Simona Gherghe a clacat! Pentru ca lucreaza sapte zile din sapte, stirista a decis brusc sa renunte la emisiunea cotidiana "Povesti de tabloid", care se difuzeaza in cadrul principalului Observator. O saptamana. Atat le-a dat Simona Gherghe sefilor ei sa gaseasca o alta prezentatoare pentru rubrica de stiri mondene din cadrul Observatorului de la ora 19.00. Surse din interiorul postului Antena 1 ne-au declarat ca lunile in care a gazduit atat "Povestile de tabloid", de luni pana vineri, cat si principalul jurnal de stiri din weekend i-au cam pus capac, iar nevoia unei pauze a devenit acuta. Simona le-a cerut sefilor ei sa-i gaseasca o inlocuitoare, iar la finele saptamanii trecute s-a organizat primul casting si s-au facut primele propuneri, scrie Cancan.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Astrologul Ina Manta despre Madalina Manole: "Se salva daca pleca de acasa". Astrologul Ina Manta crede ca, din punct de vedere al astrelor, gestul Madalinei Manole este explicabil. "Crizele existentei umane sunt multe, dar trei dintre ele sunt acute si pot fi purtatoare de zbucium sufletesc si evenimente care zguduie fiinta. Renumita criza de la 40 de ani are numele, in astrologie, de tranzit uranian... Fiecare dintre noi o traim divers: unii isi dau demisia dintr-o pozitie puternica, intrucat Uranus ne cere sa rupem lanturile. Acestea pot fi uneori si lanturi matrimoniale sau orice alta forma de ingradire a libertatii noastre... Madalina, fata delicata, sensibila, a fost nativa a semnului Rac, semn al sensibilitatii, al muzicii sufletesti, dar cu Venus in zodia Fecioara - care i-a dat o maturitate si o rigoare care se poate manifesta ca un comportament obsesiv-compulsiv: tendinta de-a face totul perfect...", informeaza Libertatea.

4 mistere ale mortii Madalinei Manole. 1. Avea cancer? In urma cu circa o luna, se pare ca Madalina a mai avut o tentativa de sinucidere. A luat o supradoza de paracetamol si a ajuns la spital. Surse spun ca analizele ar fi aratat ulterior ca are probleme mari la pancreas, suspectand si aparitia unui neoplasm (forma de cancer). Nu se stie inca daca Madalinei i-a fost confirmat sau nu acest diagnostic.

2. Cum si-a putut lasa copilul? Artista a povestit ca s-a simtit implinita ca femeie dupa nasterea baietelului sau, Petru, pe care si l-a dorit toata viata. Toata lumea se intreaba de ce a facut teribilul gest si nu s-a gandit la micutul in varsta de 1 an si 2 luni care va creste fara mama, scrie Click.

Pesticidul cu care s-a sinucis Madalina Manole i-a fost procurat de o prietena. Pesticidul care s-a aflat in flaconul care a fost gasit langa Madalina Manole este Furadan, o substanta foarte toxica pe baza de Carbofuran si care, ingerat, produce blocarea unei enzime vitale si foarte rapid decesul, spun anchetatorii. Anchetatorii sustin ca informatiile pe care le au pana in prezent conduc la ipoteza ca artista si-ar fi premeditat moartea, dupa tentativa esuata de luna trecuta. Astfel, in urma unei discutii cu o prietena, aceasta i-a adus pesticidul - Furadan (foto,medalion) - in urma cu cateva zile, dupa cum anunta Mediafax, informeaza Click.

Bote a facut scuba diving in Antalya. Dupa ce a luat startul ca lider de audienta in a doua editie a show-ului "Burlacul", Botezatu incepe sa le cunoasca din ce in ce mai bine pe pretendentele sale intr-o locatie de vis: un complex de cinci stele, recent inaugurat in Antalya, Turcia. Excursia pe malul Mediteranei nu putea fi completa fara o aventura de explorare a peisajul subacvatic intr-o sesiune de scuba diving, scrie Cancan.

