Parintii Madalinei Manole vor sa-l ajute pe Petru sa-si creasca fiul. Dupa ce, sambata, parintii si sotul Madalinei Manole s-au evitat la pomana de noua zile, se pare ca batranii au revenit la ganduri mai bune. Sotii Manole nu mai vor custodia nepotelului lor, ci il vor ajuta pe ginere sa il creasca. Beatrice Comaniceanu, avocatul angajat de parintii Madalinei Manole pentru a cere custodia nepotului lor, Petru jr, a anuntat, ieri, ca cei doi batrani nu vor mai solicita ajutorul instantei. "M-a sunat nepotul clientilor mei si mi-a spus sa nu mai depun actiunea. Mi-a explicat ca parintii Madalinei s-au gandit mai bine si, de dragul micutului, spera sa se inteleaga pe cale amiabila cu ginerele lor, Petru Mircea", a declarat Comaniceanu. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Hotnews

Oana Zavoranu isi invoca tatii morti. Oana Zavoranu vrea sa afle adevarul despre modul in care tatal sau natural, Nelu Banicioiu, precum si cel adoptiv, Nicolae Zavoranu, au murit, ea urmand sa apeleze la ajutorul unui spiritist pentru a lua legatura cu acestia. Vedeta e convinsa ca cei doi parinti ai ei o vegheaza din cer si au grija de ea, asa cum au facut si cand erau in viata. Un apropiat al artistei a dezvaluit pentru Libertatea dorinta Oanei de a lua legatura cu parintii sai decedati.

Dudu Steel: "Bote nu a facut in viata lui sex cu o femeie". Actorul de filme XXX, Dudu Steel arunca bomba si dezvaluie ca designerul Catalin Botezatu nu a intretinut niciodata relatii sexuale cu o femeie. Potrivit stripperului, creatorul de moda este genul de homosexual plangacios, care nu-si poate accepta situatia atunci cand pierde un iubit. Declaratiile incendiare facute de Dudu Steel au ca baza marturisirile bunului sau prieten, Oliver Petcu, cel care ar fi fost iubitul secret al lui Catalin Botezatu vreme de mai multi ani. "Repet, asta imi povestea Oliver despre Botezatu, inainte sa fie cu Bianca", a afirmat Dudu pentru site-ul ataclapersoana.ro. "Bote nu a facut in viata lui sex cu o femeie. Lui Botezatu nu i-au placut niciodata femeile." Integral in Libertatea.

Adelina Pestritu si noul iubit, prima aparitie in public ca si cuplu. Trei luni l-a tinut in probe Adelina pe afaceristul Sorin Boiangiu si abia acum acesta a trecut toate testele. Cei doi s-au afisat pentru prima oara impreuna, ca un cuplu oficial, vineri, intr-un club din Timisoara, iar momentan se rasfata impreuna in Republica Dominicana. Adelina Pestritu este in culmea fericirii! Afaceristul timisorean Sorin Boiangiu a demonstrat ca are toate calitatile unui iubit perfect si ca merita titulatura de iubit oficial al frumoasei brunete, scrie Click.

Botezatu: "Voicu este terminat!". Dat afara de Botezatu din echipa lui de manechini, Voicu Panzar a disparut total din show-biz-ul romanesc, dupa participarea la concursul Mister World. Desi avea mari sanse sa revina in calitate de model in prezentarile designerului, iata ca Voicu s-a lins pe bot de acest privilegiu: "Voicu e terminat. Si-a dat seama ca pentru a fi vedeta trebuie sa ai ceva in cap si sa stii sa deschizi gura. "To da bi da best" l-a ingropat. Nu m-a sunat si nici nu mi-a dat mesaj sa isi ceara scuze, dar asta e, si-a facut-o cu mana lui", a declarat Bote, pentru Click!

Catrinel Menghia se dezbraca pe Facebook. La doar o luna dupa ce a aparut in costumul Evei pe coperta unei reviste din Germania, lui Catrinel Menghia a inceput sa-i placa sa pozeze nud. Si nu in cadrul vreunei sedinte foto in urma careia sa incaseze zeci de mii de euro, ci la ea acasa, in oglinda, gratis. Reporterii Cancan au descoperit pe profilul de pe Facebook al romancei o poza incredibila, postata in cursul zilei de ieri. Imaginea, care este realizata intr-o vila, pe plaja, dupa cum sustine Catrinel, o dezvaluie pe frumoasa romanca in toata splendoarea ei.

Mircea Badea si-a aratat pistolul in emisiune. Realizatorul "In gura presei" crede ca lucrurile vor degenera in Romania si se va ajunge ca in Brazilia acolo unde oamenii sunt amenintati cu arma pentru a fi jefuiti. Badea este in dezacord cu persoanele care se emotioneaza mult prea repede atunci cand vine vorba de purtarea unei arme. Vedeta Antena 3 marturiseste ca, in orice moment, poate fi atacat de un nebun sau de o persoana platita sa ii faca rau si, de aceea, a hotarat sa isi procure arma pentru autoaparare. "Nu vreau sa fiu atacat de un nebun, de un dement sau de o persoana platita sa imi faca rau. Sau poate vrea vreunul sa se ia de iubita mea. Arma este pentru autoaparare. Cred ca in Romania, lucrurile vor fi ca in Brazilia, unde oameni vor fi amenintati cu arma pe strada ca sa fie jefuiti. De aceea prefer sa ma protejez de astfel de incidente neplacute", a spus Mircea Badea, la "In gura presei". Integral in Cancan.

"Syda" a scos-o la restaurant pe mezina presedintelui! Bogdan Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Syda, si logodnica lui, mezina familiei Basescu, tin sa inchida gura rauvoitorilor. Ei se afiseaza impreuna, tinandu-se de mana, ca in prima zi, contrazicand astfel zvonurile potrivit carora s-ar fi despartit. Acum catva timp, au aparut informatii ca relatia celor doi indragostiti s-ar fi sfarsit, dupa ce Elena Basescu ar fi aflat de o presupusa aventura din trecut a lui "Syda". Iata ca "despartirea" a fost de scurta durata, pentru ca tinerii au revenit dintr-o vacanta de la Cannes, iar fotografiile de pe plaja au fost publicate in exclusivitate de Cancan.