Daniela Crudu i-a dat "reject" lui Costelus Casuneanu. Lumea mondena a Capitalei se muta la Mamaia in fiecare weekend, cluburile de fite fiind pline pana in zori. Asta s-a intamplat si saptamana trecuta, cand pe litoral s-a distrat, printre altii, si Costelus Casuneanu, alaturi de iubita sa, Ana-Maria Popa. Cand a aflat insa ca intr-un alt club mai putin fitos se afla febletea sa, Daniela Crudu, fiul afaceristului moldovean l-a luat pe prietenul sau, Ahmad Albitar, baiatul ambasadorului Autoritatii Palestiniene in Romania, sa-i arate smecheria de Dorobanti. Cornelus a comandat 20 de sticle de sampanie si le-a trimis discret la masa vedetei de la Antena 1, scrie Cancan.

Caru cu VedeteFoto: Colaj foto

Laura Andresan: "Anunt catre NASA! Ma ofer sa fac eu sex in spatiu". Laura Andresan a declarat pe blogul personal ca una dintre fanteziile ei este sa faca amor in spatiu. Astfel, "Profa de sex" le-a transmis oficialilor de la NASA ca este gata sa mearga in spatiu pentru a face sex nebun. "In spatiu, legarea in timpul sexului nu tine de vreun fetis, ci de posibilitatea efectuarii uniunii sexuale. Gravitatia joaca un rol important in sex... Cateva franghii, doua perechi de catuse, doi parteneri, undeva in spatiu. Cum sa nu fii curios? Asa ca NASA va rog, puneti-va pe treaba!(...) Anunt catre NASA!!!! De dragul stiintei ma ofer sa fac eu sex in spatiu. Acum sincer, mai mult de curioasa decat de dragul stiintei", spune Laura Andresan, anunta Click.

Adelina Pestritu, din nou singura. Se pare ca frumoasa bruneta nu are noroc in dragoste, dupa un mariaj esuat cu actorul Liviu Varciu, un divort extrem de mediatizat si un inel de logodna de la Sorin, fosta asistenta tv este din nou singura. Cu toate ca omul de afaceri timisorean a rasfatat-o pe vedeta cu o vacanta de 7.000 de euro in Republica Dominicana, la Punta Cana, Adelina si-a dat seama ca Sorin nu este alesul inimii, informeaza Libertatea.

"Printul" e indragostit lulea! A intarziat la echipa pentru catelusii Biancai. "Printul" Cristea are prestatii apreciate la Dinamo in acest debut de sezon si multi spun ca iubita lui, Bianca Dragusanu, nu este straina de revirimentul fotbalistului. Adi este indragostit pana peste urechi de fosta blonda a lui Bote si este in stare sa faca orice pentru a-i intra in gratii. Nu mai departe de ieri, mijlocasul dinamovist a incalcat regulile impuse de Ioan Andone ca sa-i fie aproape Biancai intr-un moment delicat. Asistenta lui Capatos a mers cu cei doi catelusi ai ei la veterinar si l-a rugat pe Cristea sa o insoteasca. "Printul" s-a conformat, chiar daca stia ca la orele 13.00 trebuie sa fie in cantonamentul echipei, de la Saftica, asa cum ordonase "Falcosul", scrie Cancan.

1.000 de euro sa o vezi pe Pamela Anderson in carne si oase! Blonda la care viseaza toti barbatii Planetei vine in vizita in tara noastra. Voluptuoasa Pamela Anderson va participa la o petrecere Playboy la Palatul Snagov, in luna septembrie. Cea mai dorita femeie de pe pamant vine in Romania! Pamela Anderson va ateriza pe aeroportul Henri Coanda pe 17 septembrie, insotita de zece americance superbe. Ele vor participa la prima petrecere Playboy din Europa, organizata dupa acelasi concept ca in SUA, la casa lui Hugh Hefner. Playboy Mansion Party by Mansion Events este o petrecere elitista, dedicata exclusiv barbatilor. Cei care doresc sa o vada pe blonda din Baywach in carne si oase trebuie sa scoata din buzunar intre 700 si 1.000 de euro, atat cat este pretul unui bilet. Pamela va petrece trei zile in tara noastra, punand pe jar imaginatia barbatilor, scrie Click.

Jessica Simpson vrea sa-si micsoreze sanii si sa-si mareasca fundul. Cantareata, cunoscuta pentru fluctuatiile de greutate cu care se tot confrunta, iar nu se mai place din punct de vedere fizic si sustine ca ar arata mai bine daca si-ar putea face sanii mai mici si fundul mai mare. Jessica Simpson mereu are cate ceva de criticat aspectul sau fizic, ca orice femeie, insa de data aceasta spune ca nu ar face multe modificari. Blonda ar vrea o pereche de nuri mai mici si un posterior mai mare, pentru a avea o silueta echilibrata. "Din spate se vede ca sunt o femeie alba, dare u apreciez fundul negreselor, care este bombat si atragator. Mi-as lua putin din sani si mi-as pune la fund, pentru ca trupul meu sa aiba in sfarsit o forma frumoasa", a declarat vedeta, informeaza Libertatea.

Jojo s-a tatuat pentru un rol. Jojo a primit un rol negativ in comedia "Nasa", o productie Mediapro Pictures, care se filmeaza zilele acestea in Bucuresti. Katia, personajul interpretat de ea, este o femeie puternica, dar fara scrupule. Garderoba de care beneficiaza actrita este remarcabila, cu multe lanturi si fermoare, iar Jojo a plusat, sugerand sa poarte si tatuaje! "Nu stiu daca a fost o idee buna, pentru ca trebuie sa stau mai mult la machiaj. Numai desenul de pe spate a durat o jumatate de zi pana sa fie gata", a declarat actrita pentru Cancan.

Loredana a mimat iar sexul oral pe scena! Madonna noastra a comis-o iar, dupa acelasi scenariu erotic care a tinut-o mult timp pe prima pagina si anul trecut. Lori a mimat o partida de sex oral pe scena, in fata pensionarilor si a copiilor veniti sa manance un mic si sa bea o bere la Zilele Orasului Campia Turzii. Cea de-a 13-a editie a "Zilelor Orasului Campia Turzii" a fost mai animata decat precedentele, iar asta pentru ca organizatorii au adus-o pe scena pe excentrica Loredana Groza (40 de ani). Duminica seara, solista le-a oferit spectatorilor ce stie ea mai bine: supershow, hituri, voce de exceptie, miscari lascive, vestimentatie sumara si...cateva lectii de sex. Artista si-a facut din asta un obicei si, chiar daca a fost pusa la zid pentru un gest similar de acum trei ani, la Ploiesti, nu se invata minte, scrie Click.