sai. Pentru ca nu a fost prea inzestrata de Mama Natura la capitolul nuri, Andreea Tivadar apeleaza la tot felul de trucuri pentru a parea mai dotata. Desi solutia cea mai simpla ar fi implantul mamar, manechinul prefera sa isi indese in sutien pernute de silicon, sanii sai parand astfel ceva mai mari. La prezentarea de moda pe care a avut-o saptamana trecuta in clubul Bellagio, Tivadar a fost prinsa cu mata-n sac. Pernutele de silicon i-au alunecat usor de sub costumul de baie, momentul fiind imortalizat de fotoreporterii prezenti la eveniment. Pe langa aceasta belea, Andreea Tivadar a ramas si fara ultimul iubit, Benny, un milionar din Baia Mare, informeaza Click.

Sanziana Buruiana: "Cand eram mai mica, eram tocilara! Nici nu ieseam din casa". Sanzi este foarte fericita ca a terminat Masterul cu nota 10 si a dezvaluit ca in urma cu cativa ani nici nu iesea din casa, pentru ca statea sa invete. Eforturile sale au fost rasplatite de fiecare data, frumoasa blonda fiind premianta. "In liceu eram o mica tocilara. Am fost la un liceu foarte bun, la Mihai Viteazu, si cred ca lucrurile astea m-au ajutat, iar acum m-am descurcat destul de bine", a declarat Sanziana pentru Cancan.

Bianca Dragusanu si-a tatuat initialele lui Catalin Botezatu pe incheietura mainii. Fosta blonda a lui Bote si-a tatuat initialele "CB" pe incheietura mainii stangi. Bianca a afirmat ca literele reprezinta initialele lui Catalin Botezatu, "barbatul pe care l-a iubit cel mai mult pana acum". Nici prietena blondei, Lavinia, nu s-a lasat mai prejos si si-a tatuat initialele... Biancai, motivand ca ea "este singura persoana pe care o iubeste", scrie Libertatea.

Luciu, penalizata daca intarzie, bea sau se drogheaza. Nicoleta a semnat contractul cu celebritatea in urma cu opt ani, cand a intrat in ograda trustului Pro. Vedeta a avansat repede de la stadiul de asistenta la cel de actrita, iar rolurile curg rauri-rauri. Totusi, succesul oferit pe tava are pretul sau: multe obligatii, interdictii si posibile penalizari. O data angajata in trustul Pro orice vedeta are succesul garantat, dar daca a plecat, nici ca mai exista cale de intoarcere. Desi oportunitatile li se ofera, practic, pe tava, prezentatorii tv si actorii sunt nevoiti sa se supuna unor serii de rigori, din partea producatorilor, informeaza Click.

Cheeky Gabriela: "Am facut nebunii pe plaja cu iubitul meu". Monica si Gabriela au povestit pentru reporterul Happy Hour care a fost cel mai frumos si cel mai sexy moment din viata lor. Gabriela, care are o relatie cu englezul Nick, a povestit ca cel mai sexy moment din viata ei a fost cand a facut nebunii cu iubitul ei pe plaja. Cat despre cea mai frumoasa amintire: o scurta vacanta de vis, de 5 zile, oferita de iubitul ei, in Spania. "Am facut nebunii cu Nick pe plaja, doar atat am avut de zis" a spus Gabriela zambind. A doua jumatate a gemenelor Cheeky, Monica a marturisit ca nu-si mai aminteste care este cel mai sexy moment din viata sa, intrucat era prea mica pentru a recapitula toate detaliile de la momentul respectiv, anunta Cancan.

Katy Perry a facut o pasiune pentru Cheryl Cole. Cheryl Cole nu are motive de ingrijorare cu privire la sex-appeal-ul sau pentru ca nu duce deloc lipsa de oferte din acest punct de vedere. Nu stim insa daca este atat de incantata dat fiind faptul ca femeile sunt cele pe care le innebuneste frecvent. Dupa ce Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, si-a declarat public admiratia pentru Cheryl, a venit randul interpretei Katy Perry sa dezvaluie faptul ca a facut o pasiune pentru fosta sotie a jucatorului de fotbal Ashley Cole. Perry a participat la preselectia emisiunii X Factor, alaturi de juriul din care face parte si Cheryl Cole. Katy declarase inca dinainte s-o cunoasca pe fosta membra a formatiei Girls Aloud, ca este innebunita dupa gropitele acesteia, scrie Libertatea.