Oana Paveluc, reprezentanta Romaniei la finala concursului Miss Universe 2010, a povestit intr-o corespondenta pentru unul dintre cotidienele centrale un moment neplacut trait in Times Square, cand un vanzator de hotdog i-a dedicat o melodie "specific romaneasca".

Miss Universe Romania 2010Foto: missuniversromania.com

"Am facut o oprire in Times Square. Evident ca nu ma puteam abtine sa incerc celebrul hotdog american vandut la standuri ambulante".

"Cand vanzatorul a aflat ca sunt din Romania, s-a gandit sa-mi faca o surpriza: mi-a dedicat o melodie despre care el credea ca este specific romaneasca.

Din pacate era o manea. Poate daca incerca o melodie a lui Gheorghe Zamfir sau muzica populara reusea sa ma bine-dispuna, dar asa a reusit doar sa ma supere. Manele la New York! Trist!", a spus Oana Paveluc pentru Click.ro.

Oana Paveluc se afla in aceasta perioada in Statele Unite si va intra in cantonament pentru finala din Las Vegas a concursului Miss Universe 2010. Tanara a ajuns sa reprezinte Romania dupa ce Alexandra Catalina Filip a renuntat la titlul suprem obtinut in cadrul competitiei nationale desfasurate in luna iulie.

Oana are doar 18 ani, isi doreste sa devina o femeie de afaceri de succes si la capitolul "fantezii" mentioneaza ca si-ar dori sa fie o pasare. Tanara brasoveanca a obtinut Premiul I si Premiul Presei in cadrul finalei din acest an a Miss Universe Romania.

82 de tari si-au ales deja concurentele pentru Miss Universe 2010. Intra aici pentru a vedea si vota candidatele pentru titlul ce va fi acordat pe 23 august, in cadrul finalei din Las Vegas.