Bar Rafaeli si Naomi Campbell, superbe in bikini, in Italia. Cele doua fotomodele s-au bucurat de razele soarelui din Peninsula si nu s-au sfiit de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. Bar a purtat un costum de baie din doua bucati, roz, care ii scotea in evidenta formele voluptoase. In ciuda numeroaselor articole in legatura cu pierderea parului care s-au scris pe seama ei, Naomi Campbell arata mai bine ca niciodata intr-un costum de baie negru, scrie Click.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

S-a impartit intre iubita si nevasta. Prezentatorul emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1, Madalin Ionescu, are parte de un concediu zbuciumat, pe care l-a segmentat in doua parti distincte: un sejur cu sotia, Mihaela, si copiii in Turcia si un tur al Europei cu iubita, Cristina Siscanu. Gusturile distincte ale celor mai importante femei din viata sa l-au pus pe Madalin Ionescu pe drumuri la propriu, prezentatorul Antenei 1 vazandu-se nevoit sa schimbe avion dupa avion ca sa multumeasca pe toata lumea, scrie Cancan.

Ce mult a slabit Piedone! Cristian Popescu Piedone (47 de ani), primarul sectorului 4, a reusit sa slabeasca 52 de kilograme in doar noua luni. Secretul? Nu infometarea, cum ar crede unii, ci chiar cinci mese pe zi luate la ore fixe. Edilul sustine ca nu s-a abatut nici macar o secunda de la dieta data de nutritionist. In 2009, Piedone ajunsese la "performanta" de a cantari in jur de 200 de kilograme. Satul sa se simta greoi, primarul sectorului 4 s-a decis, in noiembrie anul trecut, sa consulte un nutritionist, scrie Libertatea.

Robbie Williams si Ayda Field, a doua nunta in Turcia. Robbie Williams si Ayda Field, care s-au casatorit sambata, vor avea o a doua petrecere de nunta in Turcia, la care va asista si tatal miresei, care s-a despartit de familie si a parasit SUA in urma cu aproape 30 de ani, potrivit dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Nunta lui Robbie Williams, in varsta de 36 de ani, cu Ayda Fields, in varsta de 31 de ani, a avut loc sambata, la vila cantaretului din Beverly Hills, in lipsa tatalui miresei, Haldun Evecan, care traieste la Istanbul, unde lucreaza ca director al unei agentii de publicitate, scrie evz.ro.

Jennifer Lopez, cel mai sexy fund din lume. Vedeta latino se mentine in top cu cel mai sexy posterior din lume. Sondajul alcatuit de celebra agentie WENN, o plaseaza pe sotia lui Mark Anthony pe primul loc, ea fiind urmata de "pustoaicele" Beyonce, Shakira, Kim Kardashian si Coco, iubita lui Ice T. Pe langa faptul ca e cel mai sexy, poponetul lui J-Lo este si cel mai scump, vedeta asigurandu-si-l in urma cu doi ani pentru 21 de milioane de dolari, cam pentru aceeasi suma pentru care e asigurata viata lui Kim Kardashian si a familiei ei. Asigurat, neasigurat posteriorul lui Jennifer Lopez a fost votat de majoritate. 37% dintre votanti au ales ce-are J-Lo mai de pret. Beyonce, fund obraznic. O parte dintre cei care au votat-o considera ca formele fibroase ale cantaretei sunt de-a dreptul impecabile, scrie Click.

Clinton mai are de trait doar sase luni? Suferinta. Fostul presedinte american Bill Clinton (63 de ani) are grave probleme de sanatate. In ultima vreme, politicianul, care este convins ca nu mai are de trait decat jumatate de an, si-a simtit inima slabita, a pierdut in greutate si e mereu incercanat. In plus, nu doar Clinton, ci si apropiatii sunt de parere ca, in ultimele 12 luni, a imbatranit cu 10 ani, scrie Cancan.

Eva Longoria, cu mana pe sanul lui Teri Hatcher. Frumoasa Eva Longoria a postat astazi pe profilul sau de Facebook o imagine in care a fost imortalizata cu mana pe sanul colegei sale de platou Teri Hatcher. "M-am impiedecat azi-dimineata (n.r. luni) si singurul lucru de care am apucat sa ma tin a fost sanul lui Teri. Multumesc lui Dumnezeu ca sunt naturali si spectaculosi. Ha!", a glumit Eva. Cele doua actrite joaca, alaturi de Felicity Huffman si Marcia Cross, in serialul "Desperate Housewives", scrie Libertatea