Tanase, uite-ti "Bomba" la plaja! Aflata in aceasta perioada pe Litoral, bomba sexy a lui Cristi Tanase a facut senzatie pe o plaja privata din Costinesti, unde nu a ezitat sa-si arate sanii in toata splendoarea lor. Surprinsa de fotoreporterii Click!, Iulia a intrat insa in panica, vaitandu-se ca o cearta iubitul cu care tocmai s-ar fi impacat. Bomba sexy Iulia Tabacaru a dovedit inca o data ca este lipsita total de inhibitii. Ea s-a refugiat, din cauza caldurii, zilele acestea pe Litoral cu o buna prietena, Gabriela. Fetele au ales Costinestiul si nu Mamaia pentru a nu fi reperate de paparazzi. Mai mult, ele au mers sa se bronzeze pe o plaja privata din zona, tocmai pentru a nu fi deranjate si a face topless in voie, scrie Click.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Cheeky Girls, sexy in Delta. Gemenele de la Cheeky Girls sunt, alaturi de Victor Slav si de Bursucu, coregraful de la "Dansez pentru tine", vedete ale noii editii ale show-ului "Serviti, va rog", care se va difuza vineri si sambata, la PRO TV, de la ora 20.30. Monica si Gabriela si-au etalat fizicul de invidiat printre turistii din Delta, insa au dat de greu atunci cand au fost puse la munca de nea Marin. Cel mai greu a fost sa caute rame pentru pescuit, anunta Libertatea.

Sanziana si Vali Vijelie, doriti la "Dansez pentru tine". Producatorii celui mai de succes show de divertisment au inceput deja recrutarile pentru cel de-al zecelea sezon "Dansez pentru tine", ce va debuta in octombrie, la Pro Tv. Joviali si pusi pe glume, Sanziana Buruiana si Vali Vijelie au facut impresie buna la show-ul "Serviti, va rog!", astfel ca sunt primii pe lista vedetelor dorite la "Dansez pentru tine". Daca vedeta cu cei mai mari sani naturali din showbiz se afla pentru prima oara in fata acestei tentante oferte, nu acelasi lucru se poate spune si despre Vali. Solistul a fost dorit in "competitia viselor" inca de la sezonul trecut, dar el a refuzat elegant producatorii, motivand ca nu doreste sa participe imediat dupa Jean de la Craiova, castigatorul celui de-al optulea sezon, scrie Click.

Iubitul Simonei Sensual, in tandreturi cu o alta femeie. Maharu nu rateaza nicio ocazie de a flirta cu alte femei, chiar si in preajma iubitei sale, Simona Sensual. In urma cu cateva zile, el a "vrajit" o tanara, a luat-o in brate si a facut cu ea mai multe poze. Maharu i-a promis de nenumarate ori Simonei Sensual ca nu va mai calca stramb, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa se distreze in weekend cu o bruneta focoasa, cei doi fiind in tandreturi pe plaja. La inceputul discutiei cu bruneta, iubitul Simonei Sensual parea ca nu-si gaseste cuvintele, fiind mai rezervat in exprimare, insa si-a revenit pe parcurs. Nu a avut nicio problema sa se harjoneasca cu tanara in public si nici nu si-a facut vreo grija de cum va reactiona Sensuala daca va afla de acest episod. Mai ales ca iubita lui se afla la cativa metri de el, intinsa la soare, pe sezlong, informeaza Cancan.

Paris Hilton, doar ce a scapat de politie si ne arata sanii! Paris Hilton a trecut repede peste problemele care le-a avut cu politia din cauza posesiei de droguri. La doar cateva ore dupa ce a scapat de autoritati, vedeta a fost pozata in sanii goi pe o ambarcatiune din Italia. Probabil asa a ales Paris sa sarbatoreasca faptul ca a scapat nepedepsita de politie, anunta Libertatea.

Mitea n-o lasa pe Tonciu sa dea din buric la tv. Pusa pe liber de Kanal D in urma cu doua luni, Andreea Tonciu suspina dupa audienta si dupa o emisiune. Salvarea a venit din partea familiei Prigoana, care i-a propus acesteia un post la Taraf TV, insa gelosul Mitea s-a opus vehement. "Andreea Tonciu e nascuta sa dea din buric", ne asigura Adriana Bahmuteanu, care i-a fost sefa brunetei la Kanal D. Si pentru ca asemenea talent nu trebuie irosit, Bahmu s-a zbatut sa-i asigure Andreei un post de prezentatoare la postul Taraf TV, pe care il patroneaza impreuna cu Silviu Prigoana. "E cea mai tare la buriceala, danseaza foarte bine pe manele si are multe calitati", a laudat-o Adriana pe Tonciu in emisiunea "Agentul VIP" (Antena 2). Din pacate, ideea Adrianei a ramas la stadiul de intentie, caci iubitul lui Tonciu, fotbalistul Nicolae Mitea, nici n-a vrut sa auda de asa ceva, scrie Click.

Vedete care nu au voie sa faca sex. Sufera de diverse boli, au parteneri cu idei ciudate sau sunt obsedati de sex incat au mers la un centru de reabilitare. Acestea si alte cateva sunt motivele pentru care vedetele de mai jos nu au voie sa mai faca sex pentru o perioada scurta de timp. Cheryl Cole s-a imbolnavit de malarie, a stat vreo doua saptamani la spital, iar acum continua tratamentul medicamentos acasa. Din pacate, pe langa pilulele pe care trebuie sa le ia zilnic, frumoasa solista britanica nu are voie sa guste alcool sau sa faca sex. Si, pana la urma, momentan nici nu ar avea cu cine. Britney Spears e libera sa faca tot ce-i doreste inima acum, dar in urma cu vreo trei ani, cand o cam luase razna si cazuse in depresie, parintii ei au luat fraiele in mana si au inceput sa ia decizii in locul ei. Una dintre acestea a fost ca solista americana sa nu faca sex timp de sase luni, anunta Libertatea.