Florin Calinescu: "Am patru case, ce sa fac cu ele?". Pana la 54 de ani a facut teatru, film, politica, glorie, dragoste si copii. Astazi, libertatea sa este mai presus de orice. Florin Calinescu vorbeste mult, anima rasul, induce seriozitatea. Spune ca nu mai vrea in showbiz, dar arta spectacolului ramane esenta sa. "Depinde ce vrei de la viata. Acum vreau liniste, aer curat si iarba verde. Am trei masini, le tin in garaj. Am patru case, ce sa fac cu ele? Cu ce sa-mi arat puterea? Cu ceasuri, Cadillac-uri, avioane, iahturi? Si cand ajung la 3.000 de km cu mandra, cocoselul...? L-am uitat acasa. Sa iau pastile? (rade) Niciodata! Artificii sexuale? Salut, la revedere!", declara Florin Calinescu pentru Adevarul.

carul_cu_vedeteFoto: Colaj foto

Catalin Botezatu si-a dezamagit mama: "Mi-a facut un scandal monstru!". Desi are 42 de ani, creatorul de moda a fost mustruluit temeinic de mama lui pentru comportamentul imoral pe care il are in cadrul filmarilor pentru emisiunea "Burlacul". Femeia i-a reprosat faptul ca "si-a luat limba in gura" cu toate concurentele, iar lucrul acesta i se pare inadmisibil. "Burlacul" a pus pe jar inimile a 22 de concurente, dintre care numai una o va castiga pe a lui. Pana atunci isi face de cap cu toate. Nebunia de la Antena 1 insa nu este pe placul doamnei Botezatu, mama lui Catalin, care il considera, se pare, indecent si imoral. Femeia este dezamagita de comportamentul fiului ei si a tinut sa-l puna in tema cu acest lucru. Asadar, cheful de distractie al lui Bote a fost curmat cu un simplu telefon. La celalalt capat al liniei se afla mama lui si era extrem de manioasa. "M-a sunat si mi-a facut un scandal monstru! M-a certat ca pe aia mici si m-a luat la rost ca mi-am luat limba in gura cu toate concurentele in fata natiunii. Nu a fost tocmai placut", ne-a recunoscut Catalin, care, probabil, din respect pentru mama lui, o va lasa mai moale cu erotismul, relateaza Cancan.

Bianca Dragusanu a iesit cu "soacra" la masa. Desi sustine sus si tare ca tot ceea ce-si doreste e sa-l aiba pe Catalin Botezatu inapoi, actiunile Biancai Dragusanu spun altceva. Astfel, tanara ce a defilat in week-end pentru designer, la Mamaia, si a spus tuturor ca-si doreste sa-l faca mandru pe Bote, a dat-o iar in bara. Vedeta a fost suprinsa de paparazzii Ring impreuna cu Adrian Cristea si mama lui. Cei trei au luat masa la un restaurant din Herastrau, timp in care Bianca si-a tinut telefonul inchis, scrie Click!.

Andreea Balan este obsedata de igiena orala. Andreea Balan tine mult la igiena orala si are foarte mare grija de dantura ei. "Este foarte importanta igiena orala. Am fost educata sa fiu o persoana extrem de pretentioasa cu corpul meu si cu igiena de orice fel. Ma spal pe dinti de trei-patru ori pe zi cu o periuta electrica. Ani de zile am purtat aparat dentar mobil si n-as investi aiurea daca n-as avea nevoie", ne informeaza Click!.

Ion Luciu despre fiica sa, Nicoleta: "Nici macar tata nu-mi spune!". Ion Luciu continua azi seria dezvaluirilor despre fiica sa, Nicoleta (30 de ani), incepute ieri in Libertatea. In interviul de azi, barbatul de 56 de ani, abandonat de familie in apartamentul din cartierul bucurestean Drumul Taberei, o acuza pe Nicoleta ca-i vorbeste urat, insa recunoaste ca ii e foarte dor de ea. "Sunt paznicul hainelor fetelor mele. Intretin apartamentul din pensia pe care o am. Ca sa mai castig un ban, ma duc sa vand ziare. In bransa asta se cheama ca merg la cersit cu ziarul. Decat sa cersesti cu adevarat, mai bine vinzi ziare in mijlocul intersectiei", povesteste tatal Nicoletei Luciu. De asemenea marturiseste ca "Nicoleta e o fata care a plecat de jos. A fost un copil cuminte, extraordinar. N-a stiut decat scoala-acasa. Am invatat-o sa aiba grija sa nu-si bata joc baietii de ea. Iar acum, cand imbatranesc, in loc sa fiu linistit, e din ce in ce mai greu", scrie Libertatea.

Drew Barrymore: "Am facut sex la telefon. Cred ca este al dracului de ciudat!". Drew Barrymore nu este genul de vedeta care sa treaca prin viata fara a incerca cat mai multe lucruri. Actrita a recunoscut, asadar, ca a facut sex prin telefon si, la momentul acela, i-a si placut. Actrita a marturisit de curand ca a trecut de-a lungul timpului si prin experiente mai bizare, dar inedite: "Am avut parte de sex la telefon. Cred ca este al dracului de ciudat. L-am incercat in intregime, cu ceva succes la un moment dat in viata mea. Dar a fost doar un lucru de experimentat, ca si cum ai purta portocaliu pentru un timp", anunta Libertatea.

Britney Spears a dat iama in bomboane. Pofticioasa. Cantareata americana Britney Spears, in varsta de 28 de ani, este innebunita dupa dulciuri. In timpul unei sesiuni de shopping printr-un mall din Los Angeles, artista nu a rezistat tentatiei si, la vederea unor boluri cu bomboane, s-a dus direct la acestea, gustand din foarte multe sortimente. Bodyguarzii care au insotit-o au asteptat cuminti ca Britney sa-si potoleasca pofta de dulce si sa-si vada de drum, scrie Cancan.