Tarky: "Mi-a oferit 1.500 de euro ca sa facem sex". Un client generos a vrut sa-l agate pe Tarky chiar la terasa unde lucreaza cantaretul. De cand este la mare si munceste aproape non-stop, Tarky are o mare problema: nu-si poate gasi un iubit. In schimb, se lauda ca nu duce lipsa de propuneri indecente, "condimentate" din plin cu sume mari de bani. "Dupa o perioada lunga de stat pe "uscat", imi vine sa ma urc pe pereti, dar n-am ce face! Nu vreau sa pun botul la orice! De exemplu, intr-o seara, un client de la terasa mi-a oferit 1.500 de euro ca sa facem sex. I-am zis ca eu nu fac asa ceva!", povesteste Tarky. Integral in Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Nicoleta Luciu, bine ca nu esti musulmanca! Telenovela 'Iubire si onoare', care va incepe in aceasta toamna la Acasa TV, se anunta extrem de interesanta. Cateva dintre cele mai sexy romance au filmat deja scene pentru aceasta productie in costume de baie traditionale arabesti. Nicoleta Luciu, femeia cu sase aparitii in Playboy, dar si detinatoarea unui titlu de Miss Romania, e protagonista unor scene in care apare in burkini, celebrele costume de baie folosite de femeile din lumea araba. E vorba despre hainele care mai mult acopera decat descopera, purtate si in ziua de azi de musulmance. Nicoleta nu e singura actrita care a incercat aceste costume, scrie Libertatea.

Daniel Somlea, detinutul-actor din filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier": "Base, gratiaza-ma ca tre s-ajung la Oscar!" Daniel Somlea (21 ani), unul dintre cei sase detinuti-actori din filmul 'Eu cand vreau sa fluier, fluier', singurul ramas incarcerat, cere sa fie gratiat de cand a auzit ca pelicula in care a jucat ar putea ajunge la Oscar. "Dupa ce filmul a avut atata succes, am sperat ca poate presedintele se gandeste si la mine si ma gratiaza. Am mai depus o cerere si nu a fost acceptata, insa acum am motiv serios. Base, gratiaza-ma ca tre s-ajung la Oscar!", a declarat Daniel Somlea (21 ani), care e inchis pentru omor. Tanarul mai are de executat sase din cei 15 ani de pedeapsa pe care a primit-o. Integral in Libertatea.

Gabi Cristea, 7 avorturi pana la 18 ani. Fara sotie si fara copii. Asa arata acum viata lui Eugeniu Cristea, la aproape trei luni de cand si-a ingropat sotia. Doborat de singuratate, barbatul a izbucnit in discutia cu reporterul Click! si a facut dezvaluiri socante. Eugeniu Cristea si-a pierdut orice speranta ca famila lui se va reintregi. De cand a murit sotia sa, Didina, in urma cu aproape trei luni, barbatul a ramas singur cuc. Integral in Click.

Bianca: "Cristea e barbatul de care am acum nevoie". Incurcate sunt caile dragostei! Dupa ce a incercat in zadar sa-l impace pe fostul iubit Catalin Botezatu, Bianca i-a cedat definitiv lui Adrian Cristea. Click! a aflat in exclusivitate ca fosta blonda a lui Bote si "Printul" din sos. Stefan cel Mare s-ar fi logodit in secret in urma cu doua saptamani.

Madonna si-a tras fata de 50.000 de euro. Madonna a adoptat un look tineresc la petrecerea aniversara care a avut loc sambata desi abia ieri a implinit 52 de ani. Diva a ales o rochie argintie mulata si accesorii. Madonna arata cu 20 de ani mai tanara, afisand un look foarte sexy la petrecerea data in cinstea ei. Fotografiile facute in timp ce diva iesea din masina arata o fata fina, fara niciun rid. La aspectul Madonnei au contribuit forma buna in care se afla, odihna, dar si cateva retusari facute cu ajutorul bisturiului. Integral in Click.

Adela Popescu nu il mai vrea pe Marius Kalmar. Adela Popescu s-a despartit de iubitul ei, Marius Kalmar. Potrivit apropiatilor ei, actrita "clocea" de mai mult timp aceasta decizie, dar separarea propriu-zisa s-a produs saptamana trecuta, cand si-a luat toate lucrurile din apartamentul lui Marius. Onesta, Adela a considerat ca, dupa ce a incheiat conturile amoroase cu iubitul ei, ar trebui sa-i returneze si cadourile foarte valoroase, cum este cazul automobilului Range Rover in valoare de aproape 50.000 de euro. Integral in Cancan.

Botezatu s-a saturat de Bianca. Designerul Catalin Botezatu a respins ultima tentativa de reapropiere a Biancai, ba chiar s-a folosit de prilej ca sa o certe aspru pentru felul in care se poarta si pentru ca nu tine cont de orgoliile celor din jurul ei. La doar o zi dupa ce a iesit imbratisata cu Adrian Cristea la plimbare in centrul vechi al Capitalei, Bianca Dragusanu a dat o fuga pana la Mamaia, pentru a petrece putin timp si in compania lui Catalin Botezatu. Din pacate pentru ea, jocul nu i-a mai tinut de aceasta data, designerul respingand-o atunci cand a incercat sa-l abordeze in clubul Bamboo. Fotoreporterii Cancan au prins pe camera de fotografiat imagini din scurta, dar intensa discutie purtata intre cei doi. Botezatu nu doar ca nu a catadicsit sa treaca dincolo de canapea, pentru a fi mai aproape de Bianca, dar chiar i-a intors spatele dispretuitor in mai multe randuri. Din felul in care Bianca tinea capul plecat, se pare ca era certata serios. Contactat telefonic, Catalin ne-a declarat ca, intr-adevar, el a ajuns la saturatie in privinta acestei relatii destul de bizare.