Gigi Becali a stins branza de oaie cu sampanie rose. Seful din Ghencea a sarbatorit cu doi buni prieteni, la un restaurant de lux din Herastrau, parafarea transferurilor lui Bilasco, Branda si Galamaz de la Unirea. Becali s-a infruptat din mancarea sa preferata, branza, si a stins cu sampanie scumpa. El a ales un restaurant de lux din parcul Herastrau, unde a venit insotit de, Teia Sponte si Beinur, un afacerist cunoscut din Constanta. Becali a comandat o portie mare de branza cu rosii, dar si o sampanie Mumm Rose, al carei pret se ridica la o suta de euro sticla, scrie Cancan.

Caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Oana Bercaru: "Mi-am pus silicoane ca sa castig mai bine!" Unul dintre putinele fotomodele care recunosc ca au apelat la chirurgia estetica in speranta unor avantaje profesionale este Oana Bercaru: "Aveam sani mari si inainte, dar ce sa ne mai ascundem dupa deget. Acum asta se cauta la noi, in materie de modelling: fetele cu silicoane. Asta se vrea la fiecare prezentare de moda si trebuie sa ne conformam. Castig mai bine, dar nu mai vreau sa mai pozez complet nud. Consider ca am ajuns la alt nivel", a declarat Oana, pentru Click! Bercaru si-a marit sanii in primavara anului trecut si a apelat la cea mai mica dimensiune de implanturi, asta pentru ca nu era plata inainte, scrie Click.

Pamela Anderson ia 100.000 de euro pentru venirea la petrecerea Playboy din Romania. Invitata speciala a petrecerii Playboy Mansion, de la Palatul Snagov, ce va avea loc la 17 septembrie, apetisanta blonda Pamela Anderson (43 de ani) va incasa un onorariu demn de o vedeta de prim rang: 100.000 de euro. Celebra in toata lumea pentru bustul sau supradimensionat si pentru imaginea ei de sex-simbol, Pamela Anderson va poposi la noi in tara timp de trei zile si va fi tratata ca o adevarata vedeta. Ea va ateriza de la Los Angeles intr-un oras european, iar de acolo va fi preluata de un avion privat si va fi adusa in Romania, scrie Libertatea.

George Michael isi recunoaste vinovatia. Cantaretul britanic George Michael a pledat vinovat la acuzatiile de posesie de canabis si conducerea automobilului sub influenta drogurilor si a alcoolului, in cadrul audierii care a avut loc, astazi, in fata unui tribunal din Londra, informeaza AFP. In varsta de 47 de ani, George Michael, pedepsit deja de autoritati, in 2007, cu retragerea pentru doi ani a permisului de conducere, a fost anchetat la inceputul lunii trecute. El a fost acuzat ca a avariat fatada magazinului Snappy Snapp din Hampstead, dupa ce a piedut controlul automobilului pe care il conducea, scrie evz.ro.

Mircea Badea renunta la "In gura presei"! Acesta a anuntat in emisiunea de marti seara ca sunt mari sanse ca odata cu aniversarea din septembrie, "In gura presei" sa-si incheie "cariera". "In septembrie, nu stiu exact pe ce data, emisiunea face sase ani... Sase ani de emisiunea din asta zilnica de la masuta de aici, e mult de tot... Eu ii resimt ca fiind suficienti. Exista mari sanse ca aceasta emisiune sa-si incheie cariera cu venerabila varsta de sase ani", a spus Mircea Badea citat de Cancan.

Mariah Carrey a luat proportii. Cantareata americana a luat proportii, presa de scandal speculand ca ar fi insarcinata. Aparitia ei pe scena, weekend-ul trecut, nu a reusit sa le inchida gura barfitorilor. Diva, ajunsa la 40 de ani, a radiat de fericire pe scena, acolo unde si-a facut aparitia intr-o rochita ca din basme. Si-a etalat talia marita si burtica tot mai rotunda, scrie Click.

Dragos Bucurenci e bisexual. Dragos Bucurenci a recunoscut pe blogul sau personal ca e bisexual. Marturisirea fostului concurent de la "Dansez pentru tine" a fost facuta in contextul unei povesti relatate de un prieten de-al sau, care spune ca iubita lui face sex si cu femei. "Si eu sunt bi, daca tot veni vorba" scrie Dragos Bucurenci pe blogul saau, lasand sa se inteleaga ca e adeptul sexului atat cu femei, cat si cu barbati, scrie Libertatea.