A dansat pe mese pana a ramas insarcinata. Oana Ionita, "bebelusa blonda" de la "Cronica Carcotasilor", se asaza la casa ei. Dupa ce si-a petrecut verile ultimilor ani la Ibiza, "bebelusa" lui Huidu se pare ca a inteles in sfarsit de ce toate drumurile sale se indreptau catre Spania. La mii de kilometri departare de tara, ea si-a gasit fericirea alaturi de un spaniol caruia ii va darui un copil in maximum doua luni. Asa se face ca, dupa ani de zile in care a facut naveta Romania-Spania, unde se ocupa de dansatoarele din clubul Amnesia din Ibiza, vedeta de la Prima TV a invatat lectia destinului, care, in cazul ei, i-a adus prin jobul din insula un barbat si un copil. Acesta va avea cetatenie dubla si se va naste intr-o clinica din Spania, unde, de altfel, sarcina "bebelusei" este monitorizata atent de catre medicii specialisti, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Natalia Mateut isi vinde gentile vechi in strada. Fiica lui Dorin Mateut a gasit solutia perfecta pentru a avea o garderoba de invidiat si in plina criza financiara. Vedeta poarta hainele si gentile doar de cateva ori, dupa care le vinde si isi recupereaza jumatate din bani. Admiratoare infocata a hainelor si a gentilor scumpe, de firma, vedeta are o garderoba impresionanta, pe care o innoieste o data la cateva luni. Cu toate acestea, vedeta nu arunca nimic din ceea ce nu mai poarta, ci vinde obiectele vestimentare, la randul ei. Natalia a fost surprinsa de fotoreporterii Click! in urma cu doua zile, in zona Dorobanti, cand le-a dat unor barbati doua posete de firma: Unul dintre cei cu care m-am intalnit este unchiul meu. I-am dat lui doua genti sa le vanda. Una dintre ele este a mea, a costat 800 de euro si vreau pe ea 400 sau 450, a declarat vedeta, pentru Click.

Adelina Pestritu "sparge" mii de euro pentru o vacanta in Acapulco. Asistenta lui Mihai Morar va pleca in vacanta cu un grup de prieteni si are de gand sa "sparga" mii de euro pentru a se distra. Destinatia pe care a ales-o fosta sotie a lui Liviu Varciu pentru a se bronza si relaxa este statiunea Acapulco. "O sa plec in concediu cu prietenii, in Acapulco. Presupun ca vacanta ma va costa cateva mii de euro. Nu stiu exact", a spus Adelina Pestritu, informeaza Libertatea.

Nicoleta Luciu se face araboaica. Nicoleta Luciu a fost distribuita in telenovela "Iubire si onoare" de la Acasa TV in rolul araboaicei Soraya, a doua sotie a unui barbat bogat, pe nume Aziz. Actrita a filmat timp de doua saptamani scene dificile in Turcia, la Bodrum. "Nu e deloc usor sa fii femeie in lumea araba", spune Luciu. Cu ocazia deplasarii in Turcia, Nicoleta a realizat si o sedinta foto incendiara pe plajele insorite, scrie Cancan.

Anda Adam si-a legat dansatorii cu lanturi! Lady GaGa a devenit un model pentru solistele noastre. Cum originalitatea divei este greu de egalat, Anda Adam se inspira la greu din show-urile divei, imitand-o in tot ce face pe scena. Anda Adam a facut senzatie sambata, intr-un club din statiunea Mamaia, cu o coregrafie care a lasat publicul cu gura cascata. Artista si-a legat dansatorii cu lanturi de gat, ca pe catei, si si-a facut intrarea pe scena in stilul socant, brevetat de faimoasa Lady GaGa. Solista a copiat si din stilul vestimentar nonconformist al artistei internationale, sperand ca, astfel, va atrage cat mai multi tineri la concertele sale. Anda Adam a suferit mai multe schimbari de look de-a lungul anilor, fiind si acum in cautarea unui stil care sa o defineasca, anunta Click.

Andreea Necula: N-am avut nici o treaba cu Cici de la Sistem. Sexy-pilotul de raliu Andreea Necula a negat zvonurile aparute in presa in ultimele zile, conform carora ar fi avut, in urma cu mai mult timp, o relatie cu Cici, percutionistul trupei Sistem. Ciprian Rogojan, alias Cici, a fost parasit de sotie, din cauza infidelitatilor, fapt care a inflamat spiritele. Frumoasa bruneta a marturisit ca intre ea si artist a fost doar o frumoasa prietenie. N-am avut nici o treaba cu Cici. Intre noi a fost si este doar o frumoasa relatie de prietenie. Nimic mai mult. Chiar imi pare rau sa aud ca trece prin astfel de momente. Sunt convinsa insa ca amandoi se iubesc si ca nimic n-o sa-i desparta, a declarat Andreea Necula, informeaza Libertatea.

Madonna s-a apucat de crescut gaini. Cantareata americana Madonna, in varsta de 51 de ani, s-a intors la radacinile ei italienesti pentru cea mai recenta reclama Dolce &Gabanna in care a aparut. Pentru aceasta, artista a pozat in timp ce tinea o gaina in brate, alaturi de un model masculin musculos, in vreme ce in alte imagini apare fie participand la o sarbatoare taraneasca, fie jucandu-se cu un bebelus, scrie Cancan.

Botezatu a sarutat o pretendenta in direct! Numarul femeilor cucerite de Catalin Botezatu creste de la o zi la alta. "Burlacul" nu a rezistat tentatiei si a dat curs invitatiei pe care i-a facut-o Madalin Ionescu: a sarutat-o pe una dintre concurentele emisiunii in direct. Botezatu a recunoscut ca a inceput sa vibreze la avansurile fetelor si ca doar doua dintre ele au ramas nesarutate: "Ceea ce se intampla aici depaseste granitele unui reality-show. De cateva saptamani ma simt extrem de relaxat si am si uitat ca este doar un consurs. Au ramas doar doua fete nesarutate de mine din cele 22 de concurente. In acest moment sunt confuz de sentimentele mele", a declarat acesta, anunta Click.

Vanessa Paradis: Distanta face relatia mea cu Johnny Depp mai stabila. Vanessa Paradis si Johnny Depp, cei care formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete, au marturisit ca relatia lor rezista datorita distantei care e uneori intre ei. Faptul ca nu suntem impreuna in fiecare zi reprezinta un rol important in a mentine relatia noastra stabila. Si apoi, avem mult respect si admiratie unul pentru celalalt. Intelegem ca, daca vrem ca relatia noastra sa continue, trebuie sa ne oferim spatiu, sa ne permitem unul altuia sa iesim singuri si sa avem incredere, a declarat cantareata si actrita franceza, informeaza Libertatea.