Columbeanca risca 5 ani de puscarie pentru ca a lovit cu masina un fotograf. Monica Columbeanu s-a ales cu dosar penal pentru ca a calcat cu masina un paparazzo. Daca va fi gasita vinovata, diva si-ar putea petrece urmatorii 5 ani la puscaria pentru femei de la Targsor. Monica Columbeanu va mearge la politie pentru a fi audiata intr-un dosar in care este acuzata de vatamare corporala grava de un fotoreporter pe care se pare ca l-a lovit cu masina in timp ce o poza. Incidentul s-ar fi petrecut pe 25 mai, chiar cand Irinel isi aniversa 52 de ani de viata, afirma Libertatea.

vedeteFoto: Colaj foto

Diaconescu: "Cand voi deveni presedinte, il pun pe Badea ministru". In cadrul emisiunii "Rai da Buni" de la Antena 2, Dan Diaconescu a facut cateva declaratii senzationale in direct, prin telefon. Moderatorul de la OTV a declarat ca insusi presedintele Basescu i-a spus ca ar avea sanse sa-i ia locul de la Cotroceni, mentioneaza Click.

Arsenie si-a facut de cap cu bautura si femei! Imaginea angelica pe care Arsenie obisnuia sa o afiseze a fost grav sifonata in weekend, cand el a fost fotografiat de paparazzii CANCAN impleticindu-se in drumul spre hotel. Neglijent si cu hainele sifonate, acesta a lasat sa se inteleaga ca a petrecut mai mult decat... poate duce. Cunoscut ca fiind un tip cuminte si preocupat de imaginea lui, Arsenie a oferit un aspect total inestetic paparazzilor CANCAN, weekendul trecut la mare. Fostul component al celebrei trupei O-zone a petrecut pana spre dimineata si a parasit clubul intr-o stare deplorabila. Ciufulit, cu hainele ravasite si cu burta plina la vedere, artistul moldovean inainta pe alee sprijinindu-se de partenera lui, o bruneta, alta decat Agnes, mulatra cu care a avut o relatie secreta in Romania, scrie Cancan.

Printesa Lia a aruncat bomba: "Brad Pitt vine la toamna in Romania!" Alteta Sa Regala a aflat, de la o prietena care lucreaza in stafful lui Brad Pitt, ca faimosul actor american va veni, la toamna, in Romania. Prezenta la vernisajul unei expozitii despre Vlad Tepes, care a avut loc aseara la Muzeul National de Arta, Printesa Lia a dezvaluit: "Brad Pitt va turna, in toamna acestui an, la Curtea de Arges, un film despre voievodul roman, nu despre Dracula, asa cum probabil cred multi. Scenele de exterior ale peliculei vor fi filmate in Romania, iar cele de interior, in Bulgaria", scrie Libertatea.

Andreea Banica a dat-o pe show-uri sexy! Andreea Banica a urmat exemplul colegelor ei de breasla, care au reusit sa umple sali intregi cu ajutorul coregrafiilor cu iz erotic si a facut un spectacol pe cinste la inaugurarea unui restaurant din Bucuresti. Daca pana acum s-a tinut departe de aceasta "reteta a succesului", Andreea Banica a simtit si ea nevoia sa o adopte. Culmea, dupa ce a nascut si si-a recapatat silueta, blonda a devenit mult mai dezinvolta si mai dezinhibata in show-urile ei, chiar daca nu ea a inventat acest tipar. Andreea a oferit o mostra pe cinste din noua ei imagine artistica in urma cu doua zile, cand a fost invitata sa cante la inaugurarea unui restaurant, mentioneaza Cancan.

Catalin Botezatu este pretentios: detesta femeile proaste! Designerul Catalin Botezatu a facut cateva marturisiri la inceputul emisiunii "Burlacul", in care detine rolul principal. Telespectatorii si-au putut face o impresie depre preferintele creatorului de moda in materie de femei. Daca defectele fizice si chiar infidelitatile pot fi trecute cu vederea, prostia nu este acceptata, afirma Libertatea.

Mel Gibson: "Te-am caftit, da, dar ai meritat-o!" Jurnalistii de la site-ul american Radaronline.com detin o inregistrare care atesta ca starul Mel Gibson, de 54 de ani, era violent cu fosta logodnica, rusoaica Oksana Grigorieva. Actorul australian Mel Gibson a dat de bucluc. Jurnalistii de la site-ul Radaronline.com au intrat in posesia unor noi inregistrari audio care demonstreaza ca starul din "Braveheart" si-a agresat cu adevarat fosta iubita, pe cantareata rusa Oksana Grigorieva (39 de ani), lucru pe care il si recunoaste cu gura lui. "Ce fel de barbat e acela care loveste de doua ori o femeie, in timp ce aceasta ii tine in brate propriul copil?", il intreaba la un moment dat Oksana pe actor, printre hohote de plans. "Asa si? Te-am caftit, da, dar ai meritat-o", vine replica prompta a lui Mel, scrie Cancan.

Peter Andre s-a prabusit pe strada, cu dureri in piept. Cantaretul a tras o sperietura sora cu moartea, ieri, dupa ce s-a prabsit pe strada, in apropierea casei sale, in timpul programului de alergare, acuzand dureri puternice in zona inimii. Andre a crezut ca tocmai a suferit un atac de cord. Un trecator l-a ridicat si l-a ajutat sa ajunga acasa, unde fratele sau a chemat o ambulanta. Medicii l-au linistit repede pe solist anuntandu-l ca n-a suferit decat o intindere a unui muschi din piept, si nu un infarct, scrie Libertatea.

Justin Bieber vrea sa ramana virgin pana la casatorie. Cantaretul Justin Bieber a urmat pasii facuti de fratii Jonas si de Britney Spears, si a spus ca va ramane si el virgin pana cand va intalni fata potrivita, sau chiar pana cand se va casatori. Pana si mama lui, Pattie Mallette, a recunoscut ca asa a decis baiatul sau. "Si-a exprimat dorinta de a ramane pur, de a onora femeile si de a le trata cu respect. Asa ca, din fericire, asta ramane valabil", mentioneaza Libertatea