Brigitte Sfat, iubita lui Ilie Nastase: "Eu il iubesc, nu-i vanez banii". Relatia dintre Ilie Nastase (64 de ani) si Brigitte Sfat (33 de ani), fosta vedeta Playboy, se consuma la intensitate maxima. Deschisa dialogului, frumoasa banateanca s-a destainuit Libertatii, explicand ca nutreste sentimente curate fata de Ilie Nastase. Libertatea: Sunt multe voci care te acuza ca te-ai cuplat cu Ilie Nastase pentru banii lui si pentru imagine... Brigitte Sfat: Cei care sustin astfel de lucruri vorbesc doar pentru a se afla in treaba. Eu il iubesc, nu-i vanez banii. Nu am fost si nu voi fi niciodata un om al interesului. Pentru cei care vor sa afle realitatea, le transmit ca sunt o femeie de afaceri mai mult decat stapana pe situatia ei financiara. Am doua saloane de infrumusetare si un restaurant in Timisoara, care merg foarte bine. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Un orfan are grija de mormantul Madalinei Manole. Un orfan de 21 de ani, din Prahova, are grija de mormantul Madalinei Manole din cimitirul ploiestean Bolovani. Mihai face zilnic naveta 10 kilometri, din Valea Calugareasca, pentru a schimba apa florilor si a curata ceara topita. Pentru munca lui, baiatul primeste 5 lei pe zi. Mihai spune ca a cunoscut-o pe Madalina Manole pe vremea cand locuia la un orfelinat din Busteni, unde artista a cantat de cateva ori. "Nu-mi strica niste bani, dar ei nu reprezinta singurul motiv pentru care fac asta. Am remarcat-o pe Madalina Manole cand a venit sa cante pentru noi, iar prima data cand am auzit-o mi-au dat lacrimile. Avea o voce care te facea s-o asculti cu mare drag", relateaza baiatul. Integral in Libertatea.

Liviu Varciu si Andreea Popescu s-au impacat weekendul trecut. S-au cuplat la inceputul acestei luni. Dupa doar doua saptamani, el a decis sa ia o pauza, insa acum s-au reimpacat. E vorba despre cuplul Liviu Varciu - Andreea Popescu. Cei doi traiesc o iubire ca o telenovela. Andreea Popescu si Liviu Varciu nu au rezistat sa stea separati decat cateva zile, dupa ce decisesera sa ia o scurta pauza. La sfarsitul saptamanii trecute, cand presa vuia de "reusita" lui Liviu de a convinge o tanara sa faca sex cu el in doar zece minute, cei doi se distrau linistiti in clubul bucurestean Player, acolo unde a si debutat idila lor. Apoi, amorezii si-au petrecut weekendul impreuna: sambata s-au bronzat la piscina Clubului Diamond, dupa care au mers, amandoi, la ziua de nastere a unui bun prieten de-al actorului, undeva, langa Bucuresti. Integral in Libertatea.

Aniela s-a facut fata rea. Adela Popescu a dat uitarii cele patru roluri de fata buna, iar acum are parte de o provocare, caci va interpreta un personaj negativ, in telenovela "Iubire si onoare". Vedeta a fost surprinsa gesticuland pe platourile de filmare, chiar in timpul unei certe cu rivala sa, Madalina Draghici. Adela nu se afla nici pe departe intr-o vacanta prelungita, asa cum credeau fanii ei, ci se pregateste de zor pentru un rol in serialul "Iubire si onoare", ce va fi difuzat din toamna, la Acasa TV. Desi producatorii si-au dorit cu ardoare sa ascunda faptul ca din distributia telenovelei face parte si Adela, iata ca secretul a fost deconspirat de fotoreporterii Click!

Elan si Mihaela sunt parinti cu schimbul la mare. Divortati de aproape doi ani, Mihaela si Elan Schwartzenberg sunt parinti cu randul pentru fiul lor, Ayan. Aflat cu tatal lui pe Litoral, la Mamaia, Ayan se bucura acum de compania mamei, care ieri i-a luat locul lui Elan in apartamentul de la hotelul Vega. Integral in Click!.

Gigi si Victor Becali au fost la carciuma pe bicicleta. Turul ciclist al Frantei, care s-a desfasurat in aceste zile, le-a trezit imaginatia verilor Gigi si Victor Becali. Cei doi si-au achizitionat doua biciclete de top si au decis ca este momentul sa spuna adio aglomeratiei infernale din Pipera. Iar locul cel mai potrivit pentru a-si lauda noul stil de viata, mult mai sportiv, a fost carciuma preferata a familiei Becali. Si-au parcat bicicletele la distanta regulamentara una de cealalta si s-au asezat la terasa pentru a le povesti prietenilor cum planuieste Victor Piturca sa readuca titlul in Ghencea, dar si despre avantajele mersului pe bicicleta fata de cel cu masina. Integral in Cancan.

Mihai Morar: "Ma multumesc si ca prezentatorul asistentei". Mihai Morar este topit dupa Marina Dina. Acesta nu mai ascunde faptul ca alaturi de ea se simte cel mai bine si impreuna fac o echipa fantastica. Perioada in care blonda a lipsit din emisiune nu a fost pentru ea decat un concediu de odihna. Mihai Morar ne-a declarat, cu toata sinceritatea, ca a stiut ca Marina se va intoarce chiar de a doua zi dupa plecarea ei. Cei doi s-au intalnit imediat dupa ce asistenta si-a dat demisia si au negociat pana a convins-o sa revina, scrie Cancan.

Bote s-a purtat ca un tata cu presupusul lui fiu. Zilele trecute, Catalin Botezatu l-a scos din impas pe Andrei Iordache, unul dintre manechinii lui preferati, aflat intr-o situatie extrem de neplacuta. Printr-o nefericita intamplare, tanarul model, despre care s-a spus, la un moment dat, ca ar putea fi baiatul nelegitim al designerului, s-a trezit fara haine de schimb, dupa ce a cazut victima hotilor, care i-au sustras din masina geanta de voiaj. In ciuda incidentului petrecut in Bucuresti, Andrei s-a vazut nevoit sa se grabeasca spre mare, unde il asteptau "seful lui", protagonistul reality-show-ului "Burlacul" de la Antena 1, dar si ceilalti manechini convocati la o prezentare. "Cand l-am vazut ca nu are cu ce sa se schimbe, ca a ramas doar in slapi, i-am dat tot ce am avut... chiar si sortul de pe mine", ne-a declarat Bote. Integral in Cancan.