Americanii, innebuniti de fundul Innei. Chiar daca muzica Innei, care a innebunit toata Europa, inca nu a ajuns in Statele Unite, interpreta romana si-a facut intrarea in showbizul de peste Ocean cu cateva fotografii extrem de sexy. Site-ul www.celebritythongslips.com a publicat, zilele trecute, imagini dintr-un concert al Innei, concentrandu-se asupra fundului romancei. "Este una dintre cele mai sexy cantarete din Romania. Speram ca va ajunge cat mai curand si in Statele Unite", noteaza cei de la site-ul respectiv. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Marciuca si Enache s-au logodit in secret. Inevitabilul s-a produs: Iuliana Marciuc s-a logodit cu Adrian Enache. Ce-i drept, ei au facut-o pentru a putea nasi un prieten, dar asta nu inseamna ca juramintele celor doi n-au fost cat se poate de serioase, mai ales ca au fost facute in fata preotului. Iuliana Marciuc si Adrian Enache au fost prezenti, weekendul trecut, in localitatea bulgareasca Balcic, pentru a fi prezenti la nunta bunului lor prieten, omul de afaceri Sorin Marcus, cu aleasa lui, Carmen. Prezenta lor la ceremonia care a avut loc chiar la celebrul palat de la Balcic, ce i-a apartinut Reginei Maria, nu a fost deloc intamplatoare. Cei doi au jucat un rol important in acest ritual: au fost a doua pereche de nasi. Doar ca, pentru a indeplini acest rol, preotul le-a cerut, conform traditiei crestine, sa fie logoditi. Zis si facut: slujba propriu-zisa de nunta a fost precedata de una scurta, de logodna. Integral in Libertatea.

Laura Andresan, alaturi de doua prostituate, pe strazile din Tunisia. Laura Andresan darama mitul conform caruia in tarile musulmane nu exista prostitutie. Plecata in vacanta in Tunisia, "Profa de sex" a vazut cum pe strazile din Sousse prostitutia e in floare, iar Coranul nu este deloc interesant pentru femeile care-si ofere serviciile sexuale contra cost. Integral in Libertatea.

Irinel: "Mie si lui Moni ne merge foarte bine". Irinel a trecut cu vederea inca o data escapadele sotiei sale. Nici macar afirmatiile lui Richard, avocatul englez care a spus ca a facut sex cu Monica, nu au reusit sa-i stirbeasca lui Irinel increderea. Ba chiar, miliardarul ne-a declarat ca isi doreste inca un copil cu Moni. Miliardarul Irinel Columbeanu nu pare deloc afectat de scandalurile care se tin scai de sotia sa. Desi gurile rele sustin ca divortul de Monica este iminent, deoarece aceasta a calcat stramb de prea multe ori, se pare ca, in opinia miliardarului, lucrurile nu stau deloc asa. Integral in Click.

Silvia Dumitrescu s-a tuns din nou periuta. S-a lansat la varsta de 25 de ani si anul acesta implineste tot atatia ani de cariera. Silvia Dumitrescu a socat mereu prin look-ul nonconformist. Acum, la 50 de ani, artista revine in forta. Si s-a tuns din nou foarte scurt, periuta, asa cum s-a simtit bine dintotdeauna. In plus, spre sfarsitul lunii va lansa un material "Best Of", produs de casa de discuri a lui Ovidiu Komornyik. "Ma simt ca o adolescenta, am foarte multa energie", declara Silvia. Desi are ceva probleme de sanatate, cu tiroida, interpreta se simte din ce in ce mai bine. Integral in Click.

"Mama Natura" si-a gasit BMW-ul lovit cand s-a intors de la mare. Roxana Ionescu si sotul ei, Laurentiu, au petrecut un weekend romantic, in doi, la mare. Desi se innorase si statea sa ploua, vedeta s-a incapatanat sa ramana pe plaja, ea atragand privirile tuturor turistilor cu formele sale apetisante. Pentru ca nu le place foarte mult agitatia si aglomeratia, cei doi soti au preferat sa se cazeze intr-un complex din Navodari. Duminica seara, cand s-a intors de la mare, prietenii au anuntat-o pe Roxana ca BMW-ul sau a fost avariat: "Mi-a cazut ceva pe capota, din cauza furtunii. Mi-a indoit-o destul de rau, trebuie sa o duc la service", a declarat vedeta, pentru Click.

Gigi Becali a bagat branza de oaie in meniurile de la Bruxelles. Dupa fiecare sedinta la Parlamentul European, Gigi Becali ia masa la restaurantul Cipriani, impreuna cu alti colegi europarlamentari. Becali le-a cerut proprietarilor carciumii sa includa in meniu si branza de oaie. "Gigi Becali ne-a cerut branza de oaie in meniul zilei, pentru ca, de fiecare data cand ajunge la Bruxelles, vine la noi si mananca si pranzul, si cina. Serveste el celebrele scoici Moules Provencale sau meniul spaniol din scoici si creveti de mare, dar nu exista masa la care sa nu aiba pe farfurie branza de oaie. Este mereu vesel, face glume si, indiferent cu cine este la masa, el achita nota si mereu ne lasa bacsis", a declarat Mihai Radu, proprietarul restaurantului. Integral in Cancan.

Mihaela Radulescu: "Sunt o pofticioasa! As manca si opt amandine!". "Ma preocup de mine, marturisesc ca mananc sanatos, nu tin neaparat diete sau regim pentru ca nu rezist. Sunt pofticioasa, mananc in cantitati mici ceea ce stiu ca nu am voie sa mananc, cum ar fi dulciurile... adica mananc doar o amandina, nu patru, desi le-as manca pe toate opt!" afirma pentru perfecte.ro, Mihaela care nu crede in sportul cu antrenor ci in antrenamentele individuale, ea a ales joggingul. Integral in Cancan.