Sensual si Mantea, din Dorobanti la coada vacii. Andreea Mantea si Simona Sensual s-au aflat in iad timp de trei zile. Fetele au participat la emisiunea "Serviti, va rog" (Pro Tv) unde au fost puse de nea Marin sa faca tot felul de lucruri infioratoare pentru fete de Dorobanti ca ele, printre care gatitul si ingrijitul copiilor. In emisiunea ce va fi difuzata vineri si sambata, fetele vor fi nevoite sa dea la peste, apoi sa-l curete, sa gateasca pentru zeci de persoane, sa faca pe dadaca pentru mai multi copii in acelasi timp si sa spele sute de farfurii, mentioneaza Click.

Lore, la plaja cu noile silicoane! Loredana Chivu profita din plin de zilele caniculare si deja si-a facut abonament la cea mai luxoasa piscina din Sibiu, oras in care locuieste iubitul ei. Desi si-a pus silicoane in urma cu doar trei luni si expunerea la soare nu este tocmai indicata, blonda isi etaleaza cu mare mandrie sanii, purtand sutiene mai mici cu un numar, scrie Click.

Bianca, scandal la emisiunea lui Bote. Telenovela Bianca-Bote continua. Cei doi au avut o intalnire de gradul 0 marti, la o cafenea, asta dupa ce Bianca a facut un scandal monstruos la filmarile emisiunii "Burlacul". Bianca pare dispusa sa faca orice pentru a-l readuce pe Catalin in bratele sale. Daca gesturile sale simbolice, de a-si tatua initialele lui si de a-si vopsi parul roscat, culoarea lui preferata, nu au avut rezultatul scontat, iata ca vedeta a trecut la "atac", mentioneaza Click.

Carmen Bruma e imaginea unui ceai pentru slabit. Vedeta postului Realitatea Tv, Carmen Bruma a devenit de curand imaginea unui ceai pentru slabit. Ea spune ca l-a incercat personal. Zenyth Pharmaceuticals a intregit Gama Help cu doua noi produse de piata: LiverHelp, ceai detoxifiant si hepatoprotector, si SilhouetteHelp, ceai pentru slabit, informeaza Libertatea.

Mel Gibson ameninta ca va da foc casei daca Oksana nu-i face o felatie. O noua inregistrare in care Mel Gibson este extrem de agresiv cu fosta lui iubita Oksana Grigorieva a fost facuta publica. Actorul este foarte nervos ca partenera sa a adormit inainte de a-i face sex oral, motiv pentru care o injura de nenumarate ori. Actorul, desemnat de curand cel mai rau om in viata, ameninta ca va da foc la casa daca iubita lui nu-i va face o felatie, scrie Libertatea.

O tanara il acuza pe Sean Kingston de viol. Cantaretul a avut ghinionul sa se afle duminica seara in acelasi hotel cu doua tinere, de 19 si 20 de ani, aflate puternic sub influenta alcoolului. Cei trei au participat la o petrecere intr-una din camere. Dupa ce Kingston a parasit camera, una dintre tinere s-a plans ca a fost abuzata sexual de acesta. O ambulanta si-a facut aparitia la hotelul Crowne Plaza din Seattle si le-a transportat pe ambele fete la spital, unde au fost supuse unor teste pentru a se afla daca au fost intr-adevar abuzate sexual, mentioneaza Libertatea.

Vince Vaughn va deveni tatic. Actorul Vince Vaughn si sotia sa, Kayla Weber, vor avea un copil, a anuntat, marti, un prieten apropiat al cuplului, citat de accesshollywood.com. Vince Vaughn s-a casatorit cu iubita lui, Kayla Weber, pe 2 ianuarie, in orasul lui natal, Chicago (SUA). Actorul a cerut-o de sotie pe Kayla Weber - in varsta de 30 de ani, de profesie agent imobiliar - la inceputul anului trecut, mentioneaza Libertatea.