Uite cum arata Janet Jackson in costum de baie la 44 de ani. Cantareata Janet Jackson si iubitul ei, Wissam Al Mana, au fost fotografiati in Sardinia, Italia, unde se aflau intr-o scurta vacanta. Vedeta, in varsta de 44 de ani, nu s-a sfiit si a stat sub soarele mediteranean imbracata intr-un costum de baie din doua piese care i-a scos formele in evidenta. In momentul de fata, Janet scrie o carte nutritionista, intitulata "True You", potrivit Radar Online. Ea a declarat ca s-a apucat de scris aceasta carte pentru ca doreste ca "tinerii care o citesc sa se simta frumosi exact asa cum sunt", scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Zavo i-a schimbat garderoba lui Pepe. Ieri, in ziua in care a implinit 31 de ani, Pepe a avut parte de o multime de surprize din partea sotiei sale. Oana Zavoranu i-a comandat cadouri de pe internet, pentru care a scos din buzunar mai bine de 5.000 de euro. "M-am trezit cu o cutie mare, iar Oana mi-a zis ca asta e doar inceputul. In ea erau o multime de haine, comandate de pe net, din America, printre care vreo cinci perechi de pantaloni si vreo patru tricouri. Mi-a schimbat garderoba", a declarat Pepe pentru Libertatea, incantat totodata si de faptul ca de ziua sa a reusit sa se mute in casa din Unirii, renovata din temelii, informeaza Libertatea.

Mihaela Radulescu ii spala lui Otil hainele pline de noroi. Ploaie de dimineata pana seara, noroi din cap pana-n picioare si viata ca intr-o tabara scolara. Cam asa o duce Dani Otil, de duminica, de cand a inceput, la Buzau, concursul de off-road. Pana vineri, in tabara din mijlocul padurii, Otil sta la rulota, dar cu tot confortul de la oras. O saptamana de foc pentru "matinalul" Antenei care, pe langa faptul ca participa la cea mai complexa competitie de off-road din tara, mai e si unul dintre organizatori. Ziua incepe pentru Dani Otil la 6-7 dimineata, pentru ca startul se da cel tarziu la ora 9. "La fiecare competitie, toti colegii ma invidiaza pentru ca reusesc sa ma culc primul si sa ma trezesc tot primul. La masa, astept de multe ori sa se deschida cantina", ne-a marturisit Otil, anunta Click.

Cocos jr si-a tras BMW de 65.000 €. Alin Cocos, fiul vitreg al ministrului dezvoltarii si turismului Elena Udrea, nu pare sa fie afectat de criza financiara. Alin Cocos profita de ocaziile ivite pentru a-si completa colectia de masini de fite. Astfel, el si-a cumparat recent o limuzina BMW 730 din Germania, luata de la Stadel.de (vezi suportul din plastic pentru numerele de inmatriculare) cu numai 65.000 de euro, in conditiile in care un astfel de bolid valoreaza peste 100.000 de euro. Bucuros de achizitia facuta, Cocos jr a iesit ieri la plimbare prin Bucuresti, la volanul noii lui masini. El a fost surprins de fotoreporterii Libertatii in timp ce s-a oprit la un restaurant de lux pentru a lua masa. In afara acestui BMW, Cocos jr mai conduce un Porsche 911 Turbo, alb, care l-a costat in jur de 100.000 de euro, anunta Libertatea.

Isi promoveaza parfumul in sanii goi. Actrita americana Jennifer Aniston, in varsta de 41 de ani, si-a lansat primul ei parfum, numit "Lolavie". Diva, care s-a implicat in fiecare etapa a realizarii produsului cosmetic, de la stabilirea notelor principale si pana la conceptul reclamei, a hotarat sa pozeze in sanii goi pentru a atrage mai multi cumparatori. Sedinta foto a avut loc in Cabo San Lucas, locul in care Jennifer prefera sa isi petreaca vacantele, scrie Cancan.

Scandaluri post-mortem, in showbiz. Socul provocat de moartea Madalinei Manole a fost inlocuit cu socul acuzatiilor pe care parintii regretatei artiste le aduc sotului, Petru Mircea. Ion si Eugenia Manole spun ca vila din Pipera i-a apartinut in exclusivitate fetei lor. Cazul Madalinei nu este primul in care moartea aduce dupa sine conflicte intre rudele lasate in urma. Scandalul Dolanescu continua si astazi in tribunale dupa ce cei doi fii ai cantaretului de muzica populara Ion Dolanescu, Ionut si Dragos, n-au picat de acord la imparteala frateasca a averii lasate de artist. Ion Dolanescu a incetat din viata la 19 martie, anul trecut, si a lasat in urma o avere dobandita de-a lungul vietii. Un apartament in valoare de 220.000 de euro si o vila de 400.000 de euro, ambele in Capitala, o casa in comuna Tunari, estimata la 100.000 de euro, o locuinta de vacanta la Sinaia, de aproximativ 150.000 de euro, un teren de 4.700 mp in Ilfov, evaluat la peste 300.000 de euro, si o casa aflata in constructie in Persinari, estimata la 100.000 de euro, anunta Click.

Delia Matache a fugit de acasa, cu iubitul, cand era adolescenta. Cantareata Delia Matache si mama ei, Gina, au povestit cum a fugit vedeta de acasa pe vremea cand era adolescenta si indragostita. Delia avea 18 ani, era deja vedeta si castiga bani frumosi cand s-a indragostit atat de mult de un baiat incat si-a facut bagajele si a decis sa fuga cu acesta in lume. Mama Deliei a reactionat foarte bine pe atunci, oferindu-se chiar sa o ajute pe artista sa impacheteze bagajele, ceea ce i-a cam taiat acesteia din elan. "Eram vedeta, toata lumea ma stia, plecam in concerte, dar ai mei ma tineau din scurt si nu ma lasau sa ma distrez deloc. Seara, pe la opt-noua trebuia sa intru in casa", si-a amintit Delia amuzata. Se pare totusi ca blonda a fost un copil model, caci dincolo de o viata sentimentala tumultoasa a fost cea care si-a intretinut financiar familia de-a lungul mai multor ani, cat timp parintii au fost someri, scrie Libertatea.