Dupa ce si-a cumparat bere de la o benzinarie, Iri a plecat glont catre Mamaia. Irinel Columbeanu continua sa-i uimeasca pe cei din jurul sau: milionarul a fost fotografiat de paparazzii CANCAN in timp ce-si stergea masina cu maneca gecii de firma. Asta dupa ce si-a cumparat mai multe doze de bere, pe care le-a luat "la pachet", ca sa le bea in camera hotelului de cinci stele in care s-a cazat, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

In lipsa lui Botezatu, Bianca Dragusanu se descurca asa cum poate: "Am cel mai nou si mai modern vibrator!" Bianca Dragusanu a scandalizat din nou opinia publica, acordand un interviu "fara perdea" cotidianului Evenimentul Zilei. Fosta blonda a luiUn astfel de vibrator, in valoare de aproximativ 200 de lei, foloseste Bianca Dragusanu Bote abordeaza cu usurinta, in timpul discutiei, teme considerate tabu, recunoscand ca foloseste un vibrator si sfatuind toate femeile din Romania sa-si cumpere si sa foloseasca unul. Bianca Dragusanu si-a incepu" discursul incercand sa ne convinga de faptul ca fostul ei iubit, designerul Catalin Botezatu, nu e homosexual, asa cum s-a tot speculat de cativa ani incoace. ¬Bote nu este gay, am avut si o relatie sexuala cu el, dupa o prezentare de moda in Austria.", scrie Libertatea.

Si Shakira are vergeturi. Este ea bogata, frumoasa si celebra, dar si cantareata sud-americana se confrunta cu probleme pe care orice femeie incearca sa le ascunda. De data aceasta nu este vorba de celulita, ci de vergeturi. Artista in varta de 33 de ani a fost surprinsa in off-side de paparazzi, in timp ce filma pentru cel mai nou videoclip al sau, in Barcelona, pentru piesa Loca, scrie Click.

"Bomba sexy" a "postit" un pat si o bere cu un baiat. Iulia s-a saturat se pare de strandurile de la marginea Pi-testiului si a dat o fuga pe litoral weekendul trecut, alaturi de un grup de prieteni. Fosta iubita a stelistului Tanase nu s-a sinchisit nici de aceasta data sa poarte sutien si a lenevit la soare, impartind un baldachin cu mai multe persoane. Cum despartirea de Tanase pare definitiva si iremediabila, Iulia a scapat de orice obligatii referitoare la persoanele cu care isi petrece timpul si s-a distrat in voie in preajma noilor prieteni, niste baieti destul de bronzati. Ba mai mult, pitesteanca a "postit" pe plaja, fara greturi, o bere cu un barbat din anturajul ei, facand fete-fete dupa fiecare inghititura, scrie Cancan. Bomba sexy si-a aratat sanii lasati si la Mamaia, scrie Click. Criticată îndelung pentru sânii lăsaţi şi pentru depozitele inestetice de grăsime de pe talie şi de pe şolduri, Bomba Sexy pare mândră de trupul ei. După ce, în urmă cu trei săptămâni, a făcut plajă fără sutien la Costineşti, ea a „recidivat" în weekend, la Mamaia.

Stefan Banica Jr. lanseaza un imn pentru nationala. Stefan Banica Jr. a intrat in studio pentru a pune la punct cel de-al 13 lea disc al sau, unul care contine 11 piese noi, printre care si melodia "Super Love", care da si titlul albumului. In paralel cu acest material discografic, pe care se gasesc "atat piese de dragoste, cat si piese cu mesaje sociale si satire mai acide", Banica va relua repetitiile la teatru, pentru "Cui ii e frica de Virginia Wolf?", de Edward Albee, in regia lui Gelu Colceag. Piesa va avea premiera in toamna, la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie, scrie evz.ro.

Lindsay Lohan, 1.000.000$ consolare. Lindsay Lohan se imbogateste dupa ce a trecut prin chinuri la puscarie si la centrul de dezintoxicare. Ea a primit o oferta de un milion de dolari de la o revista pentru a povesti experientele triste din ultima vreme. Si castigurile care o asteapta nu se opresc aici. Pentru a-si face aparitia la viitoarele evenimente de la Hollywood, diva urmeaza sa primeasca niste cecuri grase, cu valori cuprinse intre 25.000 si 100.000 de dolari, scrie Click.

Robbie Williams era dependent de sex si il practica si in public. Robbie Williams a devenit un barbat serios, care s-a casatorit recent cu Ayda Field, dar inainte sa-si intalneasca logodnica, solistul a avut o viata sexuala tumultuoasa. Seam Smith a realizat o biografie a vedetei, in care a prezentat momente bizare din trecutul lui Robbie. Acesta era mai mereu beat, ar fi facut sex cu oricine, oriunde si avea zile in care suferea de depresii adanci, din care nu reusea sa iasa nici macar cu tratament medicamentos. Cel mai socant este insa comportamentul sexual al lui Robbie. Solistul avea o gramada de fane care ar fi facut orice pentru el. Astfel, fostul component al formatiei Take That accepta orice partida de sex, daca i se propunea, scrie Libertatea.