Sanziana si Andreea au povestit de prima lor partida de amor: "Am facut sex la 18 ani" Prima data nu se uita niciodata! Chiar daca astazi viata lor intima tine prima pagina a ziarelor, vedetele autohtone marturisesc ca amintirile si sentimentele cele mai puternice sunt legate de noaptea in care si-au pierdut virginitatea, in adolescenta. Primul iubit al Sanzienei a fost un coleg de liceu, cu un an mai mare decat vedeta. "Mi-am pierdut virginitatea la 18 ani, iar prima experienta a ramas o amintire frumoasa. S-a intamplat acasa la el, cu baie in petale de trandafiri, cu sampanie, ciocolata si multe lumanari. Cam dupa sase luni, m-am indragostit insa de un alt baiat, insa am ramas prietena cu primul meu iubit", ne-a spus "pupaza" lui Bahmu. Fotomodelul Andreea Tonciu si-a inceput viata sexuala la 18 ani: "Era primul meu prieten adevarat, adica ceva mai mult decat copilariile de pana atunci. Totul a fost foarte romantic: s-a petrecut la malul marii, pe nisip. Am stat patru ani cu acel baiat si visam sa ne casatorim". Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Tolea s-a rasturnat cu masina. Luptatorul K1, Tolea Ciumac a fost implicat intr-un accident rutier, in aceasta dimineata, in jurul orei 3.00, potrivit editiei electronice a cotidianului Ziua de Constanta. Tolea conducea un autoturism marca Volkswagen Touareg si venea dinspre Mangalia spre Constanta. Din primele cercetari reiese ca luptatorul nu a vazut sensul giratoriu la timp si s-a urcat peste bordura. Din fericire, Tolea si pasagerul din dreapta nu au fost raniti, dar masina s-a rasturnat si a fost grav avariata. Integral in Libertatea.

Cadou scarbos: Enrique Iglesias a primit de la o fana un tampon folosit. Ce nu fac fanii infocati pentru a atrage atentia idolului lor?! De exemplu, Enrique Iglesias a avut parte de o surpriza neplacuta din partea unei fane. Artistul a primit un cadou extrem de scarbos: un tampon folosit. "In urma cu cativa ani, am primit un cadou cu adevarat ciudat. Am primit un tampon folosit, a fost dezgustator! Acesta a fost cel mai straniu lucru pe care mi l-au trimis fanii", a marturisit vedeta pentru site-ul Showbizspy. Integral in Libertatea.

Cheryl Cole, in stare grava la spital. Surse apropiate cantaretei au dezvaluit pentru News of The World ca artista este in continuare in pericol de moarte, mai ales ca sistemul ei imunitar este la pamant. Cantareata respira cu ajutorul unui tub de oxigen, nu poate vorbi si are lichid la plamani, afectiune care nu poate fi tratata deocamdata. "Era cat pe ce s-o pierdem, iar lupta continua. E foarte slabita, boala a pus stapanire pe ea. Starea sa s-a agravat foarte mult, slava Domunului ca a fost diagnosticata la timp". Integral in Click.

Raicu a nasit o fetita de la orfelinat. Andreea Raicu are o sensibilitate aparte pentru copiii saraci si orfani. Vedeta Prima TV a adoptat la distanta, in urma cu trei ani, o fetita de la Centrul de Plasament "Sfantul Macrina" din Bucuresti. Sambata, ea a devenit parintele spiritual al unei alte fetite sarmane. Andreea Raicu isi doreste cu ardoare o familie, insa nici un barbat care a trecut prin viata sa nu a fost demn sa-i devina sot si nici tata al mostenitorilor ei. Integral in Click.

Patricia Kaas i-a cantat lui Remus Truica. Remus Truica a implinit 40 de ani. A amenajat un cort ca la nunta. Si-a rasfatat musafirii cu purcei de lapte, berbeci la protap si rauri de bautura. Megapetrecere, sambata seara, pe malul lacului Snagov. Omul de afaceri Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase, a implinit 40 de ani si a rupt gura targului cu un chef demn de cartea recordurilor. Mancarea si bautura au curs in valuri, iar ambianta a fost asigurata de frantuzoaica Patricia Kaas, dar si de Loredana, care, cu ritmurile ei dracesti, a ridicat asistenta in picioare. Integral in Cancan.

Delia si-a pierdut controlul pe scena. Delia a reusit sa incendieze un public constituit de 50.000 de oameni la premiile industriei muzicale romanesti, care s-au desfasurat sambata seara in centrul Craiovei. Blonda a urcat pe scena alaturi de doua dansatoare si colegul ei de breasla Christian D., cu care a facut un featuring de exceptie. Provocata de reactia pozitiva a pulicului, Delia a decis sa ofere mai mult si si-a supus partenerul unor scene usor perverse. Dupa ce s-a frecat de el, incitandu-l, i-a condus mana catre posteriorul ei si l-a indemnat sa apuce strans. Integral in Cancan.

Oana Andoni conduce un Jaguar de 100.000 de euro. Oana Andoni vine, mai nou, la serviciu intr-o superba masina neagra, de viteza, care valoreaza in jur de 100.000 de euro. Prezentatoarea conduce pe strazile Capitalei un Jaguar din seria XK, ce dezvolta 510 cai putere, o motorizare care l-ar face gelos pe orice pasionat de masini. Astfel, Oana a reusit sa-si eclipseze toate colegele, dar mai ales pe Andreea Esca, cea despre care se spune, culmea!, ca ar avea cel mai mare salariu din trust. Integral in Cancan.