Amantul Monicai Columbeanu continua dezvaluirile: "Am facut dragoste cu ea". Englezul Richard continua sa povesteasca ce s-a intamplat intre el si Monica Columbeanu. Amantul doamnei de la Izvorani a dezvaluit ca au facut dragoste, Moni mergand de mai multe ori la el acasa, ori el in apartamentul Deliei Antal, cand aceasta nu era acasa, afirma Cancan

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana si Alex: ieri s-au injurat, azi se pupa! Dragoste cu nabadai sau impacare de ochii lumii?! Nimeni nu pare sa mai inteleaga relatia dintre Oana Roman si tanarul Alex Avram. Marti, la lansarea restaurantului Cosmopolitan, toata lumea a ramas fara replica atunci cand mezina lui Petre Roman s-a giugiulit in public cu fostul iubit, care a venit la eveniment neinvitat, pentru a-i face o surpriza si a o convinge sa se impace cu el, informeaza Click.

Sorin, Ro-Mania: "M-am abtinut sa nu sar pe ea!" Sorin, fostul cantaret al trupei Ro-mania despre care se spune ca ar avea o idila secreta cu Pasarin, nu ascunde faptul ca este coplesit de sexualitatea ei. Sorin recunoaste cu o sinceritate debordanta ca a avut probleme la secventele in care a impartit patul cu Pasarin. "Cosmina este o tipa extrem de misto, care emana o sexualitate incredibila. As vrea sa-l vad pe barbatul care poate sta in pat langa ea cu mainile in san. Eu, unul, m-am abtinut cu greu sa nu sar pe ea", ne-a dezvaluit Sorin, se mentioneaza in Cancan.

Chilian: "Numai avem repere de tip muzical, se face muzica de c****!" Florin Chilian a acordat un interviu siteului 220.ro, in care a vorbit despre noul sau album si a criticat dur piata muzicala din Romania. "Nu mai avem o scara a valorilor, repere de tip moral... de muzica nici nu mai vorbesc, la ce spanac de muzica se face, ca sa nu zic c**** de-a dreptul. E o minune ca am reusit sa ajung aici dupa 15 ani de cand am incheiat acest proiect, de aici si dedicatia: catre Parlament, Guvern, curve in general", a spus Florin Chilian, asa cum apare in Libertatea.

"Regina Sanilor", si-a tras crasma in Centrul Istoric! Oana Bercaru, cunoscuta ca "Regina Sanilor", si-a investit banii castigati din modeling intr-o carciuma de pe strada Smardan din Bucuresti. Ea si-a dechis un bar intr-o cladire istorica din centrul vechi al Bucurestiul, in care a functionat in 1859 hotelul "Concordia", se specifica in Click.

Inna, topless pe coperta "FHM" Franta. Cantareata este vedeta numarului de iulie al celebrei reviste. Romanca intra in galeria starurilor internationale alese de publicatia franceza dupa Kim Kardashian si Lady Gaga. Ieri, in Franta a aparut numarul de iulie al revistei "FHM". Vedeta pe coperta este romanca Inna, cantareata care detine locul 1 la vanzari pe piata locala, surclasand staruri precum Timbaland, Lady Gaga si David Guetta, sustine Cancan.

Mihaela Radulescu, cu sanul la vedere. Raduleasca a jurizat miercuri seara un concurs de frumusete in clubul Princess din Bucuresti. Acolo s-a prezentat cu un tricou destul de lejer, care a tradat-o in mai multe randuri. Diva de la Antena a primit un onorariu de 3.000 de euro pentru a participa la acest eveniment. Suma o va dona, in totalitate, sinistratilor din zona Moldovei, urmand astfel exemplul fostului sot, Elan, care a dat bani pentru ajutorarea oamenilor loviti de soarta din Dorohoi, afirma Click.

Mel Gibson, catre fosta iubita: "La cum te imbraci o sa te violeze niste negri". Intr-una din cele mai violente certuri dintre Mel Gibson si fosta sa iubita, Oksana Grigorieva, actorul ii adreseaza injurii rasiste cantaretei, de fata cu fetita lor, Lucia. Mel Gibson este cunoscut pentru 'iesirile' sale pentru si faptul ca, atunci cand se afla sub influenta bauturilor alcoolice, rosteste vorbe puternic rasiste, relateaza Libertatea.

Pitbull canta in Herastrau pe 80.000 de euro. Americanul va sustine, sambata noapte, un show live, alaturi de un band de 12 membri, intr-un cunoscut club bucurestean. La negocieri, pe langa pretul piperat, artistul a solicitat un stoc de sampanie scumpa si a avut pretentii legate de transport. Pitbull canta sambata in Romania. Pretul platit de organizatorii show-ului nu a fost deloc mic. Pe langa cei 80.000 de euro pe care i-a solicitat pentru el si cei 12 membri ai bandului sau, americanul a avut o serie de pretentii care ar fi putut da peste cap negocierile, se mentioneaza in Cancan